reklame-links

SOLBRILLER DIESEL ØRERINGE CHROS COPENHAGEN LÆBER MAC LIPTENSITY (#DOE) SELF TAN ST. TROPEZ 

7c8d764c-f66b-4d20-b81b-7240fafe2175-1950

Hello Beauties! Jeg håber, at I nød det første afsnit af Miss Paradise-ugen igår (eller kan I lige se det på Viaplay + Viafree). Nu nåede jeg ikke at sige alt det jeg ville i Paradise Hotel, for I ved, at jeg har en masse at sige om emne, heh, men nu var det pigernes tur to shine, så jeg vil lige supplere her på bloggen. Jeg er af den mening, at alle kvinder har en styrke i sig og man behøver ikke at være den stærkeste eller kunne holde til alt, for at være en rigtig kvinde. Vi er alle forskellige og så længe vi gør vores bedste in this life, så er vi gode nok. Alle er powerwomen – om du er alenemor, en ung pige, der bliver mobbet, en successfuld forretningskvinde, en homoseksuel kvinde, en 80-årig bedstemor and so on…! Og vi har alle ups and downs…

Man kan have mange krav til en kvinde i vores tid og der kræves nok, at alle kvinde er stærke in every life situation. Men hvordan definerer man om en kvinde er stærk eller ej…?! Man kan da sagtens være i en periode, hvor man er svag og ødelagt, men stadig være en stærk kvinde? Man får mere styrke med livserfaringen måske, og mere ro med alderen. Jeg vil ikke sige, at det er en kvinde, som IKKE har brug for en mand… for mænd er da skønne. Men måske mere en kvinde der ikke behøver at være AFHÆNGIG af en mand. Den del tror jeg er utrolig vigtig i vores tid og kan hjælpe en kvinde ud af forskellige situationer. Det er måske mit råd #1 – INDEPENDENCE!

Jeg synes, at pigerne på hotellet klarer det super flot og derinde bliver deres styrke baseret på udstråling og om de i en konkurrence kan gøre deres bedste. I det virkelige liv er udstråling jo ikke alt selvsfølgelig, men når det gælder Miss Paradise, så havde vi det sjovt med photoshoot og cute outfits og I kan i aftenens afsnit se, hvad det næste skridt for pigerne er under Miss Paradise ugen. Jeg er tilbage på hotellet og pigerne vidste ikke, at jeg dukker op igen og så får drengene også lov til at være lidt med. Jeg er vild med at de her emner bliver taget op i Paradise Hotel, som bliver set af en masse unge mennesker også, så man har lidt at tænke over, samtidig med at man bliver underholdt. Vi ses igen på skærmen i aften, XO

3 kommentarer

  1. Rigtig godt indlæg. Jeg synes det er et godt tema til miss paradise. Jeg synes også en stærk kvinde er en der kan give plads til en mand i sit liv og til tider sætte sine egne behov til side for ham (og selvfølgelig omvendt – han for hende). Det kræver styrke at få et partnerskab til at fungere fra kvindens (min) side 🙂

  2. Power Woman 2018, du har ret det handler om hvordan vi coper livet og det som møder os, uanset vores rang, sag, liv mv.
    Vi kan alle have power.
    At hvile i sig selv synes jeg er sejt.
    Hilsner og en smuk dag til dig, du er power:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*