annonce for The Body Shop

Hello Beauties. Min obsession med The Body Shop fortsætter og jeg denne must-have har I måske set på mine Insta Stories før, men jeg synes, at vi skal get into it her på bloggen med details. Nogle af jer husker måske mine rants for et år tid siden, hvor jeg havde min første periode med ekstrem kløende hovedbund… I was going crazy! Jeg tænkte, at det måtte komme fra stress og det var altså helt ulideligt, så jeg søgte råd fra jer med det samme…

Der var RIGTIG MANGE af jer læsere/følgere der anbefalede Ginger Anti Dandruff Scalp Care, som er en af The Body Shops bestsellers, til mig med det samme. Og selvom jeg har prøvet utrolig mange forskellige Body Shop produkter, så havde jeg ikke hørt om denne før I nævnte den. Jeg sørgede selvfølgelig for at have et lager af disse med det samme, hvilket var smart tænkt, da de perioder med kløende og tør hovedbund vender tilbage til tider.

img_4753ig-macJeg bruger den egentlig som en hverdagsshampoo ofte, for at forebygge også, når jeg kan mærke at min hovedbund lidt tør. Den indeholder Community Trade honning fra Etiopien, ingefærekstrakt, birkebarkekstrakt og hvid pilebarkekstrakt. Jeg ved ikke om det KUN var stress der gjorde at jeg pludselig begyndte at døje med meget kløende og tør hovedbund, men det har stået på i at års tid og den første gang var den værste, da jeg altså ikke havde nogle produkter stående derhjemme og ikke vidste hvad der virkede. Så mange gange tak for, at I anbefalede denne til mig. Lifesaver!

img_4755ig-macThe Body Shop var det første globale skønhedsfirma til at kæmpe imod dyreforsøg i skønhedsindustrien. I de sidste tre årtier har de samarbejdet med deres kampagnepartner, Cruelty Free International, som har ført til et europæisk forbud i 2013. Dyr bliver fortsat brugt til at tests inden for kosmetikindustrien og de vil en gang for alle sætte en stopper for dyreforsøg over hele verden med Forever Against Animal Testing – kampagnen. Vær med til underskriftsindsamlingen ved at bidrage med dit underskrift på linket ovenover. Vi, som har skrevet under, anmoder FN om at indføre en international lovgivning, som sætter en stopper for dyreforsøg for skønhedsprodukter og ingredienser i hele verden og for altid.


FORBYD DYREFORSØG I HELE VERDEN: UNDERSKRIV HER


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*