reklame-links

Hello Beauties! I weekenden tog jeg på en lille tur til Barcelona – faktisk i 24 timer bare. Jeg tog et ikke så tidligt fly, så jeg landede i Barcelona ved 16-tiden og det tager altid noget tid før bagagen kommer dernede, så jeg brugte lige 30 min. i lufthavnen Zara, so er ret god. Jeg kan godt lide at shoppe i lufthavne egentlig og kigger og dufter altid til det nye.

My outfit SKAL være comfy, but cute og denne PrettyLittleThing x Karl Kani Track Suit og denne gennemsigtige bæltetaske var et perfekt match. Jeg har altid mine Céline Thin Shadow solbriller med og har dem på når jeg flyver og skal have en nap. Jeg rejser ingen steder uden Bioeffect EGF Eye Mask Treatment, som er eye patches, hvilke jeg har brugt i 2 år nu and I LOVE IT! Tog dem på med det samme, da jeg kom hjem til Sase. Min hvide kjole på første billede er fra Fashionnova (30% rabat via dette link).

Vi tilbragte en del tid på Barceloneta strand – der hvor der er klubber og restauranter ved vandet. I enden ligger W-hotellet, som man kan genkende på hajfinne formen. Der kan man få lækre snacks og frokost, men det er fedest at bo der, så man også kan få adgang til pool area med lækker udsigt.

Vi spiste frokost på Restaurant AGUA, som ligger tæt på klubberne ved vandet med udsigt over stranden. Der er viiiiirkelig god mad – især kartoflerne med spicy sauce. Vi bestilte næsten hele menukortet og delte det hele. Det her er toppen af et af mine fave steder i Barcelona CDLC (Carpe Diem) som ligger ved vandet. Der startede vi med en lækker omgang sushi og virkelig gode cocktails. Man skal booke bord i forvejen, da der altid er en masse mennesker. Restauranten bliver til en natklub ved 23-tiden, men musikken er ikke såååå dansevenlig, derfor er det smag og behag. Jeg har festet derinde før i tiden og haft lækre aftener dog. Derfra tog vi faktisk nogle forskellige klubber ved vandet for at afprøve det hele (der er Shoko og Opium) og endte igen (for der var vi også sidst jeg var på besøg) på Sutton Club, som er mit absolut yndlings sted at clubbe med super fedt musik. Sutton Club ligger inde i byen og ikke ved vandet, men der er ikke langt i taxa. Ved siden af ligger Gatsby, som også er pretty cool. Det er Sasé der plejer at guide og planlægge, så vi tager det bare list spontant. Solbrillerne er Szhirleys brand SzhirleySzhades og jeg har #GoldDropps på her. Mit outfit, både top og bukser, her fra Fashionnova (30% rabat via dette link).

Lige inden jeg skulle afsted gik jeg en lille tur med Sasé og Dexter i et område der hedder Sarria-Bonanova (I have no idéa where, heh), men der var smukt, som der er så mange andre steder i Barcelona. Alle bygningerne kan man stoppe op ved og tage billeder og man er selvfølgelig nødt til at se Gaudis værker, når man besøger byen. Et sidste billede i solen i Floral and Polka Dot Midi Skater Dress og så var det hjem til DK igen. Xx

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *