reklame-links

Hello Beauties! Det tog så Nicci Welsh ca. 5 timer at gøre mig klar til Danish Beauty Award i år. Jeg er VILD med looket her og det blev ligesom jeg havde forestillet mig. Selve processen blev faktisk også filmet til det nye program, som jeg er igang med at optage, så I kan se the real struggle bag denne kjole og alt andet, heh. Det er selvsagt, at man med min størrelse barm ikke kan have denne slags kjole på ellers, og mit trick til den slags, har altid været BioVita Kinesiologi Tape (1.) og det er altså ligemeget med farven på tapen, da den ikke skal være synlig alligevel. Tapen er stretchy og klistrer godt fast og af de forskellige, som jeg har prøvet, så er dette brand det bedste. Det bliver egentlig brugt som sportstape, men altså…. det er genialt til barmen. Man taper det egentlig, som man vil og så kan man eksperimentere lidt – det er bare vigtigt, at I tager det her 5 cm bredt tape, så der kommer mere støtte. Jeg bruger også Bye Bra Dress Tape (2.) hele vejen rundt om oveni, for at holde det hele på plads, når kjolen som denne ikke sidder helt tæt på kroppen. Jeg har selvfølgelig badet i Rihanna’s nye Body Lava fra Fenty Beauty (3.), og dagen inden brugte jeg den samme selvbruner, som jeg altid bruger – St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mist (5.). Jeg lister ikke alle makeup produkter denne gang, da jeg også brugte nogle fra mit kommende makeup brand, men de faste som jeg oftest bruger er Anastasia Beverly Hills Blush Kit #Radiance og Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade #Dark Brown (6.), hvilke jeg har brugt de sidste gange på rød løber og når jeg skal være extra glam! Jeg har ALTID ESTÉE LAUDER Double Wear Stay-In-Place Foundation (4.) på til events efterhånden og det er my nr. 1 fave foundation uden tvivl.


HER ER GET READY WITH ME – YOUTUBE VIDEOEN FRA DAGEN:

4 kommentarer
    1. Det har jeg ikke prøvet, men det skal være stretchy så man kan forme det nemmere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *