reklame-links

Boohoo Clear Band Mule Heels ⎟ Asos Lace  Pencil Dress (str. 36) ⎟ Filippa K Lea Maxi Trench (str. S)

Hello Beauties. Igår var jeg til gallapremiere på den nye “Ocean’s 8” film med bl.a. Sandra Bullock (love her!), Rihanna (love her too), Sarah Paulson (hende fra AHS) og en masse andre seje ladies, som skal stjæle nogle dyre diamanter med en genial plan. Jeg nød virkelig filmen OG the fashion in the movie. Altså ALLE Sandra Bullocks outfits var on point og er på min ønskeliste! Rihanna, som jo selv har en rolle i den nye “Ocean’s 8” film, dukkede selvfølgelig op til premieren i USA med flawless Fenty-look, skabt af Priscilla Ono (Rihanna’s Global Fenty Beauty Make Up Artist). Jeg var så heldig at møde Priscilla til Rihanna’s Fenty Beauty event i Madrid sidste år, og hvis I elsker Insta-tutorials, så demonstrerer hun ofte forskellige Fenty-looks i hendes Stories, so go follow her. Inspireret af Riri, så skulle min glam selvfølgelkig også være Fenty igår og som I kan se, så blev der ikke sparet på highlighteren.

Fenty Beauty kan forhandles i Sephora i Danmark og jeg har prøvet hele kollektionen efterhånden, som er altså makeup i lækkert kvalitet. Jeg startede med Pro Filt’r Primer efterfulgt af Pro Filt’r Soft Matte Longer Foundation i farven 200. Det er præcis de samme to ting, som Priscilla startede med på Rihanna’s look også. Dernæst brugte jeg Match Stix Matte Skinstick i lysere som concealer og mørkere tone til contour, samt Match Stix Shimmer Skinstick i #Trippin til highlight base, for at forstærke effekten, som kunne ses mere tydeligt i virkeligheden i forhold til på billedet. I sollyset er den for lækker! Hele looket er mere dewy med en masse highlighter, så jeg satte den kun en smule med Halfttime Invisimatte Blotting Powder efter alle cream-produkter. Øjnene var simple med Killawatt Foil Freestyle Highlighter Duo med #MimosaSunrise på øjenlåget. Til sidst badede jeg basically i Killawatt Freestyle Duo i #LighteningDust/FireCrystal på kindben, under øjenbrynet, over amorbuen og på næseryggen. Mattemoiselle Plush Mat Læbestift i farven #Up2NoGood er super holdbar og toppet med Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty Glow (er obsessed med denne) fuldendte det looket perfekt. Jeg er egentlig mest til matte læber, men denne gloss er amazing.

Jeg har Body Lava på skuldrene og armene her, som jeg brugte Face & Body Kabuki Brush 160 til.  Tjek jeres lokale Sephora for hvad der er af stock på de forskellige ting, for jeg ved at meget af det bliver hurtigt udsolgt. Ud over Body Lava, kan man få alle de nævnte produkter på Sephoras hjemmeside lige nu, inkl. den flotteste guld Trophy Wife highlighter, som er WAUW!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *