annonce for Lyngby Storcenter

Hello Darlings. I fredags blev Allessia hentet direkte fra fastelavn i børnehaven ergo unicorn-outfittet og så tog vi ud til Lyngby Storcenter for at hygge. Jeg har besøgt centeret en del før og er ærligt talt generelt glad for storcentre, og hvem er ikke glad for shopping og snacks undervejs?! Det er super nemt at komme til Lyngby Storcenter med både bil (der er stor P-kælder) og tog, som stopper et par minutter fra centeret. Allessia skulle selvfølgelig have bilvognen, som kan lejes i informationen, som hun ELSKEDE, og så behøvede man heller ikke selv at bære indkøbsposerne – så smart jo, heh!

hrad

bamser

mor

Man kan i nuværende periode købe en vinterferiebillet til børnene i centeret (i informationen), som en en form for skattejagt, hvor man river kuponerne af ved de forskellige butikker og får en gratis gave for dem. Billetten koster 95kr, men har en værdi af 350kr. Vinterferiebilletten løber fra fredag d. 9 til og med søndag d. 25 februar og I kan se billetten på billedet her, og den indeholder altså også en børne biobillet. Allessia var helt med på hvad hun skulle.

frutter

lele

ks

pail

I midten af det hele ligger der en foodcourt med bl.a. LéLé og Tommys Burger Joint, hvor vi spiste og efterfølgende var vi oppe og få en gratis pandekage hos Pandekagehuset på vinterferiebilletten. Man får også en croissant hos bageren og juice, æble og figenstang i Føtex. Og resten er diverse legetøj, men der er også 2 voksenkuponer med chokolade – dem nappede jeg da selvfølgelig. Allessia hyggede sig heeeelt vildt og fik brændt en masse energi af. Så hvis I mangler idéer til hvad man skal lave i vinterferien, så vil jeg da lige sige, at Lyngby Storcenter er en god idé.

mor2

mor3instagram

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*