annonce for New Nordic

Hey Beauties. For en måneds tid siden skrev jeg et blogindlæg (HER) med introduktion til New Nordic Skin Care ™ Hyaluronshot og lovede jer en update. Jeg tog altså shots hver dag her i januar måned og jeg har dem stående i køleskabet, hvilket gør, at jeg nemt husker dem. De her små drikkeklare beautyshots er ikke en så almindelig måde at få pænere hud på – for oftest tænker vi jo, at vi skal have den nye fancy creme i stedet. Inden jeg startede var jeg meget positiv og hoppede ikke en eneste dag over, fordi jeg virkelig troede på dette produkt. Da jeg startede på den havde jeg en kritisk periode med min hud, som var super tør i ansigtet, skuldrene, hovedbunden og brystet. Det kløede og blev sensitivt, så jeg håbede virkelig at disse shots kunne bidrage og booste min hudstruktur everywhere.

Ca. halvvejs i måneden kunne jeg faktisk ikke se eller mærke en forskel og blev lidt skuffet, fordi jeg havde sat de her shots på et piedestal fra start. Men så bemærkede jeg nogle dage efter en forskel omkring mine skuldre og bryst først, hvor huden blev…. anderledes. Jeg har svært ved at finde ordet for det, men den kløede ikke af tørhed mere og blev mere plumpy nærmest. Og nogle dage efter igen kunne jeg begynde at se det i panden, hvor alle de tørre plamager jeg havde så småt begyndte at forsvinde. ISÆR i panden var der stor forskel at se, synes jeg og jeg har en fedtet, men alligevel tør hudtype, som er helt umulig ellers. Jeg har endda ikke spist ligeså meget fisk og avokado som jeg plejer her på det sidste, så det er helt sikkert disse beautyshots der endelig begyndte at virke. Det lyder måske underligt, men mine skuldre og arme har vitterligt været tørre forever og tænk at så simpel en ting som hyaluron kosttilskud kan gøre en forskel.

1

New Nordic Skin Care ™ Hyaluronshot koster 159kr for 8 shots og jeg vil igen påpege, at I skal være tålmodige og tage dem i mindst 24 dage – 1 shot om dagen. Der bliver bidraget til kollagendannelse, som især er aktuel for os der er ved at miste fugt og fylde i huden. Indeholder også tagetes og havtorn, og jeg vænnede mig personligt ikke til smagen, men altså den er bedre end et tequila shot. De smager faktisk af lakrids for mig, som jeg desværre ikke er fan af, hehe, men når de er kolde så ryger de 15ml ned nemt. Jeg tog dem efter morgenmad eller frokost og skyllede med lidt vand.

DELTAG I MIN GIVE-AWAY OM 1 MÅNEDS FORBRUG AF DISSE PÅ MIN INSTAGRAM!

2-2

3-d

Skin Care ™ Hyaluronshot indeholder plantematerialer, som ikke er genetisk modificerede, er helt fri for mælkeprodukter og gluten. Fortæl mig om I har prøvet dem… Xx

instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*