annonce for Zentabox

Hey Beauties! Jeg har update på Zentabox (personlig tilpasset kosttilskud) til jer idag og hvis I har fulgt med i de forrige indlæg, så ved I, at jeg havde været syg i en længere periode og egentlig også været bevidst om, at jeg MANGLER vitaminer. Jeg har altid været god til at købe kosttilskud og mindre god til faktisk at kontinuerligt tage dem. Man modtager en ny pakke hver 4. uge med 28 poser. Mit immunforsvar var lige nede og bunde helt, men det er helt styr på det nu, og jeg er blevet lidt mere striks ved mig selv, når det gælder mit helbred, hvor jeg sørger for at få den nødvendige søvn (i stedet for at arbejde om natten) og få de nødvendige vitaminer og mineraler, som er blevet sammensat til mig i min Zentabox. Især i de her mørke dage kan trætheden ramme hurtigere og det er svært at opretholde energiniveauet og der har jeg tydeligt kunne mærke en forskel, når jeg havde taget tilskuddet i en måneds tid, hvor jeg især ikke ligeså ofte føler mig tung i hovedet mere. Sommetider har vi bare brug for at gøre det nemmere for os selv – og der er det lykkedes Zentabox at finde en løsning til os med den travle hverdag, som også har fokus på sundhed. Samtidigt er det en nem og enkel løsning til os alle, der synes, at det er vanskeligt at finde ud af, hvordan den optimale sammensætning  af tilskud ser ud.

img_0757ig-mac-2

img_0785ig-macDet supersmarte er, at man får vitaminer og kosttilskud, som er skræddersyet og det sker ved at man tager sundhedstesten inde på Zentabox webshoppen. Efter at jeg tog testen, fik jeg min første box tilsendt med de forskellige kosttilskud, som var samlet i en lille pose, hvor det virkelig bliver gjort nemt for én. Det ville være alt for uoverskueligt at have en masse forskellige piller stående og huske at tage dem alle, for det går med 300km/t nogle dage og det er essentielt for mig lige nu, at huske mine kosttilskud. Måneden efter fik jeg en refill pakke og der er man allerede i den gode rutine. Jeg har faktisk mine stående på mit badeværelse, for der er boksen synlig for mig hele tiden og jeg husker at tage dem. Og jeg er altid på mit badeværelse om morgenen, så hvis jeg skal hurtigt ud af døren, så når jeg at nappe en pose med i tasken. Jeg skal ud at rejse om senere på måneden i nogle dage og der napper jeg bare de poser med, som jeg skal bruge, uden at de fylder i kufferten – nemt på alle måder!

img_0788ig-mac

img_0787ig-macJeg har en rabatkode til mine læsere, som giver 25% rabat de 2 første måneder: Irina17

(Man kan sætte sit abonnement på pause og opsige til enhver tid og Zentabox priserne er fra 149kr.)

img_0786ig-macHvis man generelt synes, at det er uoverskueligt med kosttilskud, så vil jeg klart anbefale Zentabox, hvor man nemt får det skræddersyede kosttilskud sendt hjem. For at opsummere mit forløb, så er jeg rigtig glad for denne løsning, hvor jeg ikke skal tænke mere over det, end at tage posens indhold og så ved jeg at jeg får alt det nødvendige. Samtidig med det er boksen rigtig pæn og stilren og kan sagtens stå fremme eller i skabet, uden at fylde for meget. Jeg kan faktisk holde energiniveauet oppe hele dagen, hvilket jeg er ret sikker på, at jeg ellers ikke kunne, da jeg altid har døjet med vitaminmangel. You get the point – det er bare den mest geniale måde at huske kosttilskud på!

Alle tilskud er Allergenefri, Glutenfri, Laktosefri, GMO Fri og selvføgelig GMP Certificeret og pakkerne bliver kontrolleret af apoteket.

xoxo

3 kommentarer
  1. Hvor er det ærgerligt at du er begyndt at skrive SÅ meget spons??! De sidste 6!!! Indlæg er reklame/sponsorater. Der står jeg altså af. Det er jo ikke lige frem det man kommer herind for at læse, så det er bare så øv. Variation er godt 🙂

    1. Hej Frederikke. ifølge de nye regler skal næsten alt markeres som reklame… selvom jeg måske skriver om en creme, som jeg havde i en goodiebag for 1 år siden og har brugt den og elsker den, så skal den markeres. Det gør det svært for jer læsere at se forskel og eks. skal links, som de fleste bloggere bruger – det hedder affiliate links, nu markeres som reklame links – det betyder ikke at man er blevet betalt for at skrive om det tøj, for jeg køber 99% af tøjet selv, men fordi der bliver brugt affiliate skal det markeres. Derfor kan det hurtigt komme til at se ud som om alt er reklame, og jeg kan sagtes forstå, at man som læser bliver forvirret over de nye regler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *