OOOOOOMMMMMMGGGGGG! Her sidder jeg og nyder min aften te, og så begynder alle mine veninder at skrive til mig, fordi Kim Kardashian lige har afsløret på hendes App, at deres datter skal hedde CHICAGO WEST! Altså det er fedt og især når det er en pige – det er anderledes og lidt cray cray… det lyder som en Broadway musical måske, but I love it anyways. Jeg er vild med det, som er anderledes og risky, og det har vi jo også regnet med fra dem. By the way, det er først gået op for mig nu, at de kun bruger Kanyes efternavn til børnene. Men selvom de afslørede navnet så hurtigt, så tror jeg ikke, at vi får et billede at se foreløbigt. Dette år er virkelig et juicy Kardashian year med en masse going on, og til alle jer der spørger, hvor jeg ser KUWTK, så betaler jeg 49kr om måneden for at se det hele på Hayu App i rigtig god kvali, hvor man også kan se en masse andet american reality TV og de nyeste afsnit. You are welcome! Xx

instagram

11 kommentarer

  1. Se Kims Twitter! De vil kalde hende “Chi” som kælenavn. North, Saint og Chi. Og så udtales det “Shy”, altså ligesom at være genert på engelsk. Fordi folk fra Chicago åbenbart kalder det Chi-city, hvilket udtales Shy-City. Det får altså cuteness-faktoren til ar stige markant 😀

  2. De går efter en gammel tradition og giver mandens efternavn videre. Kourtneys børn hedder også kun disick og som du skriver hedder Kims børn kun West, tilgengæld har både Kim og khloe(da hun var gift med lamar Odom) deres efternavn sat bag på deres eget. Tror nu det er meget normalt.

  3. Du kan også se KUWTK på denne hjemmeside, der er forskellige link som du kan se det på, samme tid som det udkommer i US..

  4. Ellers har Viasat også E! Der har jeg set det siden det startede for 10 år siden, dog har det desværre ikke premiere i dk så hurtigt som i USA men der går lige nogle uger, men ser også på hayu nu for kunne ikke vente 😜

  5. Hej Irina 😘 Har du ikke oplevet at der bliver trukket mere end der skulle? Har overvejet et abonnement længe nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*