Hello Beauties! I forlængelse af min rant på min Insta Story for lidt tid siden, fik jeg lyst til at break it down her på bloggen også, hvor jeg lufter mine tanker og personlige meninger. Man er velkommen til at synes noget helt andet – det her er blot min erfaring og tanker omkring emnet. I var jo heeeeelt oppe at ringe over det her og min DM var on fire, fordi I ville have mere! Obviously mener jeg ikke, at LIKE billeder af veninder eller sindssyg flotte billeder ellers er forkert, men når man eks. ikke kender personen af det modsatte køn, men man har fundet vejen til personens profil alligevel somehow, så skal man lige tænke sig om, hvad man ville have gjort i det virkelige liv. Er det et billede af en kvinde der sidder med en cute puppy, hvor man i virkeligheden kunne have gået op til hende og sagt: “Så sød hundehvalp!” – for det vil et like på den slags billede fortælle jo og helt cool. Eller er det et billede af en helt ukendt kvinde, der står i en super nedringet kjole, og din partner f. eks. liker det, jamen så er det det samme, hvis han så hende in real life og sagde: “Du er lækker!” og ville man gøre det, hvis man ikke er single – det må de så vurdere. Men derfor er IG også ret godt til at måle sin partners assface-meter. Og er der for mange dårlige undskyldninger og kan de tale sig ud af det uge efter uge, jamen good luck to you girl…!

Og inden man også går amok på “Becky with the good hair”, som han har liket lidt for mange billeder af på det seneste, så husk lige på at hun altså intet har gjort galt, andet end at se ass-mazing ud på IG. Det er ham I like skal have en snak med først og hvis man holder af en person, så vil man jo ikke gøre dem kede af det eller være DISRESPECTFUL! Alle kan da lave en fejl, og måske trykkede han på det ved et tilfælde (den klassiske første undskyldning!). Og det problematiske i det opstår, når man overhovedet skal forklare og skære det ud i pap, omkring hvad der er respektløst eller ej, så får man allerede lange tits der, ikke?! De VED det sku da udmærket godt, de havde da bare håbet at den går, cause nobody is that stupid. Det betyder heller ikke nødvendigvis, at de vil knalde med andre, men de vil gerne bare have lidt spænding og lidt jagt måske. Så hvis man pludselig bemærker, at kæresten har LIKET et boobs-out billede af en pige, som han ikke kender/burde kende, skal man reagere med det samme eller chill og tage en drink først…?! Et opkald til veninderne kan være en god idé, til at få en mening udefra først, inden man bliver til den klassiske crazy bitch, som jo er titlen på os, når vi (God forbid) skulle “brokke” os over de perfekte mænd, i stedet for at kysse deres fødder og forgude dem for their mistakes.

Hvis man absolut synes, at en pige/fyr (oftest pige) er CRAZY LÆKKER på Insta, jamen så tænk dog på, at en enkel like i den retning, kan gøre jeres nuværende partner rigtig ked af det og sende et forkert signal – is it worth it? Det er helt okay, at finde flere mennesker tiltrækkende, men nu har man valgt at være sammen med den ene – så mand jer dog for h…. op! I kender mig efterhånden og ved, at min selvtillid ikke fejler noget, men jeg har da oplevet at se ting ske på IG, hvor jeg bare tænkte… “HVORFOR?! Ja, det kan jeg ikke konkurrere med” … eller endda sagt, at det gør mig ked af det og at det er pinligt, men hvor tingene bare fortsætter. Man begynder at tvivle på sig selv, uanset hvor amazing, men ellers synes at man er, for hvis din partner søger andre ting, end det man selv har/er, så er det da KLART, at man ikke føler sig ønsket eller speciel. Man troede lige, at man var his Queen, men egentlig er man der bare imens de leder efter noget andet or what?!

På mig har det gjort rigtig ondt, når jeg har set min partner interessere sig for 17 årige piger og like deres billeder, for der sidder jeg som en voksen kvinde på 30 år og mor, og føler mig SLET IKKE GOD NOK! Men så husker jeg mig selv på, at det er jeg sku, og hvis personen ikke kan forstå, at det gør en ked af det, jamen så er der konsekvenser. Der er jo oftest andre tegn også, men IG er bare det nemmeste at gennemskue det på, når det fortsætter i en længere periode. Og selvom man har lyst til at være blind og tro på hvad de siger, så lyt til jeres intuition. Sommetider betyder et LIKE ingenting, men er der et mønster i det, så er der en grund til, at I får ondt i maven hver gang. I sidste ende føler jeg lidt, at det er bedre at være single og beholde sit selvværd – for vi er alle værdige kærlighed og respekt, som mennesker, end at være i noget, hvor I føler, at I skal jagte respekten, som om I ikke automatisk fortjener den. Hvis man ikke er klar til at være i et forhold, hvor man fokuserer på den ene person, så bør man sige det. Jeg mener selvfølgelig IKKE, at man skal slå op med nogen, fordi de har liket en andens billede på Insta – det er en ret voldsom reaktion, men jeg tror alligevel, at I ved præcis hvad jeg prøver at sige med dette blogpost. But beware… når kvindens selvtillid begynder at halte, kan man meget nemmere manipulere med hende og få hende til at tvivle på sig selv og hvad hun i virkeligheden er værd.

Man er ikke sammen med en kæreste, for at konkurrere om opmærksomheden eller ikke føle sig god nok. Så hvis man giver udtryk for, at den slags gør jer ked af det, så skal svaret ikke være, at I overreagerer, eller at det ikke betyder noget, for det er BULLSHIT! Okay, hvis jeres kæreste er 15-16 år, så skal man igennem nogle faser først og man kan ikke forvente at de er voksne mænd allerede, but you get the point. I sidste ende, så vil jeres partner fortsætte med at gøre de ting som I tolererer. The simple fact is… at det handler om at søge opmærksomhed eller bekræftelse hos andre, eller bekræfte andre. Egentlig kan man ikke sige noget til det, hvis man vil kigge, bevares, men det er respektløst overfor sin partner at agere på sine primitive animal instincts. Man kan altså ikke få alt i denne verden, og søge et nyt pretty legetøj, bare fordi man begynder at kede sig med den anden, selvfølgelig baseret på dem, der KUN går efter udseendet. Jeg ved ikke om der stadig er nogle, der sætter pris på de indre værdier længere, men det er ikke det man LIKER på Insta.

Jeg gider personligt ikke selv konkurrere med Insta-models, hvis hverdag går op i træning og sexy pics på stranden (hvilket er helt fair), eller 17-årige piger, der har alt on fleek every single sek. of the day (også helt fair) – der er jeg heller ikke. Er fyren man er sammen med søgende i de baner og liker the shit out of every Insta-model eller ung pige i udforsk på IG, jamen så tænker man sku da: “WHY….. AM I NOT ENOUGH?” og man tænker også: “Men hvis det er det som han vil have og kan lide, så er det ikke mig…. cause I am not that!” og så begynder man at sammenligne sig selv, og så kører det tit helt af sporet for os piger. PRØVLIGOGHØRHER… når vi piger er i forhold/har fast partner, så går vi heller ej på udforsk og “jagter videre” med tanken om, at hvad nu hvis jeg kan få noget bedre eller måske finde noget hemmeligt flirt on the side. Jeg tror slet ikke, at man er i tvivl om at hvis din boo følger nye Insta-hotties hver uge, så er det ikke et godt tegn. Bevares hvis det er Insta-models med millioner af følgere, som de alligevel aldrig får, men stadig øv, og det giver da et signal! Og så er man til grin samtidigt – nogle kvinder ved jeg synes måske det er sjovt at stjæle andres mænd, men jeg håber at de fleste vil tænke over girl code i stedet and expose them. Og hvorfor er det, at jeg især har taget noget som simpel som IG, til at være grundlæggende for all of this… fordi IG viser doucheface mønstrene så tydeligt!

Jeg har ultallige gange oplevet, at fyre har skrevet upassende eller opmærksomhedssøgende ting til mig privat i DM (for de turde ikke kommentere på billederne – det ville jo afsløre dem) og når man så går ind på deres profil, så har de a happy family og kysser på kæresten og alt ser åh-så-fint ud. NOT COOL! Som jeg sagde på min IG rant, så kommer jeg fremover til at skrive til kæresten/konen med det samme og det synes jeg egentlig, at man bør indføre en girl code på IG for, at vi alle gør det. Man vurderer selv, når man synes at noget er upassende eller OFF, men som regel synes jeg ikke, at vores female intuition fejler omkring denne sag. Og hvis I måske fornemmer lidt, at det her emne hidser mig op og gør mig ked af det på samme tid, så tager I ikke fejl. All of the above gælder selvfølgelig ikke når man har åbne forhold eller hvor anything goes. Xx…. rant over!

24 kommentarer

 1. Er så enig med dig. Kendte egentlig ikke så meget til dig før da jeg ikke har set så meget tv, men så dig en gang for længe siden i mig og min mor hvorefter jeg synes din personlighed virkede rigtig skøn og jeg begyndte at følge lidt med under din graviditet/fødsel. Jeg læser ofte og elsker din blog, og du virker som en rigtig stærk kvinde og en meget kærlig og en rigtig god mor. Og så er bloggen ærlig så man føler man kan relatere.

  Som ung mor med en datter der er født ca. 2 måneder efter din datter er det rigtig dejligt at følge med i og du har en dejlig pige.

  Ang. Dit indlæg her vil jeg sige jeg er så enig. Sidst var jeg med en mand der var voldelig, psykisk og alle fortjener bedre end det, nogen gange på gaden endda kunne han finde på “for sjov” at sammenligne en med andre piger. Forlod ham under min graviditet og lovede at ingen skulle behandle mig sådan igen og hvis nogle altid får en til at føle sig forkert så som du ogsaa siger er det bedre at være selv og være glad. At en som dig, som jeg ser som en total hot mama og en af de smukkeste kendte danskere også kan få dårlig selvtillid af den slags synes jeg viser meget. Du har ret we need a girl code, and dont blame the girl blame the guy, fordi det er paa ham. Det er som om vi halter efter med moralen online nogle gange.

  Tak for et godt og velakrevet indlæg.

 2. Dejligt at læse dit indlæg – bliver blot bekræftet i hvor dejligt det er at være single, der er ikke alt det fnidder og bekymringer. Tak for at minde mig om bagsiden af medaljen på forhold, som er døende 🙏

 3. True that. Det var på den måde jeg (som højgravid) fandt ud af at mit barns far ikke elskede mig mere. Jeg så hvor mange små, dullede og trænede piger han likede og kommenterede på insta, jeg fik ondt i maven igen og igen, specielt fordi han ikke længere gav mig opmærksomhed, men brugte sin energi på insta og snap. Han kom dog med den ene udenomssnak efter den anden og jeg var meget i tvivl om, om jeg overdrev! Tilsidst gik jeg ind på insta på hans telefon og så de private beskeder hab skrev til andre. Her skrev han B.la. Til en han lige før mig havde haft sex med, og her skrev han lange besjeder, blandt andet at han savnede at se hende og røre hende m.m.
  Det ødelagde mig totalt!!!! Og jeg ville ønske at han bare havde været ærlig fra start! For så havde jeg ikke skulle igennem alt det lort og tvivl først, så havde jeg hurtigere været videre og kunne fokusere på at være mor for vores søn.

  Jeg vil for fremtiden ikke finde mig i det mindste af det her!!!! Og jeg stoler ikke på mænd der har det her behov!!!!

  1. Ej, hvor bliver jeg vred på dine vegne… øv altså! Det er så trist når det når ud til at man er nødt til at tjekke deres telefon, men godt at du gjorde det så du kunne få bekræftet, at din intuition ikke tog fejl!

   Men rigtige mænd ville da aldrig søge andre veje, når de har en kæreste derhjemme… slet ikke en gravid kæreste der skal have deres TOTALE opmærksomhed – øv!

  2. Tak Irina❤️. Det har du heldigvis helt ret i! Jeg tror desværre at jeg fandt en af de få rigtig slemme. Heldigvis er han idag en god far for vores søn og jeg er kommet over ham og drømmer om en ordentlig mand i fremtiden.

 4. Instagram is outta control, omkring det med ungepiger, piger fra 17 og ned viser næsten alt frem derinde. Det er crazy! Hvis jeg var far, til en datter på den alder, og vidste at gamle mænd, eller bare alle mænd for den sags skyld, kunne sidde og bruge billeder af hende, til deres fornøjelse, fordi hun frit lagde det op på nettet, så ville jeg blive skør. Nej jeg ville opdrage hende til at vide bedre… En ting er hvad man vælger som voksen kvinde at vise, men synes det er for vildt at piger i teenage alderen viser alt frem uden skam. Come on… Og “mænd” der supporter det?? Føj.. En voksen mand burde vide det er no go.. Jeg lægger ikke selv billeder af mig selv på nettet, der er udfordrende, jeg vil ikke vise min krop frem til fremmede for de kan tilfredsstille deres behov. Vores grænser er rykket SÅ meget de sidste 10 år, men synes det er cray når teenage piger ligner noget taget ud af en adultmovie. Men, igen, med de “forbilleder” de har, er der ikke noget at sige til det. Den popkultur der dominerer ungdommen, er jo så overfladisk. Og de konsekvenser det har for samfundet såvel som det unge individ er actually pretty corrupt.. Jeg ville heller ikke date, eller indlede et forhold, til en type mand, der syntes at det er ok at savle efter andre kvinder på den måde. Hvem ville ikke vide hvad han tænkte på når man dyrkede sex, ville slet ikke føle mig tryg. Selv er jeg sammen med en, der hverken går i byen, eller har instagram, eller random piger på fb, eller ser porno, og jeg er så glad for det! (det er valg han selv har taget fordi han mener det korrupter ens sjæl i længden), og jeg gør heller ikke disse ting. Jeg synes man har et stort ansvar i at vise at man er eksklusive overfor hinanden, at man ikke viser interesse på den ene eller anden måde overfor andre. For det er et utrygt forhold at være i, og tryghed er en stor komponent i forhold, at gå op i hinandens velbefindende <3 En anden tanke Irina, der lige slog mig, du lægger selv billeder op, som mænd liker osv. Ville det ikke være svært at kræve at din mand ikke "fulgte" "likede" whatever, andre når du selv eksponerer dig til andre mænd? Bare et nysgerrigt question der lige poppede op 🙂 Dømmer ikke, jeg læser med i hvad du skriver fordi jeg synes du har fornuftige og modne holdninger, på trods af jeg ikke helt synes eksponering af en selv på den måde er det sundeste 🙂 <3 Og jeg håber du finder en mand, der er dig værd, og som synes du er den smukkeste på jorden, som ikke kunne drømme om at give andre end dig opmærksomhed, because why whens hes got u? 🙂 <3

 5. Har lige været inde og tjekke hvem min kæreste følger- OMG, hver 4 er babes ud af 1000… What to do then? Hans feed må være fyldt med piger!! Når forholdet skranter og man lige opdagede det oveni..

 6. Irina jeg er SÅ enig: GIRL CODE – hvis en anden piges fyr begynder at kontakte én, så skal man SKYNDE sig at sige det til hende så hun kan komme UD for hun er bedre tjent!!!!!!
  Omvendt er det sindssygt svært at tage fat i sin mand, når man kan se at han følger og liker hoes på IG…. især når hans forsvar er sådan “det er jo ikke det virkelige liv – og slet ikke for mig… jeg følger dem bare men jeg stalker dem jo ikke” osv

  1. Det er næsten umuligt ikke at lyde som en paranoid kælling, når man konfronterer dem I know… men facts er facts. Lyt til mavefornemmelsen og sig at det gør dig ked af det og han skal stoppe. Så svært kan det ikke være at stoppe med at like billeder af “hoes” you know what I mean… forhold eller IG hoes… det er altså ikke et svært valg, heh .

 7. jeg tænker lidt er det ok at en mand i et forhold ser pornofilm eller er det det samme som IG .. lidt hen af utroskab … jeg syntes det er ok at like men det er ikke ok at skrive private beskeder til andre kvinder …

  1. Jeg tænker forskellen på at se porno og følge og like en pige på insta lægger i, at der er tale om et “virkeligt menneske” og hans ønske i at bekræfte hende og gøre hende opmærksom på ham. Hvad ønsker han at få ud af det? Hvad han ønsker at få ud af porno er jo ret åbenlyst 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*