reklame-links

Hello Beauties! I har sikker hørt om Anastasia Beverly Hills makeup og jeg har nævnt ABH på mine sociale medier før, da det er helt fantastiske produkter i top kvalitet og jeg er meget glad for dem. Det er Anastasia Soare, der står bag dem og hun er den mest kendte øjenbrynseksper i Beverly Hills, men nu er det hendes datter Norvina der har overtaget the business. Især Kim Kardashian er stor fan af hendes produkter til bryn og contour. Kylie Jenner er også storforbruger af Anastasias Contour Kit, har hun udtalt sig om, og jeg har lavet et andet indlæg, hvor man kan se hvad hun bruger af makeup her. På den danske shop Houseofstars.dk, kan man generelt købe mange hypede makeup brands og jeg har afprøvet en hel masse derfra de sidste par år. De har haft Anastasia Beverly Hills som de første i DK og det brand bliver som regel udsolgt meget hurtigt alle steder. Jeg bruger de mørke farver selv – jeg har Anastasia Dip BrowBrow Powder og Contour Kit og man kan altså få dem i forskellige farver, fra helt lys til helt mørk. Bryn produkterne holder suverænt hele dagen og jeg har faktisk alt makeup fra Anastasia. Anastasia Dip Brow er nu min absolutte favorit, og I kan finde links til alt makeuppen på billedet lige under. Contour Kit er simpelthen en MUST-HAVE og min go-to er i den mørkere farve medium (medium to tan), da jeg ville have flest mørke farver, men jeg har den også i light (light to tan). Af udenlandske webshops er jeg ret glad for BeautyBay.com, som også har et godt Anastasia Beverly Hills udvalg.


SHOP HER: WWW.HOUSEOFSTARS.DK


Alt fra Anastasia Beverly Hills1. Anastasia Contour Kits 2. Anastasia Dip Brow Pomade 3. Anastasia Highlighting Duo 4. Anastasia Beauty Genius WP Gel 5. Anastasia Brow Wiz 6. Anastasia Brow Powder – Dark Brown 7. Anastasia Duo brush nr. 12 8. Anastasia Brow Serum Advanced 9. Anastasia Stencils – 5 Pack 10. Anastasia Scissors

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*