annonce for The Body Shop

Hello Beauties. Den nye julegavekollektion fra The Body Shop er i butikkerne og online – den er inspireret af den eventyrlige vinterskov, som fortryller dine sanser med de mest forfriskende dufte og konsistenser. The Body Shop’s juleæsker og stemning i butikkerne er altid helt magisk op til jul og i ægte The Body Shop ånd giver man altid tilbage. Uanset hvor meget eller lidt du køber denne jul, gør dit køb en forskel. Donation fra hver eneste transaktion i november og december er med til at genskabe minimum 10 millioner m2 land i Wye Valley og Forest of Dean i Storbritannien samt i Caucasus Wildlife Refuge i Ararat-provinsen i Armenien.Ved at beskytte disse skovområder og deres uvurderlige dyreliv, sørger man for at skovene kan blive ved med at fortrylle kommende generationer med deres revitaliserende skønhed og biodiversitet.

World Bio-Bridges Mission fra The Body Shop har et mål om at hjælpe med at beskytte og genskabe 75 millioner m2 levesteder og bygge 10 bioborer inden 2020. Biobroer hjælper med at beskytte og genplante grønne passager mellem sunde skovområder, såt truede dyr- og plantearter kan forøges og formere sig. 

De flotte trendy pakkekalendere, som er inspireret af skovens dyreliv, er MUST-HAVE! Den grønne, som jeg holder på billedet har en værdi af 2350kr og koster 995kr. Den indeholder bl.a. full size produkter, herunder Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask samt Oils of Life Intensely Revitalising Cream. Se hele indholdet listet HER. Du kan stadig få Deluxe pakkekalenderen online (koster 595kr, men har værdi af 1135kr), og hvis I er hurtige, så tror jeg at I kan finde de andre to i jeres lokale The Body Shop butik. Jeg har lige været forbi butikken på Strøget idag, hvor de har et stort udvalg og stadig havde flere pakkekalendere tilbage.

Kalenderne indeholder dog mere end de lækre produkter. De byder også på 25 små, sjove overraskelser, for æskerne bliver til brikker i et puslespil, som viser endnu flere af skovens smukke dyr.

Peppermint Candy Cane Forest of Delights with Peppermint Fragrance vil pynte hos alle i juletiden. Der gemmers sig 4 duftende lækkerier i æsken, heriblandt en shimmer mist – det bliver ikke mere Christmas en det. Et af mine store The Body Shop favoritter er Shea Ultimate Collection, som er beriget med Community Trade shea smør fra Ghana. Jeg har selv brugt Body Shops shea-produkter på områder med strækmærker med gode resultater og denne æske er ren forkælelse.

Se lige det her udvalg af fine ting til julesokken. The Body Shop er desuden kendt for de lækre Body Butters, som fås i et sæt med 3 i juleedition. Festive Body Butter Trio er beriget med pebermynteduft, tranebærolie fra Nordamerika og vaniljeekstrakt fra Madagascar og holder huden blød hele vinteren. Der er faktisk noget til enhver hos The Body Shop og i forskellige prisklasser – fra små søde peppermint og Berry Bon Bon bathbombs til Coconut Treats til nissevennen og Berry Bon Bon Hand Cream.

Som noget super sejt har The Body Shop også en 100% vegansk Countdown to New Year pakkekalender til 395kr (værdi 490kr) med 8 overraskelser og som kommer i flot stjerneindpakning. Her er der både Bath Bombs og dybderensende Japanese Matcha tea Pollution Clearing Mask. The Body Shop fejrer nu 20 år med den ikoniske Hemp serie, da de var de første til at fokusere på hampens fordele. Med fugtgivende og hudbeskyttende egenskaber er Hemp Expert Moisture Supplies god til tør hud og beriget med community trade hampefrøolie fra en hemmelig leverandør i Frankrig.

Spa Of The World™ Relaxing Escape til 395kr (værdi 525kr) er en perfekt duo til personen, som fortjener ekstra afslapning og luksus til krop og sjæl. Vi er mange der i en travl hverdag har brug for at koble af under aftenrutinerne og det må man sandelige sige, at man gør med Spa og The World-serien. Mango Premium Collection er en perfekt gaveæske til teenageren eller den unge pige, der kan lide en sød duft, hvor alt matcher. Man får næsten lyst til at spise det, så godt det dufter.

Tea Tree Day & Night Rescue Kit (175kr) må I jo næsten kende godt til efterhånden. Jeg har nævnt denne maske 100-vis af gange på min Instagram og den er AMAZING! Har man en tendens til uren og fedtet hud, så er dette redningen. Denne natmaske bekæmper effektivt urenheder og udglatter natten over, uden at være hård ved huden. Den lidt mindre udgave ift. den tidligere nævnte  – Shea Premium Collection (295kr) er bare en sikker vinder hos alle kvinder, synes jeg. Alle æskerne er så pæne under juletræet (uden, at de behøver at blive pakket ind) og The Body Shop redder julen igen.

#ENCHANTEDBYNATURE

Der er gratis levering ved køb over 300kr på THEBODYSHOP.DK


Følg med på The Body Shop’s Facebook: TheBodyShopDanmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *