THE SOLUTION KOLLAGENPULVER: UPDATE EFTER 4 MDR.

15. juli 2019

annonce for Oslo Skin Lab

KOLLAGENPULVER! I har hørt om det nu, right?! Selv Kourtney Kardashian blogger om det, her i 2019. Hvilket kollagenpulver skal man så vælge? Det er der jeg kommer ind i billedet og gør det nemmere for jer, ved at teste produktet i en længere periode, som har taget beautybranchen i DK med storm. Det er nu 4 måneder siden, at Oslo Skin Lab blev en fast del af min morgenrutine. I mit sidste post “Min hud efter kollagenpulver“, der omhandlede The Solution fortalte jeg jer allerede lidt, hvad jeg kunne se af forandringer. Jeg har i mange mange år haft problemhud – det var både urenheder, sensitiv hud, tør hud og fedtet hud. Ja, alt på en gang. Jeg er jo ekspert på cremeområdet og havde da fundet frem til de produkter, som passer til mig, men aldrig havde jeg troet, at det kunne gøre så stor en fordel at pleje min hud indefra.

 The Solution indeholder kun 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningsstoffer. 

Der er mange dage, hvor jeg ikke får al den søvn, som jeg skal have og det plejede at få min hud til at se utrolig kedelig ud og jeg mistede nærmest hudfarven. Dannelsen af kollagenpulver begynder at dale fra 30-års alderen og for mig virker kollagenpulver forebyggende ift. linjer der kan dukke op og hvis I har bemærket det, så er linjerne på jeres hud mere tydelige, når huden ikke så spændstig mere. The Solution kollagenpulver, som jeg tager, virker ikke kun på huden i ansigtet, for når man indtager pulveret i mad og drikke, så er det huden på HELE kroppen der bliver plejet indefra. Der er en del af mine kollegaer i beautybranchen der roser dette produkt til skyerne og vi taler en del om vores begejstring for The Solution. Her om sommeren er jeg mere obs. end nogensine på min hud. Jeg holder mig i skyggen for det meste og UV-strålerne fra solen nedbryder faktisk kollagen i vores hud. Som jeg faktisk har skrevet før, så er min hud pænere og mere spændstig nu end for 10 år siden og det er vitterligt noget black magic, føler jeg. Jeg plejer den selvfølgelig godt med hudpleje, men nu også indefra. Nu kender jeg min hud meget godt og i starten tænkte jeg, at jeg måske bare havde en god “hud-periode”, but NO – det er tydeligt for mig at se, hvor meget The Solution gør for min hud og jeg er SÅ TAKNEMMELIG for at være stødt på dette produkt og have samarbejde med Oslo Skin Lab. En sidenote herfra… flyture før i tiden kunne min hud slet ikke håndtere og jeg har generelt bemærket, at den bare ikke bliver besværlig på samme måde som før mere.


50% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (249,- OG FRI FRAGT)

(herefter 30% på alle fremtidige forsendelser dvs. DKK 349,- når man køber via mit link)


Betal først, når du modtager din ordre. Ingen medlemskabsgebyrer eller skjulte omkostninger.

Jeg kan godt lide at gå uden makeup i hverdagene og det hjælper da, at man har en god kulør nu.

Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, behøver du kun ca. 1-2 deciliter – rør og lad det gå i et par minutter, indtil det er opløst. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

Det er super nemt at have med på farten i de smart 2,5 g doserings sticks, som kan bruges i både mad og drikke og har ingen smag. I starten tilsatte jeg altid den lille doseringspose til kaffen om morgenen, hvilket jeg stadig gør til tider. Dog prøver jeg at skære ned på kaffe for tiden, så jeg tager et stort glas vand som det første om morgenen, hvori jeg så tilsætter The Solution. De står altid fremme, så det er nemt at huske.

HVORDAN VIRKER DET? Verisol® Collagen som bruges i The Solution™ fra Oslo Skin Lab® har påvist reel og dokumenteret effekt på reduktionen af rynker gennem et såkaldt dobbeltblindet studie med 114 deltagere – resultaterne før og efter viste tydeligt resultater med en klar forbedring i huden og mere kan læses her.

FB PAGE: OSLOSKINLABDANMARK

22 kommentarer til “THE SOLUTION KOLLAGENPULVER: UPDATE EFTER 4 MDR.”

  1. Sizler için aşağıda 80 farklı yöntem paylaştık.

    Bunlardan bazıları gerçek hayattan bazıları ise internetten para kazanma
    yolları. Kendinize uygun gördükleriniz hakkında derinlemesine bir
    araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Burada bilmeniz gereken önemli şeyler var.
    Öncelikle bu yöntemlerin hiçbiri saçma değil!

  2. Liseli por araması için 949⭐ porno filmi listeniyor. En iyi liseli por sikiş videoları 7DAK ile, kaliteli sikiş videoları, türkçe izlenme
    rekoru kıran seks izle. Türk liseli guzel.

  3. Great tremendous things here. I’m very glad to look your article. Thank you so much and i am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

  4. İstanbul hurdacı firması olarak her nevi bakır hurdası, demir hurdası, alüminyum hurdası, kablo hurdası ve diğer hurda çeşitleri için nakit ödeme yapıyoruz

  5. İstanbul hurdacılar sitesi içinden profesyonel hizmetleri ayağınıza getirmekteyiz. Lakin hurda araç veya bisiklet hurdası alıp preslemiyoruz.

  6. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

  7. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Hurdemsan Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  8. Hey there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d
    ask. Would you be interested in trading links or maybe guest
    writing a blog post or vice-versa? My site goes over a lot of the same subjects as yours and I think we could
    greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email.

    I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  9. Türkiye’den haberler internet haber sitesinde. Son dakika haberleri internethaber.com’da okuyabilir sondakika dünya haberi ve spor, bilim teknoloji, sağlık her şey burada

  10. I am really impressed with your writing
    skills and also with the layout on your blog.
    Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing,
    it’s rare to see a great blog like this one these days.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden