annonce

Hey Beauties! Som regel deler jeg ud af en masse beauty stuff, som hudpleje og makeup undervejs på InstaStories og for at gøre det nemmere, så har jeg lavet en video, hvor jeg trin for trin viser min hudplejerutine med den grønne “Drops of Youth” serie fra The Body Shop. Jeg veksler mellem den og nogle andre produkter, men den grønne serum (concentrate) bruger jeg hver aften. Se med i videoen her, hvor man tydeligt kan se, at min hud får en masse glow og fugt…

Jeg blev vild med den grønne concentrate med det samme dengang, da jeg synes, at man kan se resultatet næste morgen allerede. Det samme med resten af serien nu, og jeg vil meget gerne høre om jeres oplevelse med disse produkter, hvis I har prøvet dem. Her er de 5 produkter fra The Body Shop’s Drops of Youth™ serie, som jeg bruger i min aftenrutine i videoen. Man kan snildt hoppe natmasken over og bruge de 4 af dem om morgenen også.

billede-09-11-2017-14-03-31ig-mac Drops of Youth™ Concentrate bruger jeg hver aften og har brugt den i 3 år efterhånden, så den er på min always-must-have liste. Drops of Youth™ Liquid Peel er uundværlig, når jeg skal have renset min hud for AL snavs, forurening og døde hudceller, da jeg ikke tåler ansigtsscrubs særlig godt. Jeg er obsessed med natmasker og Drops Of Youth™ Bouncy Sleeping Mask trænger helt ind, så man ikke har klistret ansigt, når man skal sove og er det sidste step for en fin glat hud næste morgen. Drops Of Youth™ Youth Essence-Lotion må heller ej hoppes over synes jeg, da den forbereder huden på at optage maksimal fugt med Drops Of Youth™ Youth Cream, som også sagtens kan bruge som morgenen inden makeup. Den gør ansigtet dejlig plumpy og helt gennemfugtet.

xoxo

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*