24287-large-valentines-day-background-3840x2400-full-hdig-mac

Hello Beauties! Jeg ved, at der er nogle der måske kan blive lidt moody over hele det her Valentines Day koncept, så jeg vil lige dele lidt tanker med jer. Noget, som jeg heldigvis bemærker i år især er, at Valentines Day ikke kun handler om kærlighed imellem et kærestepar, men også kan fejres med børn og forældre (mor-datter eks.) eller venner eller bare dem, som man gerne vil vise og minde om sin kærlighed. Det synes jeg måske er en fin udvikling, så alle kan være med og gøre noget specielt ud af dagen, hvis man har lyst. Jeg er alene hjemme med Allessia i år og så kan man jo bare vælge at hygge med en tegnefilm, lave hjerteformede kiks med rød glasur, eller hjerteformede pandekager med syltetøj, hehe. Måske tegne hjerter, eller tegne hinanden og snakke lidt om det. Venner kan tage i biografen eller hygge med filmaften og hvis man udvider denne dag til, at det bare handler om kærlighed imellem alle, så bliver den sjovere.

Jeg har sjældent holdt Valentines Day, og har egentlig aldrig gået vildt meget op i det, selvom den jo har været hyggelig nok. Morten og jeg har ikke fejret dagen på noget tidspunkt, da den altid faldt sammen me, at han var i Frankrig og optræde til gymnasie skiturene. Der er han faktisk også nu, men han skrev til mig i morges. Det er mit 4. år, hvor jeg ikke fejrer denne dag, men jeg tror faktisk, at jeg finder på lidt hygge med Allessia, efter at have hentet hende fra børnehaven. Min personlige mening er, at det er en hyggelig måde at gøre noget ud af tingene, fordi man så hurtigt kan glemme det i hverdagens rutiner, even though det godt kan blive blæst riiiimelig meget op, heh. Men en dag der fejrer kærligheden ,er altså ikke noget, som jeg er imod. Happy Valentines derude… Xx Irina

instagram

2 kommentarer

  1. Min valentin er også brugt i bedste stil med min datter og baby i maven. Mere kunne man da ikke ønske sig 😍❤️ min kæreste har aldrig gidet det så må fejre det med min prinsesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*