reklame-link

BESTIL HER: adidas Originals Falcon Trainer In Black And Pink (de eksakte, som Kylie har på)

Hello Beauties. They are here…! Kylie er ambassadør for Adidas og de super fede Falcon sneaks, som hun bærer på kampagnebillederne, er lige blevet lanceret. Så nu skal man være hurtig!!! Jeg har selv lige bestilt dem på Asos.com, hvor de stadig har de fleste størrelser + gratis fragt. Man kan også finde nogle af de andre items, som Kylie har på og samme model sneaks i andre farver. Heads up til jer – de her sneaks bliver udsolgt i løbet af den næste dag og på mange andre sider er de allerede udsolgt. Jeg synes de er super fede, så jeg bestilte dem i samme farve, som Kylie har på, og eftersom jeg har sneaks på til hverdag og manglede et feminint par i sort, så var de perfect. Xx Irina

2 kommentarer
  1. Se nu hvad du fik mig til at købe. Ej men lækre sko, glæder mig til de kommer. Manglede også selv et lidt mere feminint par.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *