annonce for Desenio

Hello Darlings. Selvom vi kigger på et hus i øjeblikket (we need more space), så skal vores nuværende bolig være hyggeligt og pænt og jeg har altid syntes at fine plakater pynter super fint i hjemmet. Vi har altid haft Desenio plakater hængende i vores hjem og jeg har lige bestilt lidt flere af de nye, som de har fået på webshoppen. Især beach plakaterne er skønne og minder mig om L.A.

Santa Monica Beach (30×40) + Venice Sign (21×30)

De her to står på mit kontor og minder mig selvfølgelig om mine ture til Los Angeles. Første gang jeg var afsted var jeg ca. 15 og skulle se Venice Beach, som var helt magisk for mig dengang. Farverne på plakaten er så lækre, at det er ligegyldigt om det regner udenfor, så kigger jeg bare på billedet og drømmer mig lidt væk, heh. Og mere L.A. på billedet nedenunder, som står på soveværelset. Jeg er glad for sort, hvid, sølv og sart rosa farver og denne kombinatin på kommoden er liiiige mig.

Skyline of Los Angeles (30×40)

Beef Cuts (50X70)

Alle plakater i køkkenet er også fra Desenio – dem har vi faktisk haft meget længe nu og det har pyntet så fint og passet til stilen, som vi har. Morten var lige på besøg idag og arbejdede i køkkenet imens, men jeg tror ikke han har noget imod at være på billedet, heh. Han gad ikke at flytte sig og vi arbejder oftest ved køkkenbordet. Vi har også en kaffe-plakat hængende i køkkenet, because we love coffee, obvi, så det kræveren en dedikeret plakat. Jeg har endda bestilt en fersken plakat til min mors køkken, så det passer til alle hendes planter og sommerhus-vibe.

Dreamy Pastel Beach No1 (30×40) + Shore Sign (30×40)

De her 2 placater giver mig en beachy Beverly Hills 90210 vibe og minder mig om den beach kondo, hvor Donna og Kelly boede i de senere sæsoner. Sidenote – jeg skal lige se Beverly forfra! De står på min hylde på badeværelset, så jeg kan forestille mig at jeg faktisk bor ved vandet somewhere, imens jeg smører mig ind i alle mine cremer under aftenrutinen. Og så farvematcher de til nogle af mine St. Tropez produkter – WIN! Elsker den beachy feeling, som plakaterne giver.


KODEN irinathediva GIVER 25% RABAT PÅ ALLE PLAKATER (DOG IKKE RAMMER OG HANDPICKED KATEGORI) MELLEM 17.-19. JULI


Touch Of Spring (21×30) + Flower and Ice Fusion (21×30) + Dusty Rose (21×30)

Finally har jeg fundet de perfekte 3 plakater til soveværelset, som passer med farveskemaet på alt det andet. Jeg kunne godt overveje at stille dem på en hylde oven over sengen i stedet – jeg prøver mig lige frem – men de er også pæne når de hænger. Man kan forresten bestille rammer i forskellige størrelser og farver til alle plakater hos Desenio og alt bliver sendt pakket godt ind med hurtig levering. Må lige tilføje igen, hvor meget jeg er vild med mine “Beverly” plakater på mit badeværelse – altså they give me life!!! Jeg er et meget visuelt menneske, så plakater med mitivations quotes og flotte steder eller beroligende roser er lige mig. Husk at bruge rabatkoden, når I bestiller darlings. Xx

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *