reklame-links

Hello Beauties. Selvom jeg var til Beyoncé’s koncert sidst hun var i DK, så var jeg simpelthen nødt til at se hende igen her på “One The Run II” tour med Jay-Z. Jeg har aldrig set så meget energi og så fede dansemoves (og outfits) som til hendes koncert – det er på et helt andet niveau. Parken var helt proppet, men heldigvis blev man ikke mast helt der hvor vi stod i Golden Circle, selvom jeg overvejer at tage siddepladser hellere til næste koncert, for jeg er simpelthen for lav til at stå på gulvet. Koncerten var for vild og jeg var endnu en gang imponeret over Beyoncé’s dansetrin, for jeg tror altså at rygterne mht. at hun er gravid igen er sande. Hun tog også en del pauser, hvor Jay-Z overtog scenen, men det hele spillede bare. Man glemte næsten at han var hende utro… lige indtil “Lemonade” numrene kom.

Outfit breakdown: Mange af jer har spurgt til denne Boohoo Stitch Crop Denim Jacket (min er i str. 36) og mht. levering fra Boohoo, så tager det ca. 1-2 uger og der er heller ej told på. Min fave sko Bronx Sneaks og halskæder fra Akira og PrettyLittleThing. Til jer på Insta, der spurgte til læberne så er det MAC Spice Lipliner + MAC Honey Love læbestift.

xx

2 kommentarer
  1. Hej Irina.
    Jeg ved ikke om du har læst interview Beyonce lavede i Vouge.. hvor hun faktisk forklarer omkring hendes krop og helbred..
    Btw jeg var også overbevist om at hun var gravid.. men samtidig tænker jeg… “Hvorfor skal en kvinde nødvendigvis være gravid hvis hun bliver forpustet eller en smule kraftig?” hvis det giver mening 🙂

  2. Hej,

    Har lige købt en masse fra fashion nova. Hvilken str fik du bukserne i og er der ikke told på, hvordan kan det være når det er fra isa? For købte en hel massse og er bange for en kæmpe regning fra post danmark hvis der er told på.

    Men du ser godt ud, like always. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *