reklame-links

Hello Beauties! Jeg er begyndt at shoppe hos PrettyLittleThing, som er en UK webshop med såååå meget lækkert tøj. Der er også PLUS SIZE størrelser med trendy sager og priserne er virkelig lave. Der kommer ikke told på og man får pakkerne i løbet af de der 3-4 dage til DK. Happy shopping.. .

1. Buckle Plunge Midi Dress  2. White Bisons Thong Bodysuit  3. Black Long Sleeve Lace Body  4. Black Lace Up Bardot Sweet Heart Top  5. Grey Rib Culottes + Grey Rib Bandeau Top  6. Motorcross Ring Dress  7. Square Neck Bodycon Dress  8. Shape Black Slinky Double Layer Bodysuit  9. Silver Ancient Plate Pendant Necklace  10. Red Acrylic Heart Sunglasses

4 kommentarer

  1. Har du prøvet at retunere til dem? ved nemlig ik helt hvordan jeg skal gøre det, måske du har et tip;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*