reklame for Beautycos.dk 

macaig-macHello Beauties. Jeg fik for nyligt en meget fin pakke fra Beautycos.dk som er en webshop med beauty stuff. Jeg har faktisk prøvet alle brands før og især mine elskede Babor Cleansing HY-ÖL har jeg været super glad for engang. HY-ÖL er første fase i et to-fase rensesystem, hvor Phytoactive er step 2. Dvs. man skal bruge begge to til at rense huden, hvor de fjerner alt makeup og renser uden at overtørre huden. Jeg brugte den meget flittigt, hvorefter jeg kastede mig ud i nye produkter og glemte den lidt, men nu skal jeg til at bruge den igen, da min hud reagerede super godt på den. Babor Cleansing Phytoactive Hydro Base med urte-ekstrakter, rosmarin og mynte er altså step 2. Det er en lidt anderledes måde at rense huden på, men især hvis man har tør og stram hud, så er det et forsøg værd. Babor er super luksuriøse hudplejeprodukter som jeg ofte ser i spa verden over og man får dem med en god rabat inde på webshoppen her. Fordi min hud til tider er super sensitiv så ville jeg også lige have Babor Calming Bi-Phase Moisturizer stående herhjemme, som er beroligende og styrker lipidbarrieren. Den er desuden allergi-venlig og indeholder ingen kunstige farvestoffer, duft, tensider eller konserveringsmidler. Den er ikke billig, men Babor er top kvalitet hudpleje.

baborig-mac

spotUdover Babor er Macadamia hårpleje et rigtigt godt køb derinde, med meget gode rabatter og størrelser. Jeg går altid efter store flasker shampoo og conditioner, som kan holde i en længere periode og denne her serie med avocado olie, er en som jeg ofte vender tilbage til. Til Allessia har jeg siden hun blev født, brugt Milk & Co Spotty Tots cremen, så jeg er gået igennem en del af disse. Den er fantastisk til tør hud med bl.a. aloe vera, shea butter og avocado olie. der er faktisk kun få cremer der har fungeret på hendes hud og denne er en af dem med bedst resultat både til rød numse og eksem.

En sidste ting, som jeg vil nævne som jeg har obsessed over for nogle år siden er Babor ampuller, og udvalget er blevet større idag. Babor Hydration Ampoule Concentrates Perfect Glow 7 x er til os der vil have lidt ekstra, og disse er til en træt hud, der mangler udstråling. De her giver en mere ensartet hudfarve og er perfekte inden makeup. Jeg bruger dem inden cremen og det hele skal bruges på en gang, så der er faktisk nok til hals og bryst også.

nnvaborig-mac

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*