annonce for PAW SKO

Hello Darlings. Selvom jeg elsker at shoppe online, så er jeg altså kæmpe fan af vores lokale PAW SKO, som har reddet os flere gange med sko til Allessia. Både da vi skulle på ferie og når der er krise med sko der bliver våde, så er udvalget i PAW SKO virkelig god med kvalitetsbrands og forskellige modellem, og jeg er altid sikker på, at finde det jeg leder efter. Jeg havde Allessia og min lillebror med i butikken og så fik vi finkæmmet butikken for de perfekte sko.

koebt

alex

a-sko

Man får super god vejledning i butikken, selv til de helt små og eksepdienterne er MEGEt tålmodige, for Allessia var faktisk ikke særlig nem sidste gange vi var derinde, heh. Vi skulle finde nye vandtætte sko til børnehaven til hende og nye støvler til mig, for hos PAW SKO kan må sko til hele familien på en gang. I kan se hele deres børnekatalog HER. Vi fandt DE BEDSTE støvler fra Ecco til hende, som bare er redningen i sne og slud i disse dage. Vi valgte de her sorte.

sko

sko-2

Jeg fandt disse forede støvler fra CopenhagenShoes til mig selv, som min hofte er meget glad for, da jeg altid leder efter cute boots, som ikke har så høj hæl. Jeg ELSKER dem, for jeg kan have dem på til både kjoler, bukser og nederdele og så er de så dejligt varme og behagelige. Der er en del PAW SKO butikker over hele landet.

skechers

sko-3

KONKURRENCE: VIND GAVEKORT PÅ 1000KR TIL VALGFRI PAW SKO BUTIK

I skal skrive en kommentar til dette blogindlæg, hvor I skriver hvilke sko (mærke eller slags) I vil bruge gavekortet til eller HVEM I vil bruge gavekortet på. Jeg annoncerer vinderen den 3. april og man bliver kontaktet via mail. GOOD LUCK!

instagram-blog

373 kommentarer

 1. Jeg vil bruge det på Ecco sko til min lille dreng Birk. Jeg ville elske at kunne give ham noget ordentligt fodtøj i god kvalitet og med en super god pasform.

 2. Ecco sko med en god pasform. Ville bære så lækkert da pengene er små pga min lave førtidspension

 3. Ecco til min datter – det ved man fungerer og sidder godt på hendes lille fod 🙂

  Din datter bliver godt nok også stor – synes ikke det er længe siden at du ventede dig 🙂

 4. Rieker, Ecco, Viking, Tamaris. De skal i hvert fald være et par m en fleksibel sål & gerne smart design. Til mig selv. Mangler seriøst et større udvalg

 5. Rieker, Ecco, Viking, Tamaris. De skal i hvert fald være et par m en fleksibel sål & gerne smart design

 6. Jeg ville bruge dem på et par nye fine støvler, de gamle jeg har trænger til at blive skiftet ud 🙂

 7. Jeg vil forære gavekortet til min mor, som grundet sclerose går med stok og derfor har brug for solide sko – og dem finder med i Paw sko! Krydser fingre

 8. Jeg er vild med Ecco sko og vil købe et par til min datter er mig selv. De er super lækre og holder virkelig godt

 9. Jeg har set et par super lækre korte støvler fra Billi Bi som helt sikkert skal indkøbet hvis jeg vinder

 10. Jeg ville forkæle mig selv med et par fine sko. Mine børn er ofte med i Paw Sko – udvalget er lækkert og servicen er i top👌

 11. Jeg ville købe Ecco sko til mine to drenge. Ecco sidder bare så godt på deres fødder. I vores Paw sko i Hørsholm får man bare den bedste vejledning, især til børnesko.

 12. Hey!
  Det ville være så dejligt at vinde, da jeg virkeligt mangler nogle nye sko
  Størstedelen af de sneakers jeg har er slidte, så kunne godt bruge nogle nye 🙂

 13. Hey!
  Kunne rigtig godt tænke mig et par sommersko, da jeg seriously er in NEED of that! Og det bliver (forhåbentligt) snart sommer
  Gad også godt prøve mærket Bilibi – har hørt det skulle være et rigtig godt mærke!
  Ellers vil jeg dele med min søster, for hun elsker (også) sko 😍

 14. Ja, de har lækkert udvalg❤ Med 4 børn der skal have sandaler når vi skal på ferie, ville jeg bruge gavekortet på tilskud dertil🖒😊

 15. Hej Irina! Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg bruge det på et par af sneakers til mine ømme hævede fødder af graviditet (uge 30) 😩😤🙂. Håber at vinde 🌸🌼.

 16. Jeg vil bruge dem på min bedste kammerat, da han pt bare har no Money, hahah! Så god forkælelse til ham er tiltrængt 🎈🎈

 17. Jeg vil bruge gavekortet på fodtøj til min datter. 4 årige (inkl hendes fødder) vokser som ukrudt!

 18. Det vil være lækkert med nogle nye sko til min datter på selvfølgelig Ecco ❤️ Det vil lette lidt i en tid hvor vi mistet min mand og min datters og kommende datters far for snart 2 uger siden 😢

 19. Jeg ville bruge gavekortet på sko til min søn, som kommer ud og hilser på os til august. Alt økonomisk hjælp er velkommen, når to studerende skal have barn 😅

 20. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på at købe fodtøj til mine to dejlige tvillingedrenge, som snart starter i dagpleje ❤️

 21. Hvis jeg er så heldig at vinde skulle gavekortet bruges på sko til min søn, som netop er begyndt at gå og derfor skal have både støvler, sko og sandaler nu 😊

 22. Jeg vil forkæle min datter på 13 måneder som lige er begyndt at gå, med et par begyndersko og forårsstøvler fra enten Bundgaard, Bisgaard, Ecco eller Angulus

 23. Jeg ville nok gå efter et par praktiske Timberlands. Ellers har jeg altid savlet efter et par Sketchers som ser virkelig dejlige ud!

 24. Jeg ville bruge gavekortet på at købe nogle helt perfekte 1. gangs sko til min lille søn, så han kan få nogle ordentlige sko når han skal til at lære at gå og så elsker jeg alt det du skriver med hjælp til rigtig str. så han ike får ødelagt sine fødder i forkerte str eller sko. Og glæder mig så meget til han ska begynde at tage sine første skridt 🙂

 25. Jeg er gravid og har problemer med ryggen, så et par bløde lækre sneaks til mig selv, og gerne gummistøvler og sko til min datter, til når foråret gider kigge mere frem 🙂

 26. Jeg ville bruge gavekortet på min søn på 14 mdr der er ved at lære at gå. Vil helst have at han får nogle ordenlige sko da han har en bred fod med høj vrist, så de helt rigtige sko skal findes 😊👌🏼

 27. Jeg vil bruge dem på et par nye kondisko og sandaler fra Ecco til min dreng på 2,5 år, det passer nemlig perfekt med 1000 dkk – og så vi er klar til forår og sommer når sneen forhåbentlig forlader os meget snart 😎⛄️😆

 28. Jeg ville bruge gavekortet til mig selv for efter to børnefødsler, sportsdans er mine fødder ikke de samme mere. Og da du skriver at Paw sko har et stort udvalg , må det komme an på en prøve.

 29. Jeg vil bruge gavekortet på min kære mor,.
  Hun har i mange år købt billige sko, derfor vil jeg give hende nogle ordentlige sko..
  Kærlighed fra Jihanne

 30. Heeeey giiiirl 👭👭👭
  Jeg vil helt klart bruge pengene på at købe min datters første sko eller købe de samme støvler som dine de er sååå chiiiik og kan seriøst bruges til ethvert outfit! Money is Tight her hjemme så jeg håber jeg vinder 😂 ellers rigtig god weekend❤❤

 31. Ville købe Ecco støvler til mine børn hvis jeg vandt det er lige det de har brug for og så klager de altid over kolde fødder selvom man køber støvler heletiden og som alene mor til to kan det være en udfordring så de støvler ville redde meget !!😍😍😍

 32. Jeg vil købe min yngste søns allerførste par sko, helst ECCO, som storebror har været glad for altid. Derudover har jeg nu halvandet år efter seneste graviditet og fødsel stadig problemer med bækkenet, som lige er blevet konstateret skævt og hævet flere steder, så jeg er nødt til at tænke over mit fodtøj, og jeg har ellers altid været en hælepige, så jeg mangler lidt nyt at gå i.

 33. Jeg ville bruge gavekortet på sandaler, kondisko samt gummistøvler til min søn. Han har ret brede sko så PAW sko er redningen hver gang der skal købes nye sko. Så vi ville blive super lykkelige, hvis vi vandt gavekortet (nok mest jeg som ville blive lykkelig 😅)

 34. Jeg vil købe mig et par lækre støvler. Måske nogle magen til dine 😀
  Jeg har os en ryg og hofte der dræber mig og mangler et par som er fede og samtidig kan bruges til en tur i skoven med børnene . ♥

 35. Jeg ville give gavekortet til min dejlige store søster! Jeg ville overraske hende med et par lacoste sko, i str 40 som vi desværre ikke har haft råd til at give hende, da jeg snart skal holde min konfirmation (8. April)
  Det kan godt være der er mange der vil give dem til sig selv, men nogen gange kan man godt tænke på andre!💕

 36. Jeg ville give gavekortet til min dejlige store søster! Jeg ville overraske hende med et par lacoste sko, i str 40 som vi desværre ikke har haft råd til at give hende, da jeg snart skal holde min konfirmation (8. April)

 37. Efter jeg har mistet alle mine sko., og derfor kun har 1 par tilbage, står jeg og har brug får et par nye sko. Jeg ønsker mig et par lækre sko fra vagabond 😊🙏🙏💕

 38. Jeg er lige startet med at få SU 😐 -‘ og jeg savner helt at shoppe løs som før i tiden😭 Hvis jeg vandt de 1000kr så vil jeg forkæle mig selv med de flotte COPENHAGENSHOES 😍 Er selv vild fan med dem 😀👌🏻 🍀🍀🍀🍀

 39. Faktisk til mig selv denne gang.
  Efter at have forstuvet foden, og efter flere måneder fortsat ikke fået det ret bedre på trods af træning og pozitive thinking, så har jeg indset, at jeg må investere i flere helt flade sko, for jeg har for det meste gået med højehælede, men det vil jeg ikke rigtig kunne mere, eller i hvert fald lang tid endnu ..

 40. Vi køber udelukkende Ecco sko til vores døtre, så det ville være fantastisk med sådan et gavekort 😍

 41. Jeg ville give et par nye gummi sko til min kære niece! Hun er vokset ud af de gamle og hendes mor er alene og har allerede været ude og købe nye sutsko til både hjemme og vuggestuen, derudover har hun fået nye vinterstøvler for et par uger siden, da hun voksede ud af dem hun fik i starten af vinteren… Så mange penge er blevet brugt! Jeg ville selv købe nogle nye, men da jeg er på SU er pengene meget små! Så et gavekort ville være SÅ hjælpsomt! Og så til PAW sko! Det ville jo være endnu mere fantastisk! De har de fedeste børne sko!
  (Måske der var lidt tilbage til et par støvler til mig, da jeg mangler nogle til pænt brug😍)

 42. Jeg mangler at par støvlet det er nemme lige at hoppe i. Tænker et par Chelsea boots, gerne fra dr. Martens. De Chelsea støvler jeg har nu er nemlig så glatte at jeg ikke tør gå i dem

 43. Jeg ville bruge det på min søn, der netop er begyndt at gå. Jeg kender ikke så mange mærker til børn, men de der støvler fra Ecco, ser da vildt lækre ud! Så måske nogle sko derfra 😀

 44. Enlig sygdomsramt mor til 2 på Kontanthjælp.
  Vi fortjener og trænger SÅ meget til nye sko.
  Jeg ville vælge Ecco til min 4 årlige og den 9 årlige måtte selv vælge. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 45. Jeg vil gerne forkæle min lillesøster på 1,5 år med et par sko fra Ecco. Hun har lige lært at gå, og det kunne være super lækkert med nogle behagelige sko der gør det lettere for hende at gå udendørs ☺️❤️

 46. Jeg vil bruge det på mine tre børn som skal have gummistøvler, kondisko og sandaler. Vi bruger mærkerne Ecco og Angulus ☺️🍀

 47. Ville gerne forkæle manden med et par nye Ecco da hans er slidt, så ville det blive en ekstra fødselsdagsgave til ham🇩🇰😘 han har nemlig fødselsdag på mandag og hvis der er lidt tilbage ville det blive til et par kondisko til sønnen da han er vokset fra dem han har

 48. Jeg vil gerne finde et par lækre sneaks fra Adidas eller Nike til mig selv, og finde et par flotte sko til min mor <3

 49. Jeg ville nok bruge gavekortet til mig selv, til nogle gode sko jeg kan bruge her til foråret, det mangler jeg virkelig 🙂

 50. Både min 6-årige og min 3-årige skal have nye sko til foråret, og da jeg er syg er økonomien lidt stram… så det ville være mega fedt at vinde 😍🙏

 51. Til mine sønner, et sæt sutsko til min knægt på 1mdr og 1 sæt sommersko til min 2årig, også skal kones da også lige forkæles nu når vi er der 🙂

 52. Min søn på 2 år ska have nogle sommer sko så han skal helt sikkert have gavekortet. Ecco, foretrækkes 🙂

 53. Jeg ville købe Ecco til min datter på 4 år. Hun har en bred fod så det ville være dejligt med kompetent vejledning. Jeg krydser fingre for vi vinder.

 54. Jeg ville bruge pengene på et par vinterstøvler til mig selv. Jeg går mindst 3 ture med barnevognen om dagen, og pt gør jeg det i et par bamsestøvler, der konstant er våde i det her vejr. Så et par nye vinterstøvler ville være skønt:)

 55. Et par lækre billibi støvler til mig selv, fordi min datter altid kommer i første række og selvfølgelig allerede har de lækre Ecco sko, som der holder hendes fusser varme❤ men at bruge penge på sig selv er altid en lidt anden sag 🙈 det tror jeg alle mødre kender 😂

 56. Jeg tror jeg vil se lidt nærmere på de støvler du har købt til dig selv fra Copenhagen shoes! Jeg duer ikke til høje hæle mere da jeg kun magter at gå 5 meter i dem. Så støvlerne er perfekte og at de er forede —added bonus. Desuden er begge vores børn forberedt skomæssigt både til den kommende forårs/sommer sæson

 57. Et par lækre billibi støvler til mig selv, fordi min datter altid kommer i første række og selvfølgelig allerede har de lækre Ecco sko, som der holder hendes fusser varme❤ men at bruge penge på sig selv er altid en lidt anden sag 🙈 det tror jeg alle mødre kender 😂

 58. Jeg vil bruge gavekortet på et par forårssko til min søn, og måske også finde et par til mig selv 🙂

 59. Jeg ville finde et par lækre varme støvler 😍 Jeg går meget med både barnevogn og med hundene, og ender ofte med våde, kolde og trætte fødder 🙄 Savner et par lækre støvler 😍

 60. Jeg ville finde et par lækre varme støvler 😍 Jeg går meget med både barnevogn pg med hunde, og er træt af at have våde og kolde

 61. Jeg vælger stort set altid Ecco sko til min datter på 4 år, da man altid ved at fodtøjet er i høj kvalitet og et meget fornuftigt valg til små fusser. Når det nu engang blive sommer så skal hun igen have et par Ecco sandaler. Jeg selv burde også købe et par Ecco sko, da jeg af en eller anden grund har fået utrolig ondt i mine fødder efter jeg fødte min dreng tilbage i september. Så de trænger også til lidt ekstra kærlighed.

 62. Da jeg ikke har nogen børn vil jeg forkæle mig selv med et par sandaler – det trænger jeg til. Specielt når man skal på ferie til et sted hvor solen skinner ☀️👡😄🍀🙈😍

 63. Jeg vil helt klart vælge nogle gode sneaks da jeg døjer med betændelsen svangsenerne og ikke selv har råd til at købe nye sko. Jeg på kontanthjælp bla grundet angst – noget jeg ved du Irina og andre kan genkende 😕

 64. Jeg ville bruge gavekortet på min datter, som går i vuggestue. Vi har samme problem med ofte våde sokker, når hun har været ude 😬

 65. Jeg ville forkæle både min søn på 3 og mig selv med nye sko – vi trænger virkelig, men tid og overskud er der for lidt af i vores hverdag 🙈

 66. Jeg ville nok finde et par flotte Ecco til min datter på 15 måneder og måske nogle søde sommersko☺️

 67. Min datter skal starte i vuggestue her snart og hun kunne godt bruge et par rigtig gode varme ecco sko. Hun vil blive super glad for de nye sko❤.

 68. Jeg vil bruge gavekortet til min snart 1-årigs datter, som skal snart have sine første sko ever.

 69. Jeg vil nok vælge Ecco til mine drenge, men jeg har også overvejet at prøve New Balance til dem, da jeg kender flere som anbefaler det mærke.

 70. Ville finde et par lækre sandaler eller sneakers til min datter der fylder 2 år her i marts der passer til forået/sommeren 😊

 71. Jeg er SÅ dårlig til at købe pæne skov til mig selv og ender altid med at bruge penge på sneakers (fede sneakers, bevares) men jeg trænger virkelig til nogle rigtig fine feminine sko. Så jeg krydser fingre og håber på muligheden for at forkæle mig selv med et par fine sko:)

 72. Hvis jeg vandt et gavekort, så vil jeg give det videre til min søster om der blev mor i december, så hun skal selvfølgelig forkæles lidt😘

 73. Vil bruge gavekortet på mig selv, så jeg kan købe et nyt sæt sko som passer til mit arbejde 🙏🏼 Ellers altid lækkert med nye sko 🙂

 74. Åhhh jeg ville nok vælge et par Ecco til Liv på 2,5 år og et par fede sneaker til Bastian på 8,5 år (som han selv får lov at vælge). Der er pengene nok brugt – og lidt til… meeeeen når nu vi er afsted vil keg nok også forkæle mig selv med et par sneakers til foråret 🌿

 75. Jeg ville bruge gavekortet på et par Carla F støvler til min mor, og jeg. Da vi bruger samme størrelse og vi kunne begge tænke os dem😁❤️

 76. Jeg ville bruge gavekortet på min storesøster der lige er blevet mor til en lille dreng i lørdags. De kunne begge to godt bruge noget lækkert 🌸

 77. Sikke en lækker konkurrence😍. Jeg ville ærligt priotere mig selv først og hvis der var overskud derefter min store dreng (lillebror er for lille endnu til sko😉). Har altid prioteret kvalitetssko til min søn og glemt mig selv lidt så ville være lækkert med noget ordenligt fodtøj 😊

 78. Jeg vil købe nye sneakers, så jeg bliver klar til foråret (som forhåbentligt meget snart er på vej)! Krydser fingre!

 79. Ville helt klart bruge det til, et par fine forårssko!😀Ville bruge det på min søster og jeg.

 80. Jeg vil bruge gavekortet på mine piger på 3 og 4 år. Foråret er på vej så skal ecco vinterstøvlerne byttes ud med nogle nye ecco gummisko 🙂

 81. Min yngste søn skal have de første par sko 😊 Tænker at de skal være Ecco og dejlige for små bitte fødder.

 82. Jeg vil bruge dem på et par gode sko til min mor. Da hun døjer med ondt i fødderne, efter kun er færdig med strålebehandling. Hvis de ikke bliver for dyre vil jeg også finde et par fornuftige arbejdssko til mig selv 🙂

 83. Lækkert Irina 😍 Elsker Paw sko 👍 Jeg kunne godt bruge nogle flotte stiletter til forårets konfirmation 🍀🌞

 84. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på min datter på 2 år(til maj), så hun kunne få et par lækre sko i fødselsdagsgave😍 🍀

 85. Jeg vil bruge gavekortet på mig selv da jeg godt kunne bruge at par nye sko fra Ecco i lyserøde til foråret 😍🎀👍🍀

 86. Jeg vil bruge det på et par arbejdssko, når jeg starter om elev. Det er ikke altid min SU rækker til de vigtige ting

 87. Hvis jeg vinder vil jeg stensikkert købe sko til min søn Christoffer på 3 år. Han har en bred fod så Ecco vil nok være en mulighed, men er åben for at se hvad der ellers er 🙂 Krydsende fingre herfra 😊

 88. Jeg ville bruge gavekortet til støvler til min datter og jeg… og gerne de støvler du har købt til dig selv for de er rigtig fine…😍🙏

 89. Jeg har to piger, som mangler nye forårssko, så de vil blive forkælet, hvis jeg bliver den heldige

 90. Jeg ville helt klart bruge dem på sneakers og sko til jakkesæt til min søn til vires bryllup

 91. Jeg vil købe mig nogle ny hæle, da de er lidt slidt nu dem jeg har, som også er fra Paw Sko👠

 92. Jeg ville bruge det på et par støvler, som jeg kan bruge til både bukser og nederdel.

 93. Ville købe sandaler til min datter. Har ikke sat mig fast på nogle bestemte sko, men mon ikke at Paw sko i Nykøbing F har et godt udvalg, som vi kan prøve os igennem. ❤️

 94. Jeg ville bruge dem på et par fine hverdags sko, og et par gode kondisko. Jeg er på SU og den er ikke særlig gavmild 🙈. Så især et par gode kondisko står højt på listen da jeg går meget og ofte får ondt i ryggen grundet dumt fodtøj 😬❤️.

 95. Jeg vil købe mig et par nye træningssko, da jeg lige er startet op på det igen. Højst sandsynligt fra Nike 😊

 96. Tak for en god blog 💋. Jeg ville bruge gavekortet på sko fra Ecco til min datter Izabella på snart 2 år. Og resten som tilskud til nye sko til mig selv (whatever mærke de har i min størrelse, jeg bruger nemlig en str 43 i sko 🙁 ). Jeg er Mommy på SU, så 1000 kr. til sko ville være luksuriøst for os 😍.

 97. Tak for en god blog 💋. Jeg ville bruge gavekortet på sko fra Ecco til min datter Izabella på snart 2 år. Og resten som tilskud til nye sko til mig selv (whatever mærke de har i min størrelse, jeg bruger nemlig en str 43 i sko 🙁 ). Jeg er Mommy på SU, så 1000 kr. til sko ville være luksuriøst for os 😍.

 98. Jeg kunne godt tænke at forkæle mig selv lidt. Jeg er selv in need of nogle sorte støvler, og jeg tænker muligvis mærket Vagabond ejer sådan et lækkert par

 99. Jeg ville bruge gavekort på sko til min datter Izabella og resten som et tilskud til nye sko til mig selv. Jeg er en mommy på SU, så 1000kr til sko ville være så luksuriøst for os 😍. Tak for en god blog 💋

 100. Jeg ville bruge det på et par nye støvler, men jeg har nu er efterhånden blevet så grimme at nogle nye ville være rigtigt dejligt!

 101. Jeg vil bruge det på min datter, som i forvejen bruger ECCO både i sko og støvler og det tænker jeg kun skal blive ved med. Hun mangler nyt til foråret i str 24

 102. Et par nye New balance sko til min kæreste. Han har snart fødselsdag så det kunne være super rart 🙂

 103. Ville bruge dem på min datter, som snart kan gå selv og efter min barsel, kunne jeg godt bruge et par lækker-mama-sko😂❤️

 104. Hey!
  Kunne rigtig godt tænke mig et par sommersko, da jeg seriously er in NEED of that! Og det bliver (forhåbentligt) snart sommer
  Gad også godt prøve mærket Bilibi – har hørt det skulle være et rigtig godt mærke!
  Ellers vil jeg dele med min søster, for hun elsker (også) sko 😍

 105. Jeg ville klart forkæle mine to drenge på 10 og 8 år med et par seje sko med lys i fra Skechers. Disse type sko ligger højt på deres ønskeliste og det kunne være for fedt, at gøre dette ønske muligt 😆😊🙏🏻🍀

 106. Uhhh hvis vi er så heldige så skulle det går til mine børn Alec og Aya, og tænker det ville blive mærket Ecco da det sidder så godt på deres fødder 👍🏻

 107. Jeg vil bruge gavekorte på min mor, da hun mangler et par korte støvler, så kan jeg forhåblig vinde mine støvler tilbage igen😬😬

 108. Min datter på 9 år skal forkæles med nogle forårs støvler/sko ( så håber vi bare foråret snart er på vej :/ )

 109. Fed konkurrence!
  Hvis jeg vinder vil jeg for en gangs skyld købe nye sko til mig selv. Jeg mangler nogle pæne pumps til forårets og sommeren konfirmationer og bryllup. Efter to graviditeter lige i rap, kan jeg ikke længere passe mine stiletter, mine fødder er blevet større/bredere efter væskeoohobninger bl.a.
  Hvis der var penge tilovers, ville jeg købe nogle seje sneakers til min søn på 3.
  Jeg krydser fingre for mig selv 🙂

 110. Jeg ville glæde min kæreste med et par sko. Han har snakket om at købe nogle nye nogen længe og det ville være dejligt, hvis jeg kunne give ham et par. Og hvis der er penge tilovers kunne jeg godt trænge til et par selv gerne et par støvler, da jeg er inde i en støvle periode ellers et par fede sko fra Adidas!

 111. (Skrev forkert i en anden kommentar :/ )

  Ville bruge pengene på min kæreste, da han er virkelig dårlig til at forkæle sig selv..
  Og så måske et par til mig hvis der var til det 🙂

 112. Jeg skal helt klart have fat i nogle gode mommy-shoes! Jeg venter tvillinger til slut juli, og mine fødder må gerne have noget lækkert at gå rundt i henover sommeren 😃 🐳

 113. Jeg vil købe et par lækre støvler eller stiletter, til byen. Jeg trænger, og som studerende kniber det nogengange lidt, med penge og selvforkælelse. 👌🏻

 114. Jeg ville bruge gavekortet på forår/sommersko til mine 2 drenge på 5 og 2,5 – eller måske baby sko til den nye lille baby som kommer om 2 måneder

 115. Jeg ville bruge gavekortet på begge mine piger. Min ældste er 7 år og vi har altid svoret til godt fodtøj, og sko er ikke noget der bliver nedprioriteret. Min mindste er snart 7 måneder, så det kunne være fantastisk at vinde da hun så kan komme i et par rigtige gode kvalitetssko til når hun skal begynde at gå

 116. Hvis jeg er så heldig og vinder. Vil det falde på tørt sted ☺… Ville købe hjemmesko..sandaler og sko til min datter som er børnehave barn. Krydser fingre 😊

 117. Det ville være fantastisk med sådan et gavekort! Så kunne jeg få købt nogle ordentlige sketchers sko til mine praktikker på sygehuset som sygeplejerskestuderende. 😊❤️

 118. Jeg vil helt klart bruge gavekortet på mine to piger ! De vokser hurtigt ud af deres sko, og nu hvor det forhåbentligt snart bliver varmere i vejret så kunne det være perfekt med et gavekort til nye sko!

 119. Nu hvor det var international women’s Day, vil jeg forkæle mig selv med at par hæle🌸
  Jeg har altid været meget tilbageholdende, og gået op i hvad andre tænker, men her det sidste stykke tid har jeg fokuseret på hvad jeg kan lide og hvad jeg vil udstråle! Der har du virkelig inspireret mig💕 så jeg vil finde et par vildt lækre stilletter og Embrace min feminine side😁

 120. Jeg ville helt klart forkæle mig selv med et par nye arbejdssko. Da man jo er på SU under uddannelse til sygeplejerske og arbejdet kræver MANGE skridt om dagen og dermed også et par gode sko, ville jeg elske at kunne forkæle mig selv med et par sko som både er fantastiske at gå i og tilmed ser flotte ud, måske fra Sketches…. Også MÅ jeg altså også bare ha’ fingrene i de sko du har købt fra CopenhagenShoes! 😍

 121. Jeg køber stort set altid Adidas sko, fordi de er smarte og behagelige. Men de er altså ikke særlig varme eller vandtætte. Så jeg tror, at jeg vil bruge gavekortet på et par dejlige støvler i stil med dem, du har købt 😊

 122. Min mor og jeg skal begge have et par nye sko. Min mor har brugt de samme slidte sko i 3 år nu, og det gør ondt i hjertet at se.. vil så gerne glæde hende med en tur til Paw Sko og overraske hende med sko!

 123. Da min datter er begyndt at gå og nu har gjort det i 3 mdr skal vi ud og have fat i nogle lækre sko til hende. Det er hendes første sko så hendes fødder fortjene selvfølgelig kun det bedste❤️

 124. Da min datter er begyndt at gå og nu har gjort det i 3 mdr skal vi ud og have fat i nogle lækre sko til hende. Det er hendes første sko så hendes fødder fortjene selvfølgelig kun det bedste❤️

 125. Min dejlige kæreste skal forkæles, med nogle lækre nye støvler, da hun ikke har nogen. 😊

 126. Jeg er den sidste der mangler at få styr på fodtøjet herhjemme, så jeg ville forkæle mig selv med et par lækre vinterstøvler 🙂

 127. Jeg ville bruge gavekortet på et par fine sko fra Billi Bi, som jeg kan bruge til min lillebrors konfirmation her i slut april😊

 128. Jeg ville forkæle min mor. Jeg sætter så meget pris på hende og forsøger også at vise det i hverdagen med små ting og vitterlig bare sige tak for hvad hun gør for mig. Men jeg er studerende, så pengene er små og det her er en oplagt mulighed for at give hende noget virkelig lækkert. ❤️😍

 129. Jeg vil bruge gavekortet på min mor! Jeg er meget opmærksom på, at sætte pris på hende i hverdagen og vise hende at jeg virkelig gør. Men det kunne være rart, at kunne forkæle hende med lidt lækkert. Da jeg er studerende, er det ikke penge der er mange af. Det ville være skønt med et gavekort, så jeg kunne give hende noget godt <3

 130. Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig at købe sko indenfor mærket SKECHERS! Deres sko er nogle af de eneste sko hvor jeg ikke får vabler og betændelse i slimsækken ved hælen!! Og så er de jo mega smarte 😏 Det er seriøst et mærke der er sendt fra guderne 😅😅😅

  PS. I love your boots!😍

 131. Jeg ville bruge gavekortet på et par gallasko, da vi har galla på mit gymnasium i slut ingen af maj.

 132. Det skulle helt sikkert være 2 par cute Angulus sandaler med lidt bling til mine 2 piger på 3 og 5 år- a girl needs some bling 🙂

 133. Jeg vil finde et par lækre støvler og hvis muligt et par sandaler 😊 Dem begge til mig selv, da jeg føler at jeg fortjener at være lidt god ved mig selv ❤️

 134. Min datter Karla skal forkæles med et par sko – hun fylder 1år lige om lidt og skal snart have sine første gå sko 👏🏻😍

 135. Min mor mangler et par nye sko, så ville helt sikkert købe et par til hende. Og måske også lige et par Adidas til min lillebror.

 136. Ville bruge gavekortet til at købe nogle ordenlige ecco sko til mine dejlige bonusbørn – mine to små prinsesser på 4 og 5 år. <3

 137. Hvor er Allessia fin.
  Min mand har altid ømme fødder, så et par bløde Ecco sko, ville være super👟

 138. Ville finde et par flade sorte vagabond sko til mig selv, og så skal min søn have nogle lette sandaler til at stikke nemt i når han skal bade til sommer ❤️

 139. Jeg vil helt sikkert bruge den på min lille prinsesse:) hun elsker at blive forkælet og hvilket mærke ved vi ikke præcis da hun selv skal være med til at vælge sine nye sko

 140. Jeg vil forkæle min søn på 2.5 år med et par nye sneakers og så vil jeg finde en lækker støvle til mig selv ❤️

 141. Forårssko fra Ecco til min datter!
  Hun vrider om konstant, men med hendes eccostøvler her til vinter, har hun slet ikke vredet om en eneste gang! 🙌
  Og så skulle moren da måske have et par lækre sandaler også!

 142. Jeg ville bruge gavekortet på et par sko til min kæreste. Han er en meget typisk dreng på det punkt så han har nærmest ingen sko, udover sine sikkerhedsssko til arbejde.
  Jeg er absolut træt af at se på det hahah, så han får et par nye Adidas hvis jeg vinder

 143. Selvfølgelig på min datter som fylder 4 år d.03/04/18 🙏🏻. Hun skal have nogle nye sko til foråret, gerne Adidas men mon ikke vi ender med at vælge noget helt andet når vi står i forretningen 😍

 144. Jeg ville købe et par nye Dr. Martens, da de gamle er helt slidt ned. Virkelig et par lækre støvler.

 145. Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på min mor og mig selv. Vi trænger begge to til et par fede sko, her til foråret. Jeg vil selv gerne have et par lækre chelsea boots af en slags. 😍☀️

 146. Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på min mor og mig selv. Vi trænger begge to til et par fede sko, her til foråret. Jeg vil selv gerne have et par lækre chelsea boots af en slags. 😍☀️

 147. Jeg mangler et par gode korte støvler her til foråret. Elsker Billi Bi, så håber jeg kan finde sådan et par ❤️

 148. Jeg ville bruge gavekortet til et par forårs sko til min dreng på 3 år 🙂 .. han slider simpelthen nærmest alle sko op, når han løber og leger i børnehaven, så de skal være slidstærke

 149. Det skal bruges på min søn som er 2år, han ska have 2par sko fra Ecco som er forårs/sommer venlige 🙂

 150. Min kæreste er meget efter mig, med at jeg har flere sko end ham. Så jeg vil give gavekortet til ham, så han kan få nogle lækre sko og han ikke er sådan efter mig 😉 Og mon ikke der vil være et beskedent overskud til et par små forårs sko til mig 🙂

 151. Jeg ville forkæle min datter på 3år og min dreng på 1 år. Og Ecco ville jeg købe, da de små fødder skal have det godt! (de er bare SÅ dyre!!) Så det ville være fantastisk at vinde🙏🏻😘

  Og tak for dig, læser trofast med.

 152. Åhh det vil fantastisk at vinde!! Jeg vil købe sandaler til min store datter på 6 og et par begynder sko til min datter på 1 år. Er sikker på PAW sko vil hjælpe med vejledning til dette, da det er vigtigt med et par gode begyndesko! Krydser fingre!!

 153. Er meget enig i at det er super vigtigt at man får den rigtige vejledning når det gælder fodtøj til sit barn og ja også sig selv. Jeg vil bruge de 1000kr på nogle sko/støvler til min datter på 2,7 år, som er hypermobil og derfor har brug for god støtte, hvilket vi har erfaret at Ecco’s sko/støvler bare er bedst til hendes fødder og ankler 😊

 154. Jeg ville forkæle min mor. Hun fortjener at blive forkælet lidt, hun har haft nogle hårde måneder, Så det ville hun helt sikkert sætte pris på. Jeg ved at hun er helt vild med Ecco💕💕

 155. Uhhh sikke en dejlig konkurrence 😍 har ingen børn, så ville jeg bruge gavekortet på min kæreste og måske et par til mig selv.. er ret fan af vagabond og min kæreste har en svaghed for Tommy hilfiger.. 😍💓 krydser fingr

 156. Jeg vil bruge gavekortet på sko til min søn på 13 år. Han vokser simpelthen så meget så hurtigt, at jeg godt kunne bruge et tilskud til sko 😀

 157. Jeg ville finde et par lækre støvler fra enten billi bi eller Shoe biz Copenhagen til mig selv – mit su-budget rækker ofte ikke så langt, så sådan en gave ville være fantastisk at få 😍
  Derudover har jeg fødselsdag d. 04. april 😁🎈🎁

 158. Jeg vil helt klart forkæle mig selv med et par nye vinterstøvler. Jeg har to styks svage ankler fra tidligere forstuvninger, og de støvler jeg har, går jeg ikke godt i længere😅 ang mærke ville jeg bare tage det, der sidder bedst på mig eller Gabor

 159. Det kunne være så fedt at vinde ! Især fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer og så skat jeg bruge pengene til nogle sko til min venindes konfirmations gave!

 160. Jeg ville bruge gavekortet på at købe nogle lækre sneakers eller sandaler til mine 2 drenge på 4 og 1 år. Er super fan af mærkerne Ecco og Superfit.

 161. Jeg ville købe et par nye sneakers til min, nu hvor det (forhåbentligt snart) bliver noget forårsvejr. Han er vokset ud af de gamle hen over vinteren.
  Er der penge i overskud, ville jeg kigge efter er par lækre sandaler til mig selv, som jeg kan bruge til sommer 🙂

 162. Hvis jeg vinder skal jeg helt sikkert have et par lækre futsko magen til dem min kæreste har fra Paw sko. Eller det er jo først i April, så måske et par lækre Ecco sandaler til arbejde – hmm det danske vejr bestemmer om jeg skal ha’ futter eller sandaler 🙏🏼

 163. Det kunne være så fedt at vinde ! Især fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer og så skat jeg bruge pengene til nogle sko til min venindes konfirmations gave!

 164. Jeg ville bruge gavekortet på min datter som er begyndt at gå og derfor godt kunne bruge et par rigtige sko og det skulle være et par ecco, så hun kan være med til at gå lidt rundt 😍 og så måske et par til mig selv fordi man som mommy bliver lidt overset ift nyt tøj og sko 😅

 165. Det kunne være så fedt at vinde ! Især fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer og så skat jeg bruge pengene til nogle sko til min venindes konfirmations gave!

 166. Omg!! Det kunne bare være så fedt at vinde især fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer og så skal jeg bruge pengene til nogle sko til min veninde i konfirmations gave ! ❤️☺️

 167. Omg!! Det kunne bare være så fedt at vinde især fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer og så skal jeg bruge pengene til nogle sko til min veninde i konfirmations gave ! ❤️☺️

 168. Min søster er gravid så jeg synes da at hun skal forkæles lidt, eller måske skal gavekortet gå til den lille når hun kommer i april :))

 169. Jeg håber at jeg er den heldige, for så skal mine 3 børn helt sikkert forkæles. Især min søn på 5 sim har hypermobile led og som kun bruger Ecco, da det er den sko som sidder allerbedst på ham 🙏🏻

 170. Jeg vil købe et par feminine lav halsede støvler med lidt hæl.
  Jeg går altid i sneakers og savner lidt at have nogle hæl, som man kan have på til hverdag men også ud at spise.
  På elevløn er det ikke noget der er råd til. Jeg har cirka 700 kr til mig selv hver måned og det skal først og fremmest dække benzin, så jeg kan komme til og fra uddannelse (Der køre ikke busser her i nærheden af hvor jeg bor) 🍀🍀

 171. Jeg ville købe er par femine lav halsede støvler med lidt hæl. Jeg går altid i sneakers, og har i lang tid godt kunne tænke mig et par hæl man kunne have på til hverdag og hvis man skal ud at spise. Desværre er der bare ikke penge til. Som elev er lønnen ikke så høj, og derfor har jeg kun 700 kr til mig selv om måneden hvor de fleste af dem bliver brugt pp benzin, så jeg kan komme til og fra min uddannelse. (Der køre ikke busser herude hvor jeg bor) 🍀🍀

 172. Kunne rigtig godt tænke mig at par støvler til mig selv, nu hvor der er kommet så meget sne 😃 det kunne også være lækkert at finde et par flotte sandaler til sommer☀️

 173. Jeg vil bruge gavekortet på min lille lækre datter 😍 vi ville nok ende med at købe hjemmefutter og lær-at-gå sko

 174. Jeg ville forkæle min datter på 18 måneder med en masse nye sko, hun har et par som er hendes yndlings, men vi må se i øjnene at de ikke går når vejret bliver varmere. Så hun skulle forkæles helt op til skyerne i Paw sko 🙌🏼😍 og så har jeg fødselsdag d 3 april, så det ville være en fed gave at få den dag!

 175. Jeg ville elske, at vinde så jeg kunne købe et par nye sneakers til min ældste datter. Jeg har vasket hendes og det har de ikke kunne tåle, så hun trænger virkelig til nye og så ønsker hun sig sandaler med glimmer ❤️..

 176. Min kære ven og rejsemakker trænger virkelig til at forkæle sine str. 48 fødder. Selvom det er skønt at gå rundt med bare tæer, så onder jeg ham virkelig et par nye sko han kan træde ud i verden i. Yes! ✌

 177. Min datters første par sko!
  Hvem havde vidst at børnesko er sådan en jungle!? Jeg har været i alle butikker i Fields for at finde nogle sko til min datter på 9 mrd som starter i dagpleje om lidt og skal til at have sko med. Det var da bare så meget nemmere at lade hende gå i hendes sutsko som er bløde og har masser af plads. Jeg har i den grad brug for vejledning så dit indlæg her, Irina falder VIRKELIG i god jord. Jeg må ind til dem og finde de helt rigtige sko.

  Hvis vi skulle vinde tror jeg de skal bruges på et par lukkede sko fra bundgaard (i pudder)..

 178. Jeg ville købe min datters første sko! Jeg er ikke så stærk i skomærker, men tænker at jeg ville finde noget måske i Ecco – har også hørt godt om angulus. Tak for en god blog! 😁

 179. Jeg vil bruge gavekortet på mine tvillingedrenge på 2,5 år. Det eneste de har er termostøvler, så når nu det bliver forår og sommer og de ska i børnehave, ska’ vi bruge nogle gode hverdagssko.

 180. Hej Irina !

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye sketchers sko, de er så dejlige at gå i samtidig med at de er flotte. Oven i hatten ville jeg købe en gang imprægnering til dem, så de bliver vand og smuds afvisende – så holder de sig pæne i længere tid 😄
  Mvh. Louise

 181. Jeg vil bruge det på sko til min søn – et par sneakers og sandaler 🌼 Skulle der være noget tilbage at shoppe for, så kunne det blive til et tilskud til et par sneaks til mig selv 😁 Herhjemme elsker vi også Paw sko, og kører gerne en halv time for at shoppe dér, selv om vi har skobutikker her i byen også. Så mine fingre er krydsede

 182. Jeg vil købe de første par sko til min dreng, der lige så stille er begyndt at gå 😀 Hvad mærke ved jeg ikke helt endnu, da vi skal finde dem der passer bedst til hans lille fod. Hvis der er lidt penge til overs, vil jeg findet et par sko til mig selv 😇

 183. Galla er lige rundt om hjørnet, dog mangler jeg stadig et par fine sko til min gallakjole. Mon ikke jeg kunne være heldig at finde de helt rigtige stiletter hos Paw sko. Jeg krydser i hvert fald fingre ☘

 184. Jeg vil først og fremmest lade min mor vælge et par nye sko, hun fik afvide i går at hun har fået en diskopolaps i ryggen, som hun har døjet med i lidt over et år nu, men lægen har bare først sendt hende til scanning nu, så hvad hun vil vælge er svært at sige, men mon ikke paw sko kunne hjælpe hende med at finde de bedste sko der passer lige til hende!

  Derefter vil jeg jo selvfølgelig finde et par sko til mig selv, er ret vilde med dine støvler, så dem vil jeg nok købe, og mon ikke der kunne blive råd til et par fine sommersko. Jeg er ikke rigtig inde i mærkerne da jeg ikke så tit køber nye sko ☺️

 185. Jeg elsker Paw sko, de er bare altid på pletten! Og altid SÅ søde. ❤ og sikke nogle fine støvler du har købt 😍
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg købe et par vagabondstøvler jeg længe har sukket efter, samt et parbirkestock sandaler i mørkeblå og glimmer 😍

 186. Jeg vil helt klart bruge gavekortet på et par vagabond støvler, da jeg aldrig har eget et par i go kvalitet #sulivet 🙂

 187. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg købe et
  Par gode Ecco kondisko til min datter, som
  Lige er begyndt i børnehave. ☺️

 188. Kære Irina:)
  Jeg ville se om der ikke blev plads til at forære min søde mand et par sko OG også forære mig selv et par forårs sko:) jeg har selv netop købt præcis de støvler fra Paw, som du har vist på billedet! Tak for en god blog, kh

 189. Det er simpelthen Moars tur til nye sko. Jeg trænger sådan til nogle fornuftige fodhylstre, som jeg kan gå langt i….har kig på et par Adidas😊

 190. Det vil være dejlige og luft i økonomien med et gavekort til Paw sko vil bruge det til at forkæle 3 prinsesser med ny sko til første ny skole dag da DI flytter til Fyn

 191. Åh det gavekort gad jeg virkelig godt 🙏🏻 Jeg har så pokker svært ved at finde sko og støvler til mig selv, grundet bredde fødder, tykke ankler og væske i mine ben. Derfor ville jeg bruge gavekortet på mig selv, og håbe på at PAW sko kan hjælpe mig med at finde det rigtige match til mine komplicerede fødder/ben. Hvilke mærke eller model, er svær at sige, men nok en fin forårssko.

 192. Vil købe mig et par lækre sandaler, som jeg håber, jeg vil kunne bruge HELE sommeren i år. 😊

 193. Går simpelthen så meget op i ordentligt fodtøj, specielt til min datter på 2 år. Tænker hun skal have et par sandaler og måske et par gode til mig selv, da jeg har en gigtsygdom der bl.a. giver smerter i anklerne. Tak for en inspirerende blog 🙂

 194. hej til dig elsker dine oplæg på snap ❤️hvis jeg vandt skulle mit skønne barnebarn chili have et par kondisko da hun snart begynder i dagpleje og hun fylder faktisk år i april ❤️❤️ håber og krydser mine fingre for at jeg heldig til at vinde 🍀🍀

 195. hej til dig elsker dine oplæg på snap ❤️hvis jeg vandt skulle mit skønne barnebarn chili have et par kondisko da hun snart begynder i dagpleje og hun fylder faktisk år i april ❤️❤️ håber og krydser mine fingre for at jeg heldig til at vinde 🍀🍀

 196. Hvis jeg vandt ville jeg helt klart give det til min fantastiske mor ❤️ Hun har problemer med hofter & ryg, derfor er hun nød til at have gode kvalitets sko med gode såler, det er ret dyrt så det er sjældent hun får nye sko

 197. Jeg ville bruge dem på et par Nye Adidas sko til mig selv!😇 pengene er små da jeg studerer og derfor ville det være lækkert!😍👌🏻

 198. Min mor – var forbi med mine brugte vinterstøvler som hun kunne arve fordi hun har alt for få sko, så jeg ville elske at forkæle hende med nye sko. Hun er lige blevet psykoterapeut og hjælper en masse mennesker plus hun er fuldtidspædagog i en vuggestue hvor hun virkelig knokler, så jeg synes egentlig hendes fødder fortjener en god omgang forkælelse.

 199. Jeg ville bruge det på nogle ecco sko til manden herhjemme! Han har så dumme fødder og kun ecco passer ham perfekt! Han har fødselsdag i maj og eftersom der kun er min side af familien, så ville jeg gerne overraske ham ❤️

 200. Lækre sko/støvler I fandt jer:-)
  I vores familie bruger vi altid Paw Sko, de har et bredt udvalg til hele familien.
  Min datter mangler et par gode forårssko og måske også sandaler, helst fra Ecco:-)

 201. Jeg ville købe et par Ecco til min datter på 2,5 år. Da hun kun fortjener det bedste at gå rundt i. Og så ville jeg da finde et par fede støvler også til mig selv😊

 202. Jeg er studerende og på SU, så et gavekort ville virkelig falde et tørt sted. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg derfor gerne forkæle mig selv med et par sorte sneaks af en art, som jeg virkelig trænger til 😅

 203. Jeg vil bruge gavekortet til et par billi bi sko til min storesøster, så hun kan have dem på til min konfirmation<3

 204. Årh.. Ville være super fedt, med såden et gavekort 👍🏻
  Tror se jeg vil finde sko til mig selv, til en forandring 😂Har ikke købt nye sko til mig selv i snart 2 år 😱Så nogle fede støvler 👍🏻
  Det ender altid med, at det er børnene der får nyt 😁

 205. Jeg vil bruge gavekortet på et par klassiske sorte stiletter til min søster, eller min mor 💪🏻

 206. Jeg ville bruge gavekortet til PAW Sko på nogle fine støvler, som Allessias til min søde niece på 2 år og så ville jeg også købe et par fede sneackers til hendes storebror på 4,5 år. De ville blive så glade – og deres mor og far også! 😀
  Tror da egentlig gerne jeg ville købe nogle gode sko til min gravide søster, da hun skal have noget ordentligt at gå i her de sidste måneder i hendes graviditet – det trænger hun ihvertfald til!
  Glæder mig sådan til at overraske dem, hvis det bliver tilfældet 🙂

 207. Ville bruge gavekortet til mine børn, har for nyligt fået at vide at min datter har tendens til platfod så hun skal have nogle gode støttende sko med fast hælkappe, (har jeg aldrig gået op i, so far) så Bille være fedt, og samtidig få lidt guiding.

 208. Min søn skal have sine første sandaler ☺️ det ville falde i god jord her, da vi kun lever af én indkomst, fordi jeg går hjemme med ham. Vi krydser fingre. Og TAK for en god blog!!

 209. Hvis jeg er så heldig at vinde et gavekort så skal det gå til et par sko til min søn som lige har lært at gå. Så han fortjener at have noget godt fodtøj. Og hvis der er lidt til mig så trænger mor her også til et par gode sneakers til de lange gå ture. Men min søn skal helt klart have først 😊

 210. Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på de sorte cute vinter boots, du også viste på din story og som man aner på sidste billede 😍

 211. Min kære niece Sia starter i dagpleje om en måned og hun bliver 1 år 28. maj, så det kunne være åh så herligt, at kunne give hende en masse lækre sko fra Angulus 🙏🏽👏🏽 ❤️

 212. Jeg vil bruge det til mine 2 piger på 5 og 1 år.. de trænger til nogen gode sko eller sandaler til sommer. Har altid købt Ecco til min store pige, og har også de sorte du har valgt. Dem bliver i glade for 👍😉

 213. Jeg vil forkæle min datter som bliver 2 d. 1. april. Vi bruger oceaner af tid på at finde sko, hvor hendes bredde fod kan værre i og gavekortet skal derfor bruges på Bundgaard, som er det eneste skomærke, jeg indtil videre har fået klemt hendes lille bredde fod i.

 214. Jeg ville bruge gavekortet på et par forårsstøvler, da det kan være svært at finde penge til nye sko, når man er på SU. Det ville da være skønt med et par nye! ❤️

 215. Jeg skulle helt klar forkæle mig selv med et par Nike eller Adidas sneakers 😍 Det er ved at være 1000år siden jeg sidst har fået nye sko

 216. Jeg ville bruge gavekortet på et par lækre sko til mig selv og et par sandaler til min søn på 2 år😊

 217. Hej! Jeg ville vælge Ecco sko til min datter Marley! Vi elsker Ecco sko! Str skulle nok være 22 eller 23

 218. Uh, jeg krydser fingre for at vinde et par lækre, varme støvler til mig selv! På grund af gigt i tæerne er det svært at finde støvler, som sidder godt – til en pris, der er til at betale 🙈 Og i kulde bliver det kun værre. Så derfor håber jeg på et par varme støvler 😍

 219. NB sko..Er dog vild med sneakers, især når det nu er sommer så gad jeg mig godt nogen nye flotte sko! Da min hvide sko er blevet helt død og slidte så trænger mig til nogen lækre nogen! Elsker sko! Så håber det bliver min tur! ❤️Jeg kender selv Paw sko køber tit sandaler der fra!! Vi HÅBER

 220. Jeg ville bruge gavekortet på at give min kæreste et par nye sko, gerne sneaks.. Så Adidas havde helt klart været en mulighed 😇 Resterne af beløbet ville går til mig slev, hvis jeg nu fandt et eller andet lækkert 👌🏼

 221. Jeg vil klart dele gavekortet med min mor og søster! Vi er alle 3 ville med adidas og Ecco, til både sneaks og diverse støvler! Intet bedre end lidt selvforkælelse❤️

 222. Efter 2 graviditeter inden for 3 år, så må jeg desværre erkende, at jeg er gået en skostørrelse op. Så alle de fine stiletter man har fundet igennem årene, er desværre gået på tabs-kontoen. Så hvis jeg vandt gavekortet, så ville jeg finde mig et par sorte basic stiletter. Det mangler jeg VIRKELIG! 🙂

 223. Jeg elsker din blog!
  Jeg fik en dreng i august, vil helt sikker bruge pengene på min søn, så han kan få nogle lækre sko og hvis der er lidt tilbage vil jer nok bruge dem på mig selv! 🍀🍀

 224. Jeg vil helt klart bruge gavekorte på min datter et par ecco sommer sandaler og hvis der er fler penge tilbage så tror jeg hun skal have et par nye gummistøvler Hun kan bruge ude hved sin pony Clara bliver 3 til maj 🌸

 225. Min søn på 1,5 år skal snart have nye sko. Han mangler lidt nogle kondisko lignende sko, har set på et par fra Ecco, som jeg skal have købt til ham. 😊 Så ville det da ikke være dårligt med et gavekort til det. 😍

 226. Jeg ville elske at få nogle sko fra Billi Bi, jeg synes deres sko er både lækre udvendigt og udvendigt! ❤️

 227. Ville bruge gavekortet på et par sandaler og lækre kondisko til min lille dreng 💙💚 han er desværre født alt for tidligt og qva dette er han smal i ALT (tøj, sko, overtøj mv), og har udset en del lækre ting i PAW sko som han faktisk kan passe

 228. Dine Copenhagenshoes ser vildt lækre ud – dem gad jeg godt ha 😍 Ellers ville jeg elske nogle nye sneakers til foråret

 229. Ville tage min nevøer med ud og købe nye sommer sko. Det bliver nok fra Ecco eller Bundgaard 😊

 230. Det ville være så lækkert og vinde jeg tror jeg ville forkæle mig selv da min børn altid få masser af nye sko men jeg aldrig er så god til og købe til mig selv! Så jeg ville købe er par lækkere støvler

 231. Først og fremmest elsker dine indlæg!❤️.
  Jeg har desværre ikke børn endnu jeg kan bruge gavekortet på, men jeg vil helt sikkert bruge have kortet på at finde nogle fine sko til min kæreste da han egentlig kun har sikkerhedsko (til arbejdet) eller træsko😅. Så nye sko til ham fra Adidas tænker jeg og måske et par til mig også 🙂

 232. Vil bruge dem på mine børn på 2 og 5 år, men søn skal have superfit eller viking, min datter lige meget hva mærke 🙂

 233. Jeg kunne godt tænke mig at forkæle min 2 årig søn med et par lækre sneakers, da han snart bliver storebror og familien bliver forøger. Da både mig og min mand er på SU, kunne det være dejligt med et gavekort🙏❤️

 234. Jeg vil bruge gavekortet til min datter på 9 mdr. Det varer ikke længe før vi får brug for nogen sko. Meget gerne Bundgaard – deres prewalkers til at starte med i hvert fald.

 235. Jeg vil købe sandaler til mine 3 skønne piger, gerne fra angulus eller Bisgaard 🙏🏻🙏🏻🎊

 236. Jeg vil bruge gavekortet på min søster – da hun lige er blevet uddannet. Efter år på SU ville det være lækkert med lidt forkælelse

 237. Jeg ville bruge gavekortet på min kærestes søster og hendes fantastisk søde søn på 1,5 år – efter de på det seneste har været hårdt ramt sygdom og flere ture på skadestuen, fortjener de at blive forkælet ❤️

  1. Jeg er blevet hel forelsket i den sorte støvle du har valgt. Jeg kan ikke gå med høje hæl, pga mine smerter i knæ. Så de vil passe perfekt til mig :-))

 238. Jeg er vild med sko fra Ecco eller Rieker😍 Det er lækker kvalitet og man kan have dem på i timevis uden at det kan mærkes

 239. Jeg er vild med sko fra Ecco eller Rieker😍 Det er lækker kvalitet og man kan have dem på i timevis uden at det kan mærkes

 240. Jeg vil bruge pengene på at købe et par sandaler, jeg kan bruge når jeg arbejder som sygeplejerske

 241. Jeg ville forkæle min kæreste med et par nye sko, han har lige nøjagtigt 1 par, og han kunne godt bruge nogle nye❤️

 242. Åh, er selv mega fan af ecco. Ville købe mig en lækker kvalitetsstøvle fra dem, til både hverdag og lidt pænere brug, da det par jeg købte for nogle år tilbage er ved at være slidt op (har VIRKELIG travet meget i dem).

 243. Jeg ville købe sko til min søn😍 Ecco sko måske, eller sandaler da vi skal ud og rejse snart😉😎

 244. Hvor ville det være dejligt at Vinde.
  Vi står og skal på Ferie til Thailand i 1mdr til midt april.
  Så Mangler sandaler til min datter på 17mdr, tænker nogle lette og gode at går i og ellers bare gode Sko til vuggestuen.
  Også til mor også, sommer sko til ferien, Sandaler – Stilleter – og nogle klip klapper.
  Manden kunne også får “lidt” nyt til ferien 😂

 245. Jeg vil rigtig gerne have et par komfortable overgangssko gerne fra Angulus og så tænker jeg også min søn på 7 år skal forkæles med et par fede sneakers fra Adidas 🙋🙋🌸🌸

 246. Er helt vild med de sko du købte derfra. Så hvis jeg vinder vil jeg helt klar bruge gavekortet på mig selv da jeg har brug for nogle varme sko😀

 247. Jeg ville bruge gavekortet på et par nye lækre sneakers som jeg kunne bruge på mit arbejde til hverdag. Står i butik, så en god sko er must-have! 😝😍

 248. Jeg ville klart bruge pengene på et par lækre sko fra billi bi til mig selv, da jeg er på SU og den altså ikke rækker så langt 😂😩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*