reklame-links

paradise

ASOS METALLIC BIKINI TOP: HER NORMA KAMALI SØLV BUKSER: HER LIGN. CLEAR MULE HER 

7c8d764c-f66b-4d20-b81b-7240fafe2175-1950

Hello Darlings! Så er det endelig i aften at man kan se mig i “Paradise Hotel” og jeg tror simpelthen, at det hele giver mening for jer, når I ser mig træde ind på hotellet… og nogle af jer har allerede regnet den ud eller set reklamen for aftenens afsnit. Der har faktisk tikket direct beskeder ind til mig på Insta omkring Paradise Hotel og Allessia. Var det okay, at jeg rejste fra hende…?! Jeg fik endda sure kommentarer fra nogle, der ikke mente, at det var okay. Jeg måtte i starten slet ikke afsløre detaljer, så jeg lod det bare være, men lad os da lige vende den nu.

For 7-8 år siden, da jeg selv var med i et lignende party program (“Fristet”) havde jeg ikke børn og var et sted i mit liv, hvor jeg ville have eventyr, fest, nye mennesker og oplevelser. Når man får børn, så ændrer éns prioriteter sig og det sidste jeg som mor kan forestille mig er, at være deltager i et program, hvor jeg ikke har kontakt med mit barn i 1-2 måneder, hvor optagelserne er igang. Giver det mening?! Det er jo sådan i det moderne samfund, at forældre sommetider skal på arbejde og det indebærer rejser og mange dage, hvor man ikke ser sit barn. Man kan så måske Facetime eller ringe og sende billeder, for at savnet ikke bliver uudholdeligt. Havde jeg taget afsted til “Fristet”, som var ca. 2 måneds optagelser, hvis jeg havde barn derhjemme…. NEJ! Og det samme gælder lignende programmer for mit vedkommende. Jeg ved at der har været deltager i forskellige reality programmer, med lange optagelsesperioder, som har været forældre. Det er deres valg, men jeg ved ikke hvordan de kunne klare det.


SE MED I AFTEN KL. 22.00 PÅ TV3 OG VIAPLAY.DK


Jeg var afsted i Mexico i en kort periode, for at lave optagelser til dette års “Paradise Hotel” og havde min telefon på mig hele tiden. Jeg har max. været væk fra Allessia i en uge og der bliver der også rigtig hårdt, selv med billeder og opkald, synes jeg. Men vi er alle forskellige, og som sagt så er man sommetider bare tvunget ud i situationer, hvor man måske ikke ser sit barn. Da vi skulle lave “Irina – En Diva Vender Hjem” var tilbuddet først, at filme i en måned, hvilket jeg var nødt til at afslå, selvom jeg gerne ville afsted. Det blev derefter skåret ned, så jeg ikke var væk fra Allessia for længe, så selvom det er mit arbejde, så har jeg mine grænser og oftest kan det sagtens gå op. Men faktisk har jeg altid lidt ondt i maven, når jeg er meget langt væk fra Allessia, som på den anden side af kloden i Mexico for eksempel, men der er kommet rigtig fede optagelser ud af det, som jeg håber at I også kommer til at synes. Ses på skærmen tonight… Xo Irina

instagram

4 kommentarer

  1. You do you! Du er en fantastisk mor, ikke svært at se hvor dine prioteringner ligger. Ønsker dig all sucess. Du skal bare have ondt af de negative mennsker, det er noget seriøst galt med dem hvis de tror at de har noget at sige til om hvordan eller hvorledes du skal være overfør din datter. Kun respekt og kærlighed herfra❤️

  2. Ingen hate herfra overhovedet, men jeg må være ærlig at indrømme at jeg ikke fatter prioriteringen i at undvære sit barn fremfor at deltage i hjernelamme udsendelser (ja, det er altså min holdning) som Paradise Hotel. Men okay, jeg forstår så helt grundlæggende heller ikke at man helt seriøst kan mene at sådanne programmer er en del af en seriøs karriere. Der er vi jo heldigvis alle så forskellige, og gudskelov for det.. 😊

  3. Ejjjj okai negative kommentar den fatyer jeg ikke.
    Hvad så vi din pige var på ferie hos sin mormor og du ikke var med er det også el kan man heller ikke det. 🙄
    Jeg har nu fuldt dig Irina i del år tager sku hatten af for dig. Du er en sej mor og gøre alt hvad du kan for at din pige har det som en limme prinsesse 💞
    Fatter ikke folk skal være så emsige….

  4. Selvfølgelig er det hårdt at være væk fra sit barn, men hvis man vil have en karriære, må man en gang imellem være lidt væk hjemmefra, så længe man selv kan få det til at gå op i en højere enhed er det jo bare perfekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*