annonce for Maria Nila

Hello Beauties. Mange af os kender efterhånden til de lækre hårpleje produkter fra det svenske Maria Nila og der er nu kommet et par nye goodies, som jeg vil fortælle jer om. Alle Maria Nila hårprodukter er 100% veganske og bliver produceret i Sverige på Maria Nilas egen fabrik. Emballagen er klimakompenseret og for hvert et solgt Maria Nila produkt, planter Maria Nila nye træer i Sydamerika, svarende til CO2 -udslippet fra deres emballage.

Det er de 2 skønne nyheder – en varmebeskyttende spray og styling cream til naturlige eller skabte krøller. De er begge frie for sulfater og parabener og med samme flotte emballage, som resten af serien. Jeg har brugt Maria Nila hårpleje i flere år efterhånden og I ved, at mit hår er krævende. Der er noget for alle hårtyper og jeg bruger også den orange Heal shampoo og balsam.


KODEN ‘IRINA25‘ GIVER 25% RABAT PÅ ALT HOS MARIANILA.COM (GRATIS FRAGT)

Maria Nila Quick Dry Heat Spray er en varmebeskyttende spray, som bruger i håndklædetørt hår. Med Colour Guard Complex beskytter den mod UV-stråler og frie radikaler og jeg har brugt den inden styling af krøller her på billedet. Har man lidt tykkere hår, som jeg har, så kan det godt lade sig gøre, at bruge det i tørt hår og bruge styling tools efterfølgende, eftersom det tørrer hurtigt og ikke tynger.

Maria Nila Curlicue Cream er en styling cream, som jeg har ventet på. Jeg er obsessed med Maria Nila’s styling creams og bruger dem ofte til mine sleek ponytails. Jeg har faktisk manglet en specielt til krøller, som kan definere looket mere. Jeg bruger den til nærmest at børste krøllerne igennem med til sidst, hvilket giver dem lidt shine og hold. Konsistensen er non-sticky og meget fleksibel, som gør den nem at arbejde med og giver et flot touch til spidserne. Jeg er sikker på, at Morten kommer til at “låne” denne af mig hele tiden, da han har naturlige krøller og alle mine Maria Nila styling creams forvinder altid ned på hans badeværelse. Tip: Hvis man samler håret i en ponytail dagen efter og bruger denne curlique cream i krøllespidserne, så har man hurtigt en frisure til dag 2. 

Maria Nila er et helt unikt hårpleje brand som er 100% vegansk og cruelty-free, som endda er certificeret af PETA, Leaping Bunny og The Vegan Society.

xx Irina

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *