reklame-links

Hey Beauties! Det sker næsten aldrig, at der er rabat på Valentino tasker og slet ikke op til 50%, men det er der altså lige nu på MyTheresa.com, hvor jeg har købt et par af mine designer tasker. Det er den bedste online webshop til designerkøb og man får det leveret i en flot boks et par dage efter. Det bliver sikkert udsolgt i løbet af dagen, og der er også andre brands derinde, som Stella McCartney, Balenciaga og Dolce & Gabbana. Happy shopping…

untitled-11. Valentino Lock Small Embellished Leather Shoulder Bag (40% rabat)

2. Valentino Lock Mini Leather Shoulder Bag (30% rabat)

3. Valentino Demilune Leather Tote  (40% rabat)

4. Valentino Small Double Handle Leather Shoulder Bag (40% rabat)

instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*