reklame-links

MIT SÆT: NLY ONE KNOT FRONT TOP + WIDE LEG PANTS (STR.S)

Hello Beauties. Jeg sidder lige og prøver at komme mig efter lidt panik – Allessia blev nemlig bidt af en myg (sagde de hos 1813) og det svulmede BARE op flere steder! Har aldrig set noget lignende, men det har jeg så nu, heh. Prøver bare at falde lidt ned igen… lidt traumer fra dengang hun fik nøddeallergi reaktioner, mixet med angsten, som er vendt tilbage gør, at jeg summer i kroppen lige nu. Men det er bar en del af min hverdag, ligesom andre også døjer med lignende, hvilket ikke gør os mindre seje eller mere crazy. Allessia er også vant til, at jeg lige ser nervøs ud og hun kan ikke lide det, men altså… nogle gange reagerer jeg bedre end andre. I do my best. Så for tiden sover hun også i vores seng, så jeg ikke skal stå op og tjekke til hende 50 gange om natten. Når jeg har mine angstperioder sover jeg næsten ikke, så jeg håber egentlig, at det giver lidt mening, de tanker som jeg skriver ned idag. Måske lidt træt, men altså… hvornår er en mor ikke træt!?

Jeg er meget priviligeret i min hverdag faktisk, for jeg er omkring en del forskellige kvinder – både yngre og ældre end mig, som går efter deres drømme og jonglerer hverdagen så godt som de kan her i 2018. For det er egentlig det det handler om – bare at gøre sit bedste og nyde livet imens. Jeg omgås meget målrettede og ærlige kvinder og jeg kan altid være afslappet omkring dem. Jeg er vild med at være en moderne kvinder, som vi jo alle er, for jeg tror vi er mange, der fornemmer at det går den rette vej. Der er mange fremskridt og vi kvinder er blevet rigtig gode til at støtte hinanden. For en kvindes succes er faktisk vores alles succes. Vi deler mere med hinanden og vi hjælper hinanden. Faktisk så snart jeg nævner noget, hvor jeg har brug for råd eller opbakning, så kommer der en masse beskeder fra jer derude med det samme, hvilket siger en del. Sociale medier har bidraget til dette på en positiv måde, vil jeg mene. Nogle af de kvinder omkring mig har børn og andre har ikke – deres hverdag ligner ikke nødvendigvis den andens, men jeg nyder at se deres udvikling. Nogle er akademisk uddannet og andre er ikke – men de får det til at fungere på hver deres måde. Vi behøver ikke alle at gå den samme vej – men enhver kvinde er bedre stillet, hvis hun ved, at hun altid kan klare sig alene, hvis det bliver nødvendigt. Jeg tror, at min tankegang startede way back, da jeg stod ude på marken og pløjede og såede med min farmor (ikke med traktor, men oldschool). Da min mormor tog mig med på arbejde, hvor hun underviste i russisk litteratur og min mor (arbejder som læge), som har født os 3 uden særlig meget barsel. Jeg er blevet opdraget med, at en kvinde bør holde sig beskæftiget og det kan man sagtens uden uddannelse også. There is always a way out, hvis man lærer undervejs og bare har en plan. Og de 3 kvinder har altid kunnet klare sig selv og været uafhængige og jeg håber, at Allessia får det samme mindset. For jeg tror inderligt på, at hvis vi kvinder tror på os selv – om det så betyder at man sidder bag kassen, men tjener sine egne penge, eller om man er chef for en kæmpe virksomhed, og tjener sine egne penge – så er det lige godt. Man kan nemlig selv! Så er der mere balance, hvorimod eks. sugardating jo skaber en komplet ubalance for synet på kvinder. Og det er fordi, at NOGEN (who?) har bildt disse kvinder ind, at de aldrig kan komme til de penge og at de kun er gode nok til at blive købt som en ting. Ja, jeg ved, at nogle tænker anderledes om dette emne – fair enough, men for vores døtres fremtid er det en frygtelig trend, for det gør intet godt for ligestillingen på sigt. Det er dog ikke det, som jeg egentlig vil skrive om. Som mor til en datter tænker jeg allerede nu, om der er noget andet jeg skal bidrage med i hendes opdragelse, end hvad jeg gør. Hvad gør I…?!

Jeg har mange drømme for hendes fremtid eller rettere sagt… jeg håber, at verden er et endnu bedre sted for hende. Her i 30’erne ser jeg simpelthen det hele tydeligere end nogensinde før. Man fornemmer mere, at årene går rigtig hurtigt and I wanna make the best of it. Jeg håber ikke, at den yngre generation derude bliver skræmt af at få børn, fordi de tror, at man så ikke har tid til at udleve sine drømme og tid til sig selv. Selvfølgelig bliver det en anden hverdag, men man får en anden slags energi og motivation for livet samtidigt. Og vi opdrager altså denne næste generation – der kan gøre verden til et bedre sted. Jeg håber, at Allessia en dag får samme slags amazing omgangskreds, som jeg har, som gør hende glad og inspirere hende som menneske og måske kan de udrette mere end vi prøver på nu. Jeg håber, at hun tør drømme stort og kaste sig ud i ting og ved, at alt er muligt for hende. Jeg håber, at hun kan hjælpe andre kvinder, når hun har mulighed for det. Jeg håber, at hun ved hvad hun er værd som kvinde og som menneske. Jeg håber, at hun ved, at ingen må tale ned til hende – nogensinde, og at hun ikke accepterer det. Jeg håber, at hun ved, at hun altid kan få råd og ubetinget kærlighed hos mor og far. Jeg håber, at hun ved, at hun skal anstrenge sig for at opnå sine mål. Jeg håber, at hun ved, at verden er et bedre sted, hvis vi støtter hinanden. Jeg håber, at hun ved, at hun ikke skal konkurrere med andre kvinder. Jeg håber, at hun ved, at hun ikke behøver, at være perfekt, for at være værdig som menneske. Hun behøver ikke at være Miss Universe, for at være smuk, og at hun behøver ikke at tjene millioner, for at være sej og selvstændig. Jeg håber faktisk, at hun bare er lykkelig og har gode mennesker omkring hende. Og jeg håber, at hun glemmer, at jeg har lovet hende en ny seng og større værelse i sidste måned, hehe…

#Mommylife Xx

4 kommentarer
 1. Det vigtigste for fremtidens børn er, som jeg aer,det, at lære dem, ikke at lade sig dupere af alt det falske der foregår på de sociale medier.
  Lære dem at have ben solidt plantet på jorden, at holde fadt I hvem man selv er, og ikke tro at alt der gliter er guld.
  Sund fornuft, selvtillid, selvværd, og medmenneskelighed.

 2. Irina! Jeg kommenterer stort set aldrig på blogindlæg eller noget lignende, men jeg kunne simpelthen ikke lade være denne gang.
  Du er den mest inspirerende kvinde at følge – det mener jeg fra bunden af mit hjerte! Jeg sætter umådeligt meget pris på den dybde, den refleksion og ærlighed, du altid har med dig. Du viser alle lagene – både i indlæg som disse, men også når man har brug for beauty tips.
  Jeg ville bare sige tusind tak! Det lyder så banalt, men som en 20-årig kvinde inspirerer du mig hver dag. Hvis jeg kun måtte følge én blogger, så skulle det uden tvivl være dig. Hav en dejlig aften. Knus

  1. Hvor er du bare sød Caroline. Jeg sidder her kl 9 og læser kommentaren imens jeg drikker min morgenkaffe og smiler for mig selv 🙂 Tak for den

 3. ❤️❤️❤️❤️ bedste blogindlæg til dato! Hvis man kører god stil og viser hende(børn) at dårlig hud, dårlige mennesker og dårlige dage ikke slår en ud af kurs og at man kan håndtere alle tre ting med respekt (for sig selv og andre) og anerkendelse, så er man nået langt! Så fjerner man frygten for det, og frygten er det, der får selv de bedste mennesker til at fremstå modbydelige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *