reklame-links

EMBELLISHED PANTS MISSGUIDED + EMBELLISHED TOP + CHOKER (UDSOLGT)
DIVA DOLL VIPPER (FRA MIN EGEN KOLLEKTION MED DUFF LASHES)

Hello Beauties! Jeg håber at I nød mit mexikanske eventyr og pigernes gode indsats (tillykke til Elina, yay). Jeg var i alt afsted i ca. 5 dage og turen derned var meget lang (som også kan ses i vloggen), så jeg var kun dernede i 3 dage faktisk og det var et mirakel, at jeg nåede mit fly overhovedet – lad mig bare sige det sådan. Jeg tog afsted i start december så vidt jeg husker og hvis I synes, at det kunne være lidt sjovt at se behind the scenes, så har jeg klippet en vlog sammen på min YouTube kanal her. Jeg aner faktisk slet ikke hvem der vinder Paradise Hotel, så jeg glæder mig til at se resten af afsnittene. Fordi min tur til Mexico var så kort, så nåede jeg altså ikke at se det vilde, og jeg vil faktisk rigtig gerne derned igen en dag til luksusområderne for at nyde de lækre strande og sole mig på en yacht – wow that could be nice!

Der er mange der har spurgt ind til afsløringen fra sidste indlæg og at I ikke helt kunne regne den ud (hehe), and fear not, for jeg kommer til at skære det ud i pap snart. Det kører helt på højtryk for tiden, som det plejer egentlig, men I kender også til min private situation og jeg prøver jo inderligt at nå det hele. Jeg har dog lige takket nej til en mega lækker bloggertur til London med et af mine favoritbrands, da det simpelthen bare nogle gange ikke kan lade sig gøre for mig. Men skønt med alle mulighederne og det jeg laver er måske lidt svært at kombinere med mommylife (okay, helt umuligt til tider). Min deltagelse til Paradise gav mig egentlig også et ret vildt flashback … til 7-8 år siden. Jeg kan godt huske, at jeg VILLE noget… jeg vidste ikke helt præcis hvad, men jeg ville nok allerhelst bare lave ting, som jeg synes var spændende og udfordrende. Og hvert af mine skridt har været nødvendige. Og alle de slaps in the face, som jeg fik. Og en lille flashback til alle mine parties i de unge dage… og man kan sku ikke feste for evigt på samme måde, heh. Og det sjove er, at jeg aldrig havde meldt mig til Paradise dengang jeg var i start 20’erne, fordi jeg faktisk ikke turde – that’s funny.

SE HELE MIN VLOG FRA PARADISE HOTEL…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*