reklame-links

Hey Darlings! Jeg har siddet og kigget på alle de lækre Billi Bi sko hos Boozt.com idag og endte med at nappe de sorte støvler (nr. 5), som endda er sat ned – de er lige mig og ikke alt for høje. Her er mine andre favoritter og især leopard sandalen er lækker, synes jeg… happy shopping!

1. Billi Bi Leo Sandals  // 2. Billi Bi Nude Velvet Shoe (sat ned med 40%)  //  3. Billi Bi Rosado Velvet Sko (sat ned med 35%)  //  4. Billi Bi Boots (sat ned med 60%)  //  5. Billi Bi Black Suede Boots (sat ned med 30%)  //  6. Billi Bi Regaliz Stretch Boots (sat ned med 40%)

1 kommentar

  1. Hvis du generelt er vild med Billi Bo sko, så må jeg næsten tippe om deres outlet/lagerbutik på Vibe Alle 5 i Kokkedal. Det er godt nok lang tid siden jeg selv har været der, og jeg er lidt usikker på åbningstiderne, men det kunne være at det var noget for dig.
    Mvh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*