annonce for My Posture

Hello Darlings. Jeg har en pretty interesting ting at vise jer idag, som er en trøje, der retter jeres holdning. JA! Hvis I ligesom mig oplever, at I begynder at hænge lidt i løbet af dagen og har smerter og spændinger i kroppen (især lænd – av), så kan det faktisk korrigeres ret nemt. MyPosture er en virksomhed som sælger holdningskorrigerende trøjer og t-shirts og holdningskorrigerende tøj hjælper faktisk vores krop med at slappe af. Om man arbejder på et kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur, så kan man bruge disse smarte trøjer. Tøjet er bygget på kinesioteknologi, som er bevist at have indirekte smertelindring – derfor bliver den også brugt til sportsfolk verden over.

post

Den sorte korrigerende holdningstrøje, som jeg har i størrelse M (pga. stor barm, for bruger eller S) er lavet i meget holdbart tight stof, som faktisk strammer alt op, hvilket også er en bonus, når man bruger denne under andet tøj. Har man en stor barm, så har man også en lille tendens til at den tynger foran og man sænker skuldrene ned og mister sin holdning, så denne trøje hjælper med at rulle skuldrene tilbage og rette op. Når man så retter op, bliver de underaktive muskler i ryggen (og hoved) automatisk aktiveret og lænden bliver støttet i situationer, hvor den kan belastes. man bliver selvfølgelig mere bevidst om sin holdning når man har trøjen på, og alligevel slapper man mere af i stedet for at være anspændt.


MIN RABATKODE  IRINA20 GÆLDER I 30 DAGE OG GIVER 20% RABAT MYPOSTURE.DK


post-2

Dvs. man kan sagtens træne i trøjen eller have den på indenunder noget andet i løbet af dagen. Forskellen på t-shirts og undertrøje inde hos MyPosture er, at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg og t-shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, og ruller skuldrene tibage.


untitled-2
Man kan nemt finde sin størrelse i skemaet, udfra kg og cm og materialet er stretchy og komfortabelt, uden at det strammer for meget. der er lige nu 51% rabat på den, så det er godt sparet og man gør sin krop en tjeneste. I den første uge anbefales det, at man bruger den 1-2 timer om dagen, indtil kroppen vænner sig lidt til og derefter kan man øge tiden. Jeg sidder en del og arbejder foran computeren og har ofte hold i nakken og smerter omkring skuldrene og øvre del af ryg. Jeg kan tydeligt mærke, når jeg har denne trøje på, at mi krop slapper mere af, især omkring nakken og hovedet. Jeg har den på 1 time om dagen, imens jeg sidder og arbejder, for det er især i siddestilling at jeg oftest mærker smerter og spænding i kroppen. Den vil også være helt super, når jeg skal hente Allessia i børnehaven i barnevogn, at jeg kan have den på indenunder. Dårlig holdning kan faktisk gøre meget skade og give mange smerter i længden, så det er vigtigt at være obs på uanset alder – det er bare ikke altid nemt at huske det selv.

Husk at bruge rabatkoden Irina20, når I bestiller hos MyPosture.dk. XO Irina

instagram-blog

6 kommentarer
  1. Tusinde tak for tippet. Jeg havde siddet og luret på de trøjer, men ikke besluttet mig. Da du så skriver om dem OG har en rabatkode, ja så var det jo et tegn om at jeg skulle købe én for at afprøve det. Og til sidst, tak fordi at du er dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *