reklame-links

Ladies, let’s get real… Carrie Bradshaw var jo den første blogger i serien “Sex & The City” i 1998. Fashion blogger selvfølgelig! Serien har lige fejret 20 års jubilæum, hvilket er crazy og jeg tror at de fleste af os har set alle afsnit flere gange. SATC er ICONIC! The fashion er serien er ligeså iconic med Carrie’s Manolo Blahnik og Jimmy Choos. Jeg har fundet lidt inspo til SATC-stilen, som sagtens vil fungere idag.


1. Boohoo Kelly Floral and Polka Dot Midi Skater Dress
2.
PrettyLittleThing Black Matte Retro Sunglasses
3. Gucci Canvas Belt Bag
4. Vero Moda Kelly Hårbånd
5. Public Desire Snake Ankle Boot

4 kommentarer
  1. Hej Irina.
    Ved du hvor man kan streame hele serien? Jeg kan kun finde de sidste sæsoner på viaplay, og jeg vil så gerne se hele serien!

  2. Hej Irina. Det kunne være helt vildt dejligt hvis du måske lavede nogle blog indlæg om hvordan størrelses forholdene er når du fx. Køber nelly’s eget mærke og tøj for andre hjemmeside fx. Prettylittlethigs. Hjemmesider som ikk er så kendte blandt os. Jeg ville ihvertfald blive helt vildt glad for det. Og forresten jeg elsker virkelig din stil, og du gør et godt stykke arbejde.

    1. Tusind tak for den søde kommentar Natalie.

      Hos Nelly køber jeg small, men går oftest efter tøj med stretch – når jeg tænker på barm og bagdel. De britiske webshops er det en uk 8 eller uk 10, som svarer til hhv. 36 og 38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *