annonce

Så er der en update herfra på husprojektet og lige nu føles det som om det skrider lidt langsomt frem siden sidste blogpost. Med streg under langsomt! Men lofterne skulle altså laves som det allerførste, inden vi kunne rykke videre med noget som helst. Grundet det, ville vi vente med at få installeret vores Verisure alarmsystem, og vi lærte så af det, for vi nåede at få indbrud i huset, hvor Mortens fik stjålet hans computer og andre ting. Jeg ringede til dem dagen efter og nu er det så installeret og lofterne er helt færdige. Samtidigt skulle det gamle køkken fjernes og nu er vi et skridt nærmere det store køkken alrum, som vi har drømt om. Køkkenområdet ligner dog noget der løgn lige nu og vi kigger lidt på hinanden når vi er i huset og tænker… DER ER LANGT IGEN! Men vi skal på en mirakuløs måde nå det hele inden Jul og det bliver nok a real Christmas miracle. Clara (min indretningsdeigner aka @morfdk) og jeg har virkelig nøje udvalgt maling til de forskellige rum og endte med beslutningen om at male i stuen, spisestuen, Allessias værelse og soveværelset. Til spisestuen her har vi valgt den flotte spartel FäRG #LAVENDEL for at tilføje det noget råt til nogle af væggene, imens køkkendelen forbliver hvid. Allessias værelsse skal være rigtig girly i lyserøde, grå og hvide toner, så derfor er væggene også 2-farvet med bl.a. Lady Minerals 2782 Deco Pink.

Vi skal være ude af lejligheden snart, så det giver mig lidt ro på, at lofterne ikke ser sådan her ud længere. Gardinerne er jo allerede bestilt og vi havde prøver med fra @garant_osterbro med ud i møbelbutikker, for at farvekoordinere det med malingen og resten af tingene. Så snart der er malet færdigt, skal gardinerne op og dernæst møblerne. Jeg ved godt, at vi har et nyt hus stående, men fordi vi ikke bor der endnu, så er det som om jeg nærmest glemmer det til tider og bliver helt overrasket, når vi er derovre. Vi valgte Jotun Lady #Morgendis til stuen, som kommer til at være på 2 af væggene, imens de andre 2 bliver hvide.

Alt malingen er fundet på Malgodt.dk og vi fokuserer på at blive færdige med vores soveværelse og Allessias værelse først, så vi faktisk kan begynde at flytte ind og sove der. Vores soveværelse skal være hyggeligt og vi kan lide det mørkt, så det bliver et mix af  FäRG #ASKE og FäRG #CEMENT, og de passer super godt til velourgardinerne, som kommer op snart, samt vores mørkegrå seng.

Jeg har beslutte mig for, at det bliver for uoverskueligt at tage badeværelserne med det samme også, så jeg fokuserer ikke på dem nu, udover at de bliver pyntet lidt op og det ene bliver malet. Dog er jeg stadig i tvivl om det lille badeværelse der tilhører glam room – jeg vil jo så gerne bruge det som et creme-rum eller til noget beauty opbevaring i hvert fald. Jeg viser jer hvordan det hele ser ud med fjernede vægge og maling i næste indlæg – det er vildt hvor meget forskel det gør!

Xx

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *