Hello Beauties. Jeg har en masse billeder fra min 31-års B-Day på kameraet… Thank God, der var nogle der tog dem, for jeg var ikke i blogger-mindset den aften, heh. Vi optog jo til “Influencers” samtidigt, så I har set små klip fra denne vilde aften. Det var seriously den bedste fødselsdag EVER, især når man tænker på, at jeg ikke havde holdt 30-års. Denne aften kommer jeg til at huske forever og endnu engang tak til Samanta, som arrangerede det hele. It was a circus….!

Festen foregik på Pincho Nation restauranten (ved Nørreport st.), som havde den perfekte beliggenhed og indretning. Der var lyserøde veloursofaer, cirkus-tema og de bedste små retter, som passede perfekt til lange samtaler. Jeg havde inviteret mine tætte venner og… jeg har altså de bedste venner in the whole world. Vi havde den SJOVESTE aften i bedste selskab og skabte vanvittige minder.

Jeg er godt klar over, at mit outfit var lidt bart og som aftenen skred frem, blev den mere og mere risky at have på, hah. Men altså man må godt være lidt slutty på sin 31/31-års B-Day! Jeg elskede mit boudoir kimono og vi sluttede aftenen/natten/morgenen af på Arch med en masse dans på bordene og ingen huskede ANYTHING! Det var rent Tømmermænd i Thailand over os. Jeg tror ikke rigtig, at jeg er kommet mig helt hangover-wise siden endnu, faktisk og det her var altså i slut maj. I love these kind of nights med alle samlet. Great times!

PINK HEADPIECE + FJER KIMONO PRETTYLITTLETHING ⎟  RHINSTEN BANDAGE JUMPSUIT

This is my happy face, fordi jeg fik de Beoplay hørebøffer, som jeg ønskede mig til videoredigering…

Her er det sidste afsnit af “Influencers” med mig, men der er altså 4 afsnit inden afslutningen her..

2 kommentarer
  1. Ok, så der er lidt nerd-alert over, det jeg siger nu, men jeg er oprigtigt glad for, at dig og Samanta stadig er veninder efter så mange år. Det var så fint, da I fandt hinanden i Divaer i Junglen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *