reklame + reklame-links

Hello Beauties. I torsdags var det den officielle lancering af mit “Irina the Diva” makeup brand og jeg valgte at holde en lækker middag for få på Blank Venue for at fejre det. Jeg inviterede nogle seje beauty people og selvom jeg har været nervøs, så er makeuppen blevet taget vildt godt imod. Forhåbentlig er dette kun begyndelsen og jeg er allerede igang med at tænke over de næste produkter. De kommer video tutorials på min You Tube kanal og jeg har har basically farverne fra paletten på hver dag. Der blev taget en masse billeder til eventet, som jeg vil dele med jer, so here they are…

Look at the pretty balloons – de er fra @bowsandballonsdk og pyntede så fint op i lokalet. Det er stadig ret surrealistisk at se sit ansigt på en palette og det vigtigste for mig med denne lancering er, at I synes, at produkterne er gode. Jeg starter ud med #GLAMGOALSPALETTE og #GLAMGOALSMASCARA (vandfast), som begge er vegan og parfumefrie.

Chefmade.dk forkælede med snacks inden middagen, som bl.a. var vagtelæg syltet i te, fiskeskind med kefir lime og hibiscus og grillet rosenkål med kaviar og mandelmælk. Og vi optog lanceringen til “Beautybosserne”, som kommer på Kanal 4 til foråret 2019. To af dem var med – Camilla Frederikke og Mascha. Der var nogle skønne kollegaer, som kiggede forbi og vi havde en super hyggelig aften.

4 – RETTERS MENU LAVET AF CHEFMADE.DK OG RESTAURANT MMOKS

Maden til middagen var vanvittig god. Jeg har faktisk prøvet dette concept før og vidste med det samme, at jeg absolut skulle bruge den service til et af mine egne event. Chefmade.dk er en platform for private dining, hvilket var helt perfekt til en intim lille middag. Man kan på den måde booke nogle af landets bedste restauranter hjem til en i privaten eller til denne slags events. De bringer restaurantens univers til en, så man kan nyde værtsrollen og læne sig tilbage, alt imens kokken fra den valgte restaurant, serverer for en. Maden blev præsenteret og der lå menukort ved alle.  Jeg vil klart anbefale dette koncept og selv gøre brug af det igen til en middag med venner eller fremtidige events. Vi fik lækre Nohrlund drinks til hver ret og det var rart, at der var styr på det hele og jeg bare kunne nyde aftenen.

FORRET: Ceviche af torsk med jordskokker, havesyre, sauce på brunet smør og yozu.

HOVEDRET: Farseret vagtel med butternut squash sauce infuseret med sort te.

PREDESSERT: Der var også en meget speciel overraskelse i form af pre-dessert (dvs. 2 x dessert, så jeg var meget tilfreds), som var en vaniljeis med kaviar (fra @gourmetengros) og WAUW! Jeg tænkte slet ikke, at der fandtes denne smagssammensætning men den søde vaniljeis og den saltede kaviar smeltede sammen helt fantastisk. Jeg er vild med den kombination.

DESSERT: Dadel-is med gærede hindbær og crumble på gamle kornsorter.

Min palette og mascara kan fås online HER og hos Matas.dk, samt i udvalgte Matas butikker, Magasin Kgs. Nytorv og Scandlines. Jeg kommer muligvis ud til Meet & Greet i nogle af butikkerne, hvilket jo ville være AMAZING, så hold øje med min Insta Stories for update.

Xx

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *