reklame-links

Hey Darlings. BooHoo.com er en super god webshop, hvor jeg har shoppet en masse tøj i løbet af årene. Lige nu er der ekseptionelt mange fede ting og man kan også få trendy PluzSize størrelser derinde. Næsten alle mine faux furs er derfra og kvaliteten af tøjet er utroligt nok really good, i forhold til prisen. Udover det er der altid gode rabatter og man kan få 10% rabat oveni med koden EXTRA eller gratis fragt (over 500kr) med koden FREE. Der kommer ikke told på…

1. Boohoo Emma Faux Feather Slider

2. Boohoo Zoe Oversized Faux Fur Sweat

3. Boohoo Lara Panelled Faux Fur Coat

4. Boohoo Alice Floral Leaf Unlined Blazer + Alice Floral Leaf Relaxed Trouser

5. Boohoo Molly Lace Up Block Heel Boot

6. Boohoo Iliana Monochrome Check High Waist Leggings

7. Boohoo Ellie X Mesh Body

8. Boohoo Ivy Chevron Quilted Belt Bag

9. Boohoo Pam Check Asymmetric Frill With Ruching Midi Dress

instagram

2 kommentarer

  1. Hvordan synes du størrelserne er ? Jeg har for nylig købt så ting i str. 36 er normalt en str. S. Men synes at det var lige på grænsen til at være for småt. Er det generelt sådan med alt deres tøj, at man burde tage det str. større end normalt? Hvor hvad med sko, hvordan er de i str.? 🙂

    1. Det synes jeg slet ikke jeg oplever – jeg tager 36 og det bruger og jeg også de andre steder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*