reklame-links

Dagens outfit: Missguided Blue Jogger + Missguided Blue High Neck Fitted Top 


Hello Beauties! Igår var jeg til SugarBearHair event. Jeg har skrevet et mere uddybende indlæg om de fantastiske turkise bamser HER og ja – mit hår er vokset crazy hurtigt. Jeg har i forvejen tykt hår, så om det er blevet tykkere kan jeg ikke vurdere. Det er egentlig sjældent, at jeg tager Allessia med til events (hvilket også er en del af mit arbejde), og jeg prøver kun at deltage i dem, som ligger om formiddagen imens hun er i børnehaven. Jer, der har børn ved jo godt at det hele drejer som om koordinering FOREVER END EVER! Igår var der 2 events, som jeg rigtig gerne ville til, men det krævede at jeg tog Allessia med direkte efter børnehaven og vi skulle tage det offentlige… helt køligt er det jo ikke i de her dage. Så man skal have en taske med snacks, downloadede tegnefilm på iPad, flere sæt tøj osv. med. Derfor kan jeg ikke overskue denne proces alt for ofte, men igår legede jeg lidt overskudsmor og tænkte vi skulle hygge, men min lille mus var så træt efter børnehaven og leg ude i solen, at hun lige nappede en 1,5 time lur. Det passede mig egentlig fint, for så fik jeg sippet på 3 kopper kaffe og en masse kage til det første event. Efter SugarBearHair tog vi forbi Christianes event for RAW1835 stel i Kødbyen (ej, hvor jeg savner Kødbyen efter vi er flyttet fra Vesterbro) og der gad Allessia ikke være så længe. Hun skal bruge en masse underholdning og jeg tror fremover, at jeg holder mig til børneevents med hende, hvilket der heldigvis kommer en del af her om lidt. Xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *