Hey Darlings! Vi holdte Jul for første gang det nye sted, os tre og min mor og søskende. Jeg er ret glad for juletiden, da det er lidt sjovere med et lille barn og Allessia har allerede styr på hvem julemanden er og at hun får en masse gaver. Hun er blevet forkælet i år og mangler ikke noget – der er Play-Doh der sidder fast på alt herhjemme og jeg støvsuger 24/7, hah. Det er begrænset hvad jeg nåede at tage billeder af, for jeg filmede faktisk mest undevejs til YouTube vloggen. Allessia hjalp mig med at gøre mig klar, kan I se…

img_1299ig-mac-2ig-mac

img_1327ig-mac

img_1311ig-macVi laver mest dansk mad – brune kartofler, and og flæskesteg og så lidt af ukrainian food oveni. Allessia er vild med flæskesvær… er det weird i hendes alder?! To be honest så stod Morten og min mor for al maden og det eneste jeg lavede var rosenkålen, heh. Vi holder ukrainsk Jul den 7. januar, hvor man spiser middag med familien og generelt fejrer det anderledes (gaver får man til Nytår i Ukraine – confusing, I know). Men vi holder dansk Jul den 24. efter danske traditioner, men med lidt ukrainsk mad oveni og så den 7. også, så vi holder lidt fast i traditioner.

img_1308ig-mac

img_1283ig-mac

img_1288ig-mac-2

img_1291ig-mac

img_1347ig-macDer blev leget med alt det nye legetøj og både min lillebror og Allessia fik Lego om morgenen, så de kunne bygge det i løbet af dagen og flere gaver senere. Min lillebror ønskede sig gaming ting (det tog mig forever at finde ting på hans ønskeliste) og min søster fandt jeg et Kenzo sæt til. Allessia fik en MASSE dukker i år og der er meget at lege med for tiden – det er dejligt. Jeg fik mit fad til ovnen, fodbad og iPad… I am very happy! Det var en hyggelig aften og vi faldt i søvn foran fjernsynet i stuen. Jeg overspiser ALTID juleaften, så jeg havde det faktisk lidt skidt… hah. I will never learn!
instagram

1 kommentar

  1. Hej Irina..

    Det ser ud til i fik en dejlig jul 😇..
    Det med flæskesvær er ikke så mærkeligt. ..Min datter også er vild med det..Det smager godt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*