annonce for Paw Sko

paw

Hello Hunnies. Vi havde jo været en tur forbi Paw Sko for noget tid siden og fundet et par MUST-HAVES! Det er altså vigtigt at Allessia har det rette fodtøj – især når hun er i børnehaven, hvor de er meget aktive og løber ud så snart det sner og også leger i vandpytter og den slags. Jeg valgte Ecco støvler til Allessia og et par varme dejligt støvler til mig selv og så var der jo også en konkurrence sidst, hvor jeg nu har fundet vinderen, yay!

STORT TILLYKKE TIL VINDEREN AF MIN PAW SKO GIVEAWAY FRA SIDSTE INDLÆG! Det blev Mille Raun, som har vundet et gavekort på 1000kr til en valgfri PAW SKO butik og som bliver kontaktet via mail.

a-pw

paw-2

pawst

Allessias nye Ecco støvler er blevet flittigt brugt i børnehaven (de sorte) og der har ikke været så mange våde sokker som før, heh. Jeg har altid 2 par støvler til hende og der bør man virkelig ikke gå på kompromis med prisen, men vælge den bedste kvalitet i stedet for. I kan se de forskellige styles i børnekataloget og Paw Sko har et rigtigt stort udvalg i butikkerne, som er meget børnevenlige med top service. Jeg har desuden også gået en hel del i mine varme sorte støvler (sidste billede), som er gode til alt og hvis man har problemer med hofter eller knæ eller andre smerter, der gør at man ikke kan have høje hæle på længe, så er de helt perfekte. Til de lange dage med løben frem og tilbage rundt i byen, har jeg dem altid på. De er fra Copenhagen Shoes fås i Paw Sko lige nu. Xo

paw-butik

paw2-2

instagram-blog

2 kommentarer

  1. Ejj! Hvor er det bare fedt! Tusinde tak! Det bliver min niece glad for! Tak for at gøre det muligt! 🙏🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*