Jeg har virkelig prøvet at tænke…. nu lader jeg det ligge! Jeg var MEGET frustreret igår, hvor det hele startede og ikke rigtig i nat. Det var min første tanke, da jeg vågnede… “F*CK! Hvad skal vi gøre?!”. I går aftes fik jeg en kommentar på min Instagram, som I kan se på billedet foroven. Mange af jer kan nok godt forestille sig, at jeg har stødt på mange trolls, tomme trusler, ubehagelige kommentarer osv. men denne her skiller sig ud. Den er meget voldsom og er en decideret trussel. Skal man bare lade alt passere, også selvom der måske er en mulighed for en pædofil eller en stalker her?! For jeg lader jo meget passere, men jeg sørger altid for, at der er høj sikkerhed omkring os. Jeg havde nemlig en slem oplevelse efter min første TV-deltagelse. Jeg havde en stalker, som først startede med at skrive dødstrusler på Facebook, og derefter fandt frem til mit telefonnummer osv. og gik fra dødstrusler til at han vil tage billeder med mig og komme hjem til mig. Jeg havde meldt det til politiet, som kun kunne sende en patruljevogn, da jeg sagde, at jeg altså var ret sikker på, at han var på vej hjem for at dræbe mig (jeg var alene hjemme den nat, som om han freaking vidste det). Jeg endte med at have ham i røret hele natten næsten og snakke roligt med ham (han var absolut ikke rask, men derfor kunne han lige præcis finde på at skade mig), og på den måde, var jeg i det mindste lidt i kontrol over, om han var på vej til mig eller ikke. Jeg var nødt til at love ham, at han kunne få en masse billeder og hvad han nu ville på et andet tidspunkt end kl. 02 om natten hjemme hos mig, for at han ikke kom. Jeg følte selv jeg blev skør og i en lang periode sov jeg med en kniv under puden. Det har da sat sine spor og det er måske også bagsiden af medaljen, som mange vil sige. Efter episoden igår, kan jeg dog se i min indbakke, at stalkere og trusler er noget, som mange af os kan blive udsat for, om man er kendt eller ej! Hvorfor er det så nemt, og hvorfor er der ikke rigtig nogle konsekvenser, før der er nogen der kommer til skade nærmest? Det er skræmmende!

Ca. 5-10 min. efter at have set kommentaren, havde vi allerede ringet til politiet og meldt det. Der blev lovet, at de ser på det og de fik alt det info vi kunne komme med. Mange af jer, mine følgere, har siden skrevet til mig, at politiet egentlig måske KAN gøre mere og andre skriver, at der ikke bliver gjort mere ved det. TÆNK… at man bare kan true alle og enhver med de mest modbydelige ting online, og der faktisk ikke rigtig bliver gjort noget ved det, medmindre personen står udenfor med en kniv eller lignende og er klar til at handle på truslen! Hvis jeg KUNNE gøre noget ved det eller indsamle underskrifter for at skærpe reglerne omkring dette, så SIG TIL! Så går jeg igang! Mit indtryk er, at vi nok ikke kommer til at høre mere til det fra politiet, desværre, hvilket gør, at man føler sig lidt magtesløs.

Min næste tanke er… “I WILL KILL HIM”, men sådan tror jeg, at alle forældre ville tænke. Vi må finde ud af hvem han er, for min intuition siger med det samme, at det ikke er en lille dreng og når man går ind på hans profil på Insta, står der THEREALRAPISTBOY – behøver jeg at skrive, at det er disturbing?! Der er egentlig en del man kan Google sig frem til omkring det her, og man kan godt finde en IP adresse på en Instagram konto. Det kræver, at man kommer i kontakt med ham, hvilket flere af mine følgere skrev at de var lidt. Han udgav sig for en lille dreng på 12, men hans sprog matchede det slet ikke. De profiler han fulgte og pludselig ikke fulgte afslørede nogle ting, og uden at jeg skal gå for meget ind i dybden, så fandt vi trods alt ud af nogle ting senere på natten igår. Det er 100% ikke en lille dreng på 12 – men en muligvis yngre fyr, som har helt styr på hvad han skal skrive, og en der er god til at beskytte sin identitet. Min intuition siger mig, at det er en pædofil, som udgiver sig for at være en lille dreng, for at slippe afsted med ting, imens han sidder og planlægger. Det sidste er blot min intuition. For jeg har da også tænkt på, at hvis man går ALL IN, så tror jeg da godt man kunne finde frem til ham på egen hånd (hvilket ikke er lovligt, men mon ikke I havde samme tanker, hvis der blev skrevet sådan om jeres barn). Hvis vi nu potentielt fandt ham… hvad så? Han er enten en, der kommer med tomme trusler og har BIG ISSUES, for intet normalt menneske, ville nogensinde udtrykke sig på den måde. ELLER… han er en pædofil, der ikke kan styre sig og er farlig eller bare en psykopat, der har tænkt sig at agere. Der er nemlig stor forskel på om de bare truer eller agerer, og derfor synes jeg også, at myndighederne burde tage de her sager mere alvorligt, for så kunne man måske udpege de rigtige pædofile og psykopater INDEN der sker noget. Og dem som kommenterer skal måske igennem en psykologtest bagefter, for at vurdere om de KAN gøre skade på andre. Bare nogle tanker herfra. Der er SÅ mange af jer, som har delt jeres historier i min DM og jeg kan jo se, at det ikke er fordi der er et par stykker kun, der bliver udsat for lignende. Der er jo MANGE! Nu fik jeg blokeret ham med det samme, og tror at I fik anmeldt ham, så nu kan han nok slet ikke trackes… nu er han bare derude. I ved jo, at jeg har kæmpet med angst i mange år og den var egentlig nogenlunde væk, men den kom da tilbage med 300km/t i går. Jeg vil gerne kunne skrive, at det ikke påvirker mig – MEN JEG HADER DET HER! Det er ikke fair, at man kan slippe afsted med trusler som denne her UDEN AT DET OVERHOVDET HAR NOGLE KONSEKVENSER. Også selvom det er små børn, der til tider skriver det for sjov og opmærksomhed – det påvirker folks liv så voldsomt jo!

PS. Jeg læser gerne jeres erfaringer om lignende i kommentarfeltet, for jeg har brug for at snakke om det her, kan jeg mærke. Slipper de bare afsted med det?!

17 kommentarer
 1. Hey Irina!

  Forstår fuldt ud din frustration, tanken om at der er et andet menneske der har siddet og haft den tanke, det er slet ikke acceptabelt – lige meget om han har tænkt sig at gøre noget ved det. Kan også godt se hvad nogle af de andre piger mener med, at der er mange af den slags, men man ved stadig aldrig hvornår det går hen og bliver alvor, og hvornår han/hun vil gøre brug af det han/hun skriver.

  Man skal også altid tænke på, at det ikke altid behøver at være mænd/dreng, det kan abosulet også være en dame/pige.
  Det er også helt i orden at anmelde det, fordi så kan man sige, hvor langt kan de får lov til at gå før at det ikke okay – dette er helt klart et eksempel på det rette at politianmelde!

  Håber klart at i finder ud af noget mere, og får det stoppet bare på en eller anden måde. Helt væk kommer i nok aldrig fra det.

  Held og lykke<3

 2. Min venindes eks kæreste, endte med at blive min stalker.

  Allerede fra første møde, kunne jeg mærke der var noget råddent over ham og informerede mine veninde om min tvivl omkring hans intentioner. Hun tog rimelig let på det og sagde, at han bare var lidt “sjov” engang i mellem. Jeg tænkte ikke nærmere over det, hvis hun var glad var jeg jo glad.

  Der gik dog ikke lang tid, før jeg begyndte, at få utrolig mange perverse beskeder og opkald fra et skjult nummer. Heldigvis har jeg en far der er indbegrebet af, at være handlekraftig, som anmeldte det til politiet, de fandt frem til ham og fortalte ham, at det skulle stoppes hvis ikke han ville anmeldes for stalking.
  Puha!! Tænkte jeg…
  Der gik 2-3 dage, før beskederne begyndte, at vælte ind igen. Jeg anmeldte sagen igen. Politiet sagde de ville tage fat i ham igen, men jeg hørte aldrig noget fra det. Beskederne stoppede, så jeg går udfra, at de har skræmt ham væk på en eller anden måde.

  Min gamle veninde og ham fortsatte dog med, at være kærester i 3 år… Thank god hun bare er en bekendt nu!

 3. Kære Irina

  Det er meget rystende at læse dette indlæg, især som mor til en pige på 2.
  Jeg forstår fuldt ud din reaktion, men må i kva af min profession som jurist minde dig om, at det kan have konsekvenser for sig, når du vælger at offentliggøre en anden persons identitet i form af billede/navn, samt anklage denne for pædofili -det er op til den dømmende magt at tage stilling hertil. Ligeledes kan din reaktion (er ikke et sekund i tvivl om at jeg nok ville have gjort det samme) som du utrykker, også have konsekvenser for dig.

  En sådan strafsanktion vil (desværre) ikke falde ud til din fordel, da du også skal overholde lovgivningen, til trods for et andet menneskes meget upassende og højst sandsynlig ikke lovlige handling.
  Det skal næppe være dig, som ender i politiets søgelys.

  Jeg håber politiet gør noget ved og alt går din vej.

  Bare en bekymring fra én mor til en anden

  1. Hejsa

   Nu afslører jeg hverken navn eller personen udseende, da hans profil er fake og den kommentar var skrevet i offentlig forum.

  2. Når nu du er jurist, kunne du så ikke give nogle håndgribelige råd til hvordan man kan gribe sådan en sag an, fremfor at påføre Irena skyld over trusler hverken hun eller hendes datter kan (eller bør) tage ansvaret for?

 4. Altså ærlig talt så findes den type mennesker over alt. Både i den virtuelle og virkelige verden. Det handler om at beskytte sig bedre! Lade vær med at bruge sociale medier og ligge billeder ud af sig selv på nettet. Selvfølgelig burde politiet tage trusler som disse alvorligt, men denne type mennesker vil desværre altid eksistere i vores samfund. Ved godt at min kommentar ikke passer ind fordi man generelt i samfundet “bør” have en idealistisk holdning til akt, men synes også at der skal være plads til forskellighed. Men ærlig talt så er man bare et super nemt offer når man frivilligt vælger at bruge sociale medier.

  1. Du har absolut ret til at have den holdning og der er mange ting man helt kan lukke ned for og endda også lade være med at gå uden for døren. Nu har millioner af mennesker verden over sociale medier, så tror ikke det er den vej det skal gribes an, hvis man spørger mig.

  2. Mener du med “plads til forskellighed” at folk har ret til at true med at overgribe børn?

 5. Har for ca 2 måneder siden oplevet jeg en profil der skrev klamme kommentare til mine insta billeder… det endte faktisk med at denne person fik fundet mit nummer samt adresse… jeg blev op til flere gange ringet op midt om natten med trusler og beskeder hvor de beskrev hvordan der så ud foran mit hjem.. sådan en klam oplevelse der førte til at jeg ikke turde tage i skole eller på arbejde, da personen nok godt vidste hvor de ting lå – men utroligt at folk bag skærmen kan slippe væk med sådan nogle alvorlige ting… om personen enten er psykisk syg eller syntes det er sjovt, så er det bare ikke det for ofrene

 6. Jeg har aldrig prøvet det samme, gudskelov. Mwn jeg kan ikke forestille mig noget værre. En ting er hvis det er en selv. Men ens barn, ens lille elskede barn, sød, uskyldig og så tillidsfuld. Det er heartbreaking bare at tænke på nogen kunne gøre sådan, eller bare tænke sådan om ens barn eller nogen andre børn. Jeg bliver virkelig rasende når jeg hører om vold, ligegyldigt om det er seksuelt, psykisk eller fysisk, mod børn. De mindste der er så afhængige af andre. Jeg kan godt forstå du tænker sådan. Men hvis du kunne finde ud af hvor han skriver fra, kan man så ikke give alle oplysningerne til politiet og så kan de tjekke ip adressen og hans fysiske adresse for hvad det er han render rundt og laver eller laver online?

 7. Har du overvejet at kontakte programmet “Børnelokkerne”. Det kan være de kan finde frem til ham. Bare en tanke jeg fik‍♀️

 8. Kan du ikke skrive til det der program på TV3 med pædofile hvor de afsløre dem på tv og mange bliver anholdt?
  Synes dælme det skræmmende at der sidder sådan nogle og lokker små børn og skriver trusler.
  Frygter den dag min datter er så gammel hun kan læse og sidder med tlf, com eller ligende…. tænk hvis hun hopper i med begge ben.

 9. Synes det er så grotesk at de, som du selv skriver, næsten skal gøre alvor af deres trusler før der bliver gjort noget!
  Min søster har før politianmeldt en eks for voldelig adfærd (hun havde endda mærker på sin krop) og der skete absolut ingenting, fordi der ikke havde været vidner (andet end ham og hende) – det var hendes ord mod hans! ‍♀️

  Jeg forstår udmærket din frustration og at din angst rammer dig. En ting er hvis det “bare” var dig han truede, det tænker jeg du kunne håndtere, men noget andet er at han bringer din datter ind i truslen! Det er enhver forældres mareridt.
  Det er enormt usselt og lavt!

  Når det så er sagt, så håber jeg politiet finder frem til ham og at det “bare” var en klam og ubehagelig trussel, som han aldrig ville handle på!
  De bedste tanker til dig og din familie. ❤️ I fortjener slet ikke den slags stress.

 10. Meld idioten til programmet børnelokker E, er sikker på de vil tag sagen, kæft en nar at blande et uskyldigt barn ind i noget som ikke handlede om hende, udover det så håber jeg virkelig han bliver fundet og vist frem,,,

 11. Meld idioten til programmet børnelokker E, er sikker på de vil tag sagen, kæft en nar at blande et uskyldigt barn ind i noget som ikke handlede om hende, udover det så håber jeg virkelig han bliver fundet og vist frem ligesom Malene gør med pædofile idioter

 12. Hvor er det sygt! Jeg havde også gjort alt hvad der stod i min magt for at spore ham. Vi lever i en verden nu hvor politiet bestemt burde tage SoMe mobning og trusler mere seriøst og direkte handle på det. De har midlerne til at kunne spore hans profil – spørgsmålet er bare om de gør det.
  Det i har været udsat for er jo fuldstændig sindsygt, og manden er uden tvivl psykisk crazy. De fleste psyko typer ønsker at skræmme livet af folk, for de tændes af hele det der trussels spil med tanken om at modtageren bliver hylet ud af den. Men man læner sig jo heller ikke bare tilbage vel?
  Det digitale er et sygt sted for folk der mangler indhold og normale rammer i deres liv – der kan de nemlig dyrke sin indre usikkerheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *