Hey Beauties! Jeg følger Tracie Ellis Ross på Instagram (hun er amazing) og kommer altid med gode pointer. Hun gjorde sig klar til Golden Globes imens, som så mange andre Hollywood celebs igår. Jeg bemærkede her i morges med det samme, at temaet var at bære sort, selvom der var et par stykker, der ikke havde lyst til det. Men grunden til de sorte outfits var Time’s Up bevægelsen, som forhåbentlig er en ny fair start for kvinder i branchen. Nogle vil måske mene, at det er for meget og at der bliver sat for meget fokus på det, men jeg synes at det er fantastisk og det har været tiltrængt i Hollywood. And what does it show us… så snart alle kvinderne gik sammen og fik afsløret all those nasty ass douchebags, så skete der noget! Som Oprah så flot sagde i sin tale: “Their time is up!” JEG ELSKEDE DET! Ærligt, så var det altså bare nødvendigt and it was about time. Og I kender mig – I love the fact, at man kan lave en statement ud af det man har på og udtrykke sig på den måde og vise solidaritet. Interviews på den røde løber handlede ikke længere kun om hvad kvinderne har på, men satte endnu mere fokus på, at sexual harassment æraen i Hollywood is OVER as we know it! Der er i hvert fald sket en lille revolution og som kvinde, gør det mig glad, for dette gælder ikke kun Hollywood – det er revolution for os alle.

3322744316Jeg synes, at der er mange seje kvinder i Hollywood for tiden – kvinder som ikke blot er skuespillere, men som også bruger deres platform til at gøre en forskel og går op i velgørenhed og aktivisme. Så er der selvfølgelig Oprah, som er The Godmother og som holdte en tale denne gang (I cried), efter at have accepteret en award. Hvis I kan finde den et sted – WATCH IT! Lad mig høre jeres tanker omkring all of this… xx

instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*