annonce for LIDL

Hello Hunnies. For det første, så er jeg obsessed med Lidl og var der næsten hver dag, da vi boede på Vesterbro ved siden af én. For det andet, så har selveste Heidi Klum igen designet en kollektion for Lidl – YAS! Heidi har nu designet flere kollektioner for Lidl, som alle kvinder har råd til og denne gang er det så #LETSDENIM kollektionen med fine jeans og overdele, som lanceres under Lidl Fashion Week den 4. marts – dvs. lige om lidt!

lidl1

ludl2

VI handler jo i forvejen så tit i supermarkeder, så hvorfor ikke købe tøj og mad samme sted?! Det sparer man da tid på og i dette tilfælde – også penge. Er man på stramt budget eller SU, så vil jeg da klart anbefale at smutte ned i den lokale Lidl og nappe et par t-shirts eller bluser til billige penge. Heidis kollektion sælges under brandnavnet Esmara by Heidi Klum og der kan altså mixes og matches af overdele og jeans. Her på billeder bærer jeg den bløde og comfy Esmara Long Shirt str. S i sort med slidser i siderne, som koster 99 kr. og Esmara jeans til 119kr i str. 36. Pasformen er utrolig god og kvaliteten er VIRKELIG god til den pris. Altså man får da ikke jeans til de priser andre steder. Heidi mener at kvinder i alle størrelser og aldre skal have mulighed for at købe tøj og størrelserne går fra 34-44.

lidl-3

Jeg er vild med alle de gode tilbud, når det gælder shopping og I ved jo, at jeg er glad for rabatkoder og de gode fund, hvor jeg ved, at jeg får sparet penge. Jeg har før i tiden shoppet lidt forskelligt tøj til Allessia i Lidl, fordi priserne var gode. Jeg synes, at det er lidt sejt, at supermodellen Heidi Klum designer sådan en kollektion, som alle har råd til og hvor man ikke skal stå i lange køer efter det. Til ca. 200kr har man altså et helt nyt outfit og så kan man handle ind at the same time, heh.

screen-shot-2018-02-28-at-22-56-30

Denne gang er der også en kollektion til pigerne i alderen 6-14 år som hedder pepperts! som også er designet af Heidi Klum og I kan læse mere om kollektionerne og se de fine videoer bagom med Hedi Klum på Lidls hjemmeside og I kan følge med i alt nyt fra Lidl og se mere om kollektionerne på deres Facebook side.

instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*