reklame-links

OUTFIT DETAILS:

NuNoo Mia Washed Leather Sort Skuldertaske
ASOS JASPER Joggers in Sand / ASOS PETITE JASPER Joggers in Sand
Gule Half Frame Solbriller
Gold Renaissance Halskæde
Missguided Yellow Zip Stripe Crop Top
Nude Stretchy Peep Toe Booties

Hello Darlings. Jeg var fo nyligt til 30 Seconds To Mars koncert i Tap1, hvilket man nok ikke kunne undgå at se på min InstaStory. Jeg har været fan af dem så længe jeg kan huske og synes, at det er fantastisk at Jared både kan have succes med filmkarrieren og musikken. Deres seneste album AMERICA hitter ret godt og de er altså på verdensturne nu. Jeg vil klart se dem igen næste gang de er i DK. De spillede både noget af det gamle (“Kings & Quens” ja tak) og noget af det nye, og “Rescue Me” fra deres nye album er faktisk my fave. Listen…

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*