annonce for Bakken

Hello Darlings. Vi havde den FEDESTE tur på Bakken for lidt tid siden (I har nok set det på min Insta Story). Det har været et af mine favoritsteder i MANGE år og jeg synes næsten der er noget magisk over det. Jeg har det altid super sjovt derinde og kobler helt fra. Det var lige der, at det varme vejr var begyndt, hvilket løftede mit humør helt til tops. Vi var afsted med min mor og søskende, Patrick og Morten. Jeg har nemlig lavet en aftale med Morten om, at vi skal prøve at være der begge til denne slags udflugter, hvis det kan lade sig gøre, så Allessia får minder om os sammen.

img_4698ig-mac

untitled-1h

img_4738ig-mac

Vi plejer at køre derind i bil, men det er også supernemt med toget, hvilket jeg gjorde i mine unge dage. Jeg synes faktisk at man i enhver alder kan have det vildt hyggeligt på Bakken – sådan har jeg i hvert fald altid haft det. Vi fik alle turpas på dagen og jeg er egentlig en bangebuks, men der er dog nogle ting som jeg fik prøvet bl.a. tekopperne og Polyppen. Jeg var i Polyppen med både Victoria og Patrick og det er min absolut fave forever. Især når de spiller Nik & Jay deroppe, ligesom i gamle dage. Der er nemlig lidt diskostemning om aftenen. Den dag vi var der spillede de til gengæld Bro med “Sydpå” imens vi var oppe i den – det fik jeg lige optur over og følte mig som 18-årig igen. Der er MANGE forlystelser derinde til alle aldre, og selv til de helt små findes der børneforlystelser.

img_4710ig-mac

untitled-1

img_4742ig-mac

Bakken er der altid gratis entré og derfor også gratis underholdning på Friluftsscenen. Her vil store navne som Joey Moe, NOAH, Shaka Loveless, Ramasjang, X Factor, MGP og mange, mange flere gennem sommeren optræde for Bakkens gæster. Vi nåede at se Hr. Skæg, som Allessia udmærket godt kender og kunne genkende fra Ramsjang. Det er ikke første gange, at vi var der med hende, men hold nu op, hvor hun hygger sig og slet ikke vil hjem fra Bakken. Kan også fortælle jer, at hun sov meget godt den dag (og tidligt!). Under eventkalenderen kan man se de kommende begivenheder og familieaktiviter derinde og planlægge udflugt med venner eller familie.

bakk6ig-mac

img_4724ig-mac

untitled-1hh

untitled-1

Der er mange fantastiske spisesteder man kan spise på Bakken og denne gang valgte vi Bøgely, som var en rigtig lækker omgang smørrebrød. Jeg tog den med rejer, og der blev ikke sparet på rejerne, haha. Det smagte vildt godt og jeg skal helt sikkert spise der igen en anden gang.

img_4732ig-mac

img_4726ig-mac

img_4703ig-mac

img_4755ig-mac

Jeg skal ALTID have churros med softice på Bakken, selvom jeg har lidt kvalme efter Polyppen aka Blæksprutten, hah. Vi havde den bedste dag og brugte mange timer derinde og jeg glæder mig allerede til at planlægge den næste tur derind – bliver aldrig træt af Bakken. PS. Så hyggeligt at jeg mødte en masse af mine følgere/læsere derinde og at I hilser. det skal I bare gøre. XO

instagram-blog

GemGem

3 kommentarer
  1. Hvor ser det hyggeligt ud! Mig og mine to roomies, har været der de sidste to forår, og skal helt sikkert derhen igen i år. Det er så hyggeligt og der er bare sådan en god stemning! 💛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *