reklame-links

Hey Beauties! It’s time to talk about the best of beauty i 2017. Jeg har haft en del hudplejeprodukter, som jeg har været glad for dette år og jeg har cuttet det ned til 10 af de BEDSTE til jer. Nogle af dem kan I genkende fra mine Insta Stories og andre fra blogindlæg. Der er en breakdown af mine 10 favoritprodukter her med links… har I dem allerede? Let me know!


1. Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel: De her 2 første produkter bruger jeg altid sammen og er noget af det vildeste hudpleje, som jeg har prøvet til at transformere huden – derfor hedder Ole Henriksens blå serie TRANSFORM og disse fik jeg anbefalet personligt af Ole. Denne gele giver en mere jævn overflade og resultatet har været INSANE for mit vedkommende. Jeg ved ikke hvordan jeg kunne undvære dette produkt før i tiden og jeg bruger den om aftenen sammen med cremen. teksturen bliver tydeligt finere og porerne mindre. Resultatet kan allerede ses morgenen efter.

2. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer: Dette er cremen der hører til og jeg er vild med at den gør så meget uden at være for fed. Den trænger faktisk ind med det samme og jeg kan sagtens bruge den under makeup også, når min hud er tør. Den udligner misfarvninger som bl.a. leverpletter og skader efter solskoldning, uden brug af kemikalier og genopbygger strukturen. Sammanr med den førstnævnte gele har disse 2 produkter reddet min hud i 2017 og forbedret den gevaldigt. Jeg vil gå så langt som at sige, at de har taget at par år af min hud også.

3. Swiss Clinic Skin Renewal Kit: Jeg fik testet disse to i en periode i år og jeg er STOR fan af skin rollers – de gør en KÆMPE forskel. Jeg taler med mange i branchen og vi sammenligner erfaringer og alle roser skin rollers, som altså er uundgåelige, hvis man virkelig vil se en forbedring mht. mindre af porer og synlige ar. Dette sæt fremmer produktionen af kollagen (vigtigt!), reducerer fine linjer, rynker og ar. Huden bliver fastere og mere glat og elasticiteten forbedres. Efetr denne mikroroller absorberer huden step 2 – Rejuvinating Serum, 300% bedre end ved almindelig indsmøring.

4. The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask: Denne veganske leave-on maske har I jo set utallige gange på min Insta Story, og jeg er OBSESSED mildt sagt. Jeg har længe kendt til Tea Tree-serien, men denne maske er en af de nyere og jeg bruger den som sidste step i min aftenrutine (kan bruges med de produkter man nu har) efter cremen og evt. inden spot treatment. Den er gennemsigtig og trænger ind når man påfører den i et tyndt lag, men jeg giver den lige 10-15. min inden jeg går i seng med den på. Den er super god til fedtet hud og reducerer synligt antal af urenhed natten over. Man kan sagtens sove med den og jeg skyller ansigtet i koldt vand morgenen efter. Det gør jeg egentlig uanset hvad jeg gør om aftenen – min hud tåler ikke overrens, så om morgenen er det blot koldt vand og let creme.

5. Rodial Glam Balm Lip: THE BEST når det gælder blødeste læber of life! Jeg har prøvet alt derude, seriously og da jeg stødte på denne læbebalsam med plante-stamceller og prøvede den af, så købte jeg 3 ekstra af dem. Den giver endda lidt volumen til læberne oveni og beroliger tørre og irriterede læber. 

6. Rodial Dragon’s Blood Eye Gel: Kølende øjengele, som indtil videre er det bedste øjenprodukt, som jeg er stødt på. Jeg kan lide at bruge den inden jeg makeup, da effekten er ret hurtigt, hvor den fylder linjerne ud, samt gennemfugter uden at være fedtet. Hyaluronsyre hjælper på dehydreret hud, og virker udglattende – god til stressede perioder med puffy eyes. Den er ikke billig, men jeg bliver ved med at købe den igen og igen and it’s so worth it!

7. Murad Redness Therapy Soothing Gel Cleanser: Min hud har en tendens til rødme, og så er jeg allermest glad for gel cleansers, så jeg har fundet the perfect one her. Denne fjerner blidt urenhederne og lindrer huden, hvilket er gavnligt, når man har haft en del makeup på. Rigtig god til hud der har tendens til urenheder, der den virker anti inflammatorisk.

8. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm: Jeg har prøvet en del makeupfjernere i år i min jagt efter den bedste. Denne her fjerner EVERYTHING, selv den super holdbare læbestift og den vandfaste mascara og alle de lag makeup, som mange af os bruger, og det gør den uden at udtørre huden. Den fine balm transformeres til olie og det hele glider hurtigt af uden at man skal gnide huden alt for meget. Jeg påfører og masserer den med fingrene lige inden jeg går i bad og vasker det af.

9. Mario Badescu Drying Lotion: Denne her får jeg stadig en masse spørgsmål omkring hver dag- og det er altså ifølge mig det bedste spot treatment derude, især hvis man har sensitiv hud. Denne er blidere end alle andre spot treatments, som jeg har prøvet i løbet af de sidste 10 år (ja!) og jeg har faktisk brugt den on ad off de sidste 7-8 år ca. og igen her det sidste stykke tid. Man har lidt lyserøde prikker i ansigtet, men dagen efter er urenheden helt udtørret. 

10. Mario Badescu Facial Spray with Aloe Cucumber And Green Tea: Denne spray er life – jeg bruger den når jeg rejser/flyver, om sommeren, om morgenen to freshen up og ovenpå makeup. med Aloe Vera, agurk og grøn te for et antioxidant boost – ja tak! Lindrer, fugter og opfrisker og er uundværligt forever! Har altid nogle stykker af de her på mit badeværelseslager, heh. 

18 kommentarer

 1. Hej Irina 😊
  Dragon’s blood eye gel, er den også god til “poser” under øjnene? Har LÆNGE søgt efter noget til rander/poser under øjnene (der virker), og den lyder som noget, der kan være værd at investere i?

 2. Hej igen Irina.
  Har købt en stor del af de ovennævnte produkter og glæder mig til at komme i gang. Vil lige høre; de dage du bruger dermaroller, bruger du så også Ole Henriksen og tea tree mask efterfølgende? Eller bruger du roller om morgenen?

  1. Hejsa 🙂

   Jeg bruger roller om aftenen og der bruger jeg Swiss Clinic serum til og blander helst ikke med de andre ting 🙂

 3. Hej Irina
  Den der roller, hvor ofte skal man bruge den? Altså hvor længe “holder den”? Det er en dyr fornægtelse hvis virkningen kun er der, hvis man bruger den dagligt? Hvor ofte skal man købe nye nåle og hvor længe holder serum?
  Mvh. Linn 🙂

 4. Hej Irina,
  For at skærer det ud i pap her for mig så vil det sige at de aftener hvor du bruger Marios drying lotion, kommer du så Tea tree masken ovenpå bagefter? Vh. Heidi 😊

 5. Jeg bruger også tea tree Night treatment og jeg tænke på om hvor ofte du bruger den. En aften routine evt?

 6. Kommer der told eller lignende på når du bestiller fra Beauty Bay? Og hvordan oplever du leveringstiden ca er? 🙂

 7. Linket som du har linket ved Mario Badescu produkterne, er det også den hjemmeside du selv køber fra? 🙂

 8. Jeg har brugt de to fra Ole Henriksen fast hver aften over en længere periode og jeg kan ingenting mærke, overhovedet 😳 Jeg har fortsat samme antal urenheder, hvis ikke flere.

  1. Altså den første periode med de produkter blomstrede mit ansigt fuldstændig op… (rensede ud) og så pludselig kom der en uge hvor jeg gevaldigt opdagede at min hud fik den flotteste overflade og meget mere jævn og urenhederne (selv de små bumps) forsvandt lidt efter lidt. Jeg vil sige den er allermest targeted på at ændre hudstrukturen. Har man tendens til urenheder skal man evt. supplere med spot treatment oveni og den rette rens.

 9. Jeg er begyndt at bruge den nye hudpleje serie fra Biotherm – og Wow, det har gjort en forskel for min hud. Jeg har altid haft problemer med min hud, men nu er den pænere end nogensinde 😀
  Godt nytår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*