annonce for Kostumelandet

Hello Darlings! Se lige min seje lille Supergirl! Allessia er rigtig glad for at klæde sig ud, og ikke kun når det er Fastelavn og Halloween, så jeg finder forskellige outfits til hende hele tiden, som hun kan lege i herhjemme. Hun har selvfølgelig sine favoritter, men især denne Supergirl kostume fra Kostumelandet.dk synes jeg var den sejeste EVER! Og I kender mig – det er da også lige for at lave en statement, hehe! Hun har også prinsessekostumer bevares – det skal man bare have som pige, heh, men denne her slår alle synes jeg. Min lille seje pige…

sup-a

a-3-2

Jeg overvejer måske endda at holde superhelte tema til hendes 3-års fødselsdag – det er da en god idé. Hun ved også udmærket godt hvem Minnie Mouse er, så nu har jeg endelig fundet kostumen til hende, samt en anden Super-pige kostume med blå tylskørt. Der er rigtig mange seje børnekostumer derinde til piger og drenge og de er faktisk ret billige. Jeg har også efterhånden en hel del derfra – I kan måske huske min Baywatch kostume, I love it!


MINE LÆSERE FÅR 10% RABAT MED KODEN: IRINA RESTEN AF FEB (FRI FRAGT OVER 499KR)

a-2

a-3

instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*