annonce for BIOTEX x GoLittle

Hello Mommies! I går skinnede solen igen og vi gik en tur for at købe is, og lege lidt på den sjove legeplads bag ved Kulturhuset Trommen. Der er både en gynge, rutsjebane og forskellige ting man kan udforske og så kan Allessia jo efterhånden kende bogstaver og alle farver (både på dansk og engelsk), så man kan øve det også. Vi endte med at være ude i en del timer og jeg var rigtig glad for at hun fik brændt noget krudt af og taget 50 runder omkring legepladsen her.

biotexAllessia er fuld af energi for tiden – altså, sådan ud over det normale. Hun kan løbe rundt en hel dag uden at blive en smule træt bare, hvor jeg bare sidder og sipper på min 5. kop kaffe imens, kender I det?! Vejret var rigtig skønt i nogle timer igår, så jeg skyndte mig ud og lege med Allessia, så vi ikke tilbragte hele søndagen indenfor. Min hofte drev mig helt til vanvid igår (pga. hoftedysplasi), men vi MÅTTE altså bare ud i det skønne vejr, om jeg så skulle kravle. Danske børn bruger ifølge undersøgelser 55% af deres vågne tid foran en skærm, hvilket er synd, for jeg husker da, at jeg var ude at lege hele tiden. Sommetider er iPad godt nok også min redning, men nu hvor vejret er blevet bedre, så prøver jeg at komme ud med Allessia med det samme og vi er heldige at bo i et meget børnevenligt område.

bio2-7

bio2

bio2-4


NOMINER DEN SJOVESTE LEGEPLADS PÅ SNAVSERGODT.DK (INDEN D. 6. MAJ)


Biotex og GoLittle er ved at kåre Danmarks sjoveste legeplads og vi nominerer vores alfabet-legeplads, som ligger bag Trommen i Hørsholm. Der er faktisk også en skøn børnebibliotek indenfor, hvor Allessia elsker at lege. I kan nominere JERES yndlings legeplads  og blandt alle de nominerede legepladser er der et legetårn på højkant til +10.000 kr. Kåringen af Danmarks sjoveste legeplads er et samarbejde mellem Biotex og legeaftale-appen GoLittle, som Morten Resen har lavet. Der bliver valgt 5 sjoveste legepladser, som Morten Resen fra GoLittle tager ud og tester, for at finde den endelige vinder.

bio2-2

bio2-3instagram-blog

GemGem

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *