annonce for Zentabox

Hey Beauties! Nu har jeg taget mit skræddersyde tilskud af vitaminer og mineraler fra Zentabox, i nogle måneder. Jeg er SÅ glad for at jeg blev kontaktet af Zentabox i sin tid og nu har denne smarte løsning for kosttilskud. Jeg har også skrevet med nogle af jer i DM på min Insta, da I skulle bestille det og jeres begejstring er ligeså stor som min. De piller som jeg skal tage med et glas vand, kommer i en lille pose, som man river ud af boksen og er nemme at tage med også, så nogle gange smider jeg dem bare i tasken on the go, hvis jeg hurtigt skal ud af døren om morgenen. Ved at tage sundhedstesten inde på deres side, bliver det hele skræddersyet til én, så man ikke behøver at købe flere kosttilskud og prøve at finde ud af hvad man har brug for og hvor meget. Det gør altså bare det hele nemmere med de her små poseportioner.

billede-06-12-2017-14-16-10ig-mac

billede-06-12-2017-14-11-30ig-macJeg har en rabatkode til mine læsere, som giver 25% rabat de 2 første måneder: Irina17

(Man kan sætte sit abonnement på pause og opsige til enhver tid og Zentabox priserne er fra 149kr.)

billede-06-12-2017-14-17-57ig-macHvis man VIRKELIG ønsker at huske sit kosttilskud og har fokus på helbred i de her mørke og kolde dage, så vil jeg anbefale Zentabox, som  en nem og enkel løsning til alle, der synes, det er vanskeligt at finde ud af, hvordan den optimale sammensætning  af tilskud ser ud. Jeg føler mig tryg ved, at pakken er kontrolleret af apoteket og jeg har fået refills et par gange nu, så det kører i en god rutine for mig. Jeg har virkelig været dårlig til at tage kosttilskud før i tiden, og mit helbred har virkelig trængt til det. Nu ved I, at jeg har hoftedysplasi og har generelt haft rigtig mange smerter i mine led de sidste år, hvilket ikke er helt uudholdeligt for tiden. Jeg er næsten sikker på, at det har noget med kosttilskuddet at gøre, da årstiden er allerværst for ledsmerter lige nu. Mine knæ gør meget mindre ondt, og jeg har ikke så tit hovedpine, som før. Jeg har rigtig mange grunde til at være opmærksom omkring mit helbred, så denne løsning er fantastisk i min hverdag.

billede-06-12-2017-14-23-03ig-mac

billede-06-12-2017-14-23-33ig-macPS. Alle tilskud er Allergenefri, Glutenfri, Laktosefri, GMO Fri og GMP Certificeret, samt kontrolleret af apoteket.

xoxo

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*