annonce for Dermaxir

Hello Beauties. Som mange af jer ved, så er jeg mere eller mindre ekspert, når det gælder uren hud og acne og jeg har næsten prøvet alle produkter på markedet. Jeg har ikke acne længere, og jeg er blevet ret god til at holde mine urenheder under kontrol og lært min hud at kende. Når man døjer med mange urenheder i flere år, bliver huden ofte sensitiv og reagerer på en del produkter. Jeg bruger eks. sjældent scrubs (måske 1-2 gange om måneden) og bruger blide rensemasker og spot treatment om natten. Jeg fik mulighed for at teste disse Dermaxir produkter og som en hudpleje-junkie og en der stadig døjer med uren hud, nu hvor jeg er 31 år, var det lige noget for mig. Dermaxir er et dansk hudplejebrand, der specialiserer sig i uren hud og bumser. Der er ingen parabener, parfume eller farvestoffer i, og samtidig er der 2% salicylsyre i, hvilket reducerer hudorme og akne med 47-75% (ift. studier).

Sådan ser den komplette serie ud hos Dermaxir – der er nemlig ikke for mange produkter, for at gøre det simpelt. Det er en perfekt sammensætning af de nødvendige produkter med gode ingredienser. Man kan desuden få en blackhead removing tool og en smart silikonebørste til ansigtrens.

1. n1 Daily Face Wash er en blid vask, som åbner hudens porer, uden at irritere huden, hvilket skaber de bedste forhold for de fugtgivende ingredienser i Dermaxir n3 Moisturising Face Gel. Denne ansigtvask er god til alle hudtyper og trænger ned og desinficerer området omkring talgkirtlerne og fjerner urenheder. De bakteriehæmmende egenskaber i Dermaxir forhindrer nye bakterier og urenheder i at opstå. Denne kan også benyttes til at fjerne makeup (undgå øjne). Modsat mange andre hudplejeprodukter har Dermaxir et højt indhold af salicylsyre (2 %), der koncentreret arbejder med hudens udsatte områder.

Mit tip: Pas på med ikke at bruge alt for varmt vand til ansigtvask og med at rense ansigtet alt for ofte – max. morgen og aften, så balancen i huden ikke bliver helt ødelagt og huden alt for udtørret. Dup forsigtigt (ikke gnid) ansigtet med et rent håndklæde efterfølgende.

2. n3 Moisturising Face Gel er bakteriehæmmende og lægger en tynd, bakteriedræbende hinde inde i hudens kirtler og porer. Dette gør, at bakterier har svært ved at dannes og trives. Hudens urenheder fjernes, og nye udbrud bremses og minimeres for over tid helt at forsvinde. Jeg har rigtig god erfaring med gel i stedet for cream, når man har de helt slemme outbreaks.

Mit tip: Når man gør sig umage og plejer sin hud med de rette produkter, så er det synd, hvis man glemmer at skifte sengetøjet og sover i alle bakterier igen. husk at skifte det jævnligt og lad ansigtet tørre helt efter produkter inden i vender ansigtet ned i puden, heh.

3. n7 Smoothening Serum bruges som ekstra fugt inden n3 Moisturising Face Gel og forstærker effekten. De skånsomme ingredienser i serummet har et højt indhold af antioxidanter, mineraler, vitaminer og aktive enzymer, der efterlader huden blød og smidig samtidig med, at serummet er antibakterielt. Den påføres med fingerspidserne de steder, hvor man vil tilføre mere fugt.

Mit tip: Sørg for at holde hænderne rene, når I påfører hudplejeprodukter – vask dem altid inden. Og så er det bare en god vane ikke at pille sig i ansigtet med fingrene i løbet af dagen.

4. n9 Peel-off Face Mask er en af de gode ansigtsmasker, der fjerner urenhederne helt i dybden, men også kan bruges af alle hudtyper, inkl. os med sensitiv hud. Masken renser hudens porer og kirtler i dybden og fjerner urenheder, betændelse, døde hudceller samt overskydende olier og fedt. Fordi jeg både døjer mer urenheder og bruger meget makeup, kan jeg godt lide at bruge dybderensende masker, men halvdelen af dem får jeg en allergisk reaktion på. Jeg vil anbefale denne maske 1 gang om ugen til  en sensitiv hud, som min, og max. 2 gange om ugen til en hud, der kan tåle lidt mere.

Mit tip: Don’t overuse med ansigtsmasker alligevel og tjek altid beskrivelsen mht. hvor mange min. man max. på have den på huden. FUGT huden rigeligt efter ansigtsmaske og husk, at man sagtens kan rense brystpartiet med masker også.

5. n5 Spot Treatment – JA TAK! Jeg er VILD med spot treatments – især dem der virker rigtig effektivt, dvs. jeg skal kunne se en markant forskel på min urenhed i løbet af en nat. Denne er bakteriehæmmende, og forhindrer urenheden i at udvikle sig, hvor den leder salicylsyren ned til porerne med størst mulig præcision. Denne er altså diva-approved og VIRKER!

Mit tip: Jeg er lidt en spot-treatment freak, og gider ikke vente for længe med at komme af med urenhederne, så… lige præcis denne gennemsigtige er helt fantastisk. Men kan nemlig snildt bruge en lille smule om dagen også, så den virker, for den ses ikke på huden, men udtørrer det den skal. Det er heller ikke alle der gider have hvide prikker i hovedet om aftenen selvfølgelig, så behøver man heller ej at flashe at man har bumsecreme all over, heh. Den skal bare skylles med lidt vand, for at fjerne resterne morgenen efter. Jeg kan fortælle jer, at den er super effektiv og jeg har været igennem en del spot treatments de sidste 10 år, hvor kun denne og en anden har været effektive.

Jeg vil MEGET varmt anbefale denne gennemtænkte hudplejeserie til jer, der også døjer med urenheder eller acne – både i teenageårene og derefter. Jeg tror virkelig, at mange af jer, der har super sensitiv hud og vil holde jer væk fra parabener, farvestoffer og parfume vi have glæde af Dermaxir produkterne. Den er jo eks. helt perfekt til gravide. Produkter til uren hud SKAL være effektive, men ikke udtørre huden, hvilket Dermaxir absolut lever op til. Man kan også stille spørgsmål til sygeplejersker med erfaring indenfor dermatologi inde på Dermaxirs hjemmeside og sende dem billeder via gratis onlinekonsultation. Det er VIRKELIG god service!


20% RABATKODE TIL MINE LÆSERE: IRINA


Følg med på Dermaxirs Facebook side HER

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *