reklame-links

Hey Beauties! Jeg shopper en del på Boohoo.com for tiden (legit side, og jeg har altid modtaget mine ting) og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at finde et par looks på budget derinde og selvom alt i forvejen er sat ned, så er der altså e20% rabatkode oveni, så det bliver VIRKELIG billigt! Kvaliteten af tøjet derinde er meget fin til de priser og jeg har selv nr. 2 og 4 på billedet her. Der er også plus sizes og graviditetstøj – YAS ladies!


20% EXTRA RABAT MED KODEN: EXTRA (ALT ER I FORVEJEN NEDSAT)


untitled-11. Boohoo Kate Belted Shawl Collar Coat

2. Boohoo Floral Print Kimono

3. Boohoo Annabel Rever Collar Faux Fur Coat

4. Boohoo Arabel Maxi Check Double Breasted Wool Coat

xoxo

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*