reklame-links

untitled-1

RØD KJOLE MISSGUIDED (20% off w/ GIRLGET20)  HÅRBÅND EBAY  LÆBESTIFT MAC LIPTENSITY (DOE)

7c8d764c-f66b-4d20-b81b-7240fafe2175-1950Hello Beuuties! Så er vi næsten ved at være ved vejs ende med Miss Paradise ugen og jeg håber at I nød afsnittet igår inden the grand finale idag. Der er vildt mange der har spurgt efter mit outfit fra gårsdagens afsnit, så I får lige links. Måske nogle af jer der føler med på mine Insta Stories, kan huske, at jeg siden sidste år har nævnt flere gange, at jeg har en kæmpe afsløring soon ang. noget pretty crazy! Altså som i…. DET VILDESTE og jeg håber I vil elske det as much as I do! Jeg ville nemlig lige vente med at afsløre det 100% endnu, da jeg ville vise det til jer først her i Paradise Hotel afsnittene. Jeg har nemlig haft det på et par gange ved rød løber nu og jeg har det faktisk på i alle mine Paradise-afsnit. Can you guess…?!

img_1062

Det har simpelthen været så skønt med alle jeres søde kommentarer og beskeder omkring min mentor/medværts rolle i Paradise Hotel. Jeg er faktisk lidt overvældet og jeg har egentlig aldrig tænkt på at blive vært (sådan for real), men det kan måske godt være at jeg kan udfordre mig selv lidt mere i den retning fremover. Jeg kommer dog ALDRIG til at blive Paradise Hotel vært, for for det første så er Rikke THE BEST, og for det andet, så er det for længe at være væk fra Allessia så længe (nej, jeg ville ikke tage hende med). Så på den måde var det HELT PERFEKT for mig at kunne gøre det i denne korte periode. Jeg må indrømme, at det er sjovt at jeg har haft denne lange rejse med så mange muligheder, efter at jeg selv startede på TV for 8 år siden – jeg havde ALDRIG troet dengang, at jeg ville havde det arbejde idag, and I freaking love all of it! Xo

instagram-blog

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*