Oooooookay! Jeg havde helt glemt i Khloe og Kylie cirkus, at Kim og Kanye jo også blev forældre om lidt. Kim Kardashian har bekræftet på hendes App, at deres 3. barn, som er en pige er blevet født i går via surrogat. Jeg glæder mig til at høre hvad hun skal hende, for de finder for sure på noget spændende, selvom det er svært at slå Saint og North. Jeg tror, at det bliver et fashion navn, som Karl eller Coco eller noget lignende. Everything is good with the baby og der går nok lige noget tid inden vi får lov at se hende på forsiden of something, for der skal først laves aftaler. Men Kris er sikkert allerede on it! Tror I at de får flere børn? Kim har altid sagt, at de vil have en stor familie, så det er måske slet ikke the last Kardashian baby fra dem. So many babies this year… og nu er jeg ved at blive lidt utålmodig med Kylie, som 300% is pregnant! Men så ved vi for sure at hverken Khloe er Kylie var surrogat!

instagram

8 kommentarer

  1. Hey, tak for en god blog! Må jeg spørge hvor du ser de keeping up with the kardashians? Jeg kan kun finde de gamle afsnit og det er sååååå irreterende

    1. Har de den nyeste sæson i god kvalitet? Hende jeg fulgte på insta med de bedste link er gået under jorden😭

  2. Selvfølgelig får de flere børn! De gør det helt sikkert som denne gang også så hun ikke risikere noget!

    Jeg håber på det fedeste navn!

  3. Tror du ikke at det er Kylie, der er surrigatmoderen? 😃 så meget ville give mening. Og hun tog på hospitalet for to dage siden, så det ville passe perfekt…

    1. Jeg tvivler virkelig… men alt kan ske med Kardashians. Jeg tror det dog virkelig ikke, for Kylie nævnte at hun selv ville have børn i en ung alder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*