reklame-links
a-og-jeg-elevig-macJAKKE: MADS NØRGAARD | BÆLTETASKE: DEPECHE | SOLBRILLER: CÉLINE | BODY: MISSGUIDED

Hey Darlings… og alle mine mommies! Jeg føler, at man som mor sommetider er nødt til at shutte tanker down, når det gælder udseende… og jeg mener ikke om man er glammed op, men mere det, at man kan se SÅ SLIDT og TRÆT ud, at ingen der ser dig, er i tvivl om at du virkelig er det. Jeg plejer at sige til mig selv – ja, whatever, der er en grund til at jeg ser sådan ud og jeg har slet ikke tid eller overskud til at gøre noget ved det idag eller presse en negletid, en spray-tan, ansigtsbehandling, cellulite-treatment, voksbehandling, frisør, lash-extension, bryn rettelse, botox, stylist samtaler, or ANYTHING ind denne uge…. gosh, altså der er uger, hvor jeg er i tvivl om jeg overhovedet fik børstet mit hår. Men der er også dage, hvor jeg faktisk har overskud eller tid og jeg har ikke lyst til at glemme mig selv. Jeg kan godt lide at forkæle mig selv lidt og pleje mig selv og udover det, så er det faktisk endda en del af mit arbejde. Men i det virkelig liv, så er balancen lidt svær at finde, og når man smider sig i sengen kl. 02 om natten og er DONE, så er SEXET det sidste man føler sig. Og I ved selv, hvordan det er når man vågner kl 07.30 dagen efter og starter forfra. Der er de morgener hvor man taler til sig selv i spejlet og først er det: “Are you F*ing shitting me?!”, men I kender mig, jeg prøver at give mig selv peptalks lige med det samme og sige, at jeg stadig er amazing og der er ingen jeg skal imponere med mit udseende idag, og ingen forventer noget af mig, andet end at jeg skal nå min to-do liste og Allessia forventer at mor er der for hende – that’s it. Mit udseende er ofte irrelevant, men samtidig så er der dage, hvor jeg skal glamme op til den helt store guldmedalje, og jeg elsker at gøre det. Så det ender med at være det underligste mix af helt slidt vs. rød løber glam! Kvinder bliver jo heldigvis ikke kun dømt på deres udseende,… eller det gør kvinder jo stadig primært, but we are more than that og det skal vi bare huske os selv på.

Men sådan helt ærligt… jeg følte mig mere sexet inden jeg blev mor. Alle kvinder kan da lide at føle sig sexet, men det kræver en bestemt mood og overskud og det, at man kan gøre bare lidt ud af sig selv. Der er for mange ting der har overskygget det for mig tror jeg, og nu føler jeg den bare ikke rigtig for tiden. Jeg har ikke lyst til at lave sexy billeder, på samme måde som før, men det er nok grundet andre ting også. Jeg er næste sikker på, at der er andre mødre derude, der kan mærke at deres sexyness ikke er det samme som det har været… har jeg ret? For nogle er det selvfølgelig måske også omvendt. I det virkelige liv kan vi mødre i hvert fald ikke spankulere rundt i sexy underwear imens vi gør rent, skifter ble og tømmer vaskemaskinen 24/7. Vi er ikke perfectly glammed, når vi skal ud og handle eller aflevere dem i institution and you get my point – og derfor fortæller jeg lidt om min hverdag for at keep it real. Jeg synes at min hverdag er krævende, og der er mange krav til kvinder i vores tid. Man skal have styr på sit udseende (hvilket snildt kan været et fuldtidsjob), arbejde og tjene sine egne penge (dvs. have et fuldtidsjob), være mor (det er et forever job – aldrig fri) , være pornostjerne in bed helst, not be a bitch (jeg hader det ord og det er så nemt at kalde en kvinde det, når hun ikke opfører sig efter “reglerne”), opretholde et socialt liv on top of everything, være en effektiv rengøringskone (eller arbejde endnu mere…om natten måske, for at tjene penge til at hyre en), kunne lave mad (eller arbejde mere for at spise ude, hyre en kok) og en kvinde skal være top organized for at holde styr på alt hvad der skal ske med økonomi, rejser, planlægning, fødselsdage, indkøb af tøj, bleer, husholdningsting, møbler, toiletpapir and you know the drill. Tha amount of info, som vi hele tiden tænker på, er grunden til at mange af os ikke kan sove, når vi så endelig rammer sengen og det eneste der så kan snappe mig ud af det er “Real Housewives of Beverly Hills”, så jeg kan koble fra, indtil jeg tænker… okay, deres livsstil vs. min – what am i doing wrong og hvor er deres rander under øjnene? HAH! Jeg er heldigvis super realistisk og er egentlig meget tilfreds med det liv, som jeg har bygget op for mig selv, så jeg må acceptere at den der sexy feeling – det er ikke en prioritet lige nu og jeg kan finde den frem et par gange om måneden når jeg står glammed op somewhere. xx

instagram

5 kommentarer

  1. Puha.. jeg er ret lettet efter at have læst dette. Jeg får tit den der “nu er du sur igen” fra min kæreste. Og det er rigtigt, at jeg ofte snerrer når jeg føler mig presset, hvilket jeg ofte gør. For man skal nå en masse HELE tiden. Mor, rengøringskone, vaskekone, kok, indkøbsassistent på alle fronter, personlig kalender for hele familien, model, og så skal jeg selvfølgelig være sexet og frisk og klar med en sjov kommentar når læreren forventer det. NOT gonna happen 🙄 hvad skal man så sige til den kommentar om at man er sur?

    1. Hah, du har så ret… den får vi tit med at vi kvinder skal lade være med at være sure. I hate that comment! jeg ruller bare med øjnene til den.

  2. Jeg synes du klarer det pisse godt Irina! Det ER hårdt at være mor, og sådan er det altså bare. Jeg synes du SER mega sexet ud – selvom du ikke føler det. You go girl <3 Kram fra en mor til en 3 årig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*